Emotionaalinen vapaus: Ilo

Ilo, tuo ihanan keveä ja vapauttava tunne! Miten sitä saisi omaan elämäänsä lisää?

Käsittele kielteiset tunteet. Joskus meille tapahtuu asioita, jotka jättävät jälkeensä surua, vihaa, häpeää, pettymystä ja epäluottamusta. Tukahdutetut tunteet patoutuvat sisällemme ja estävät muiden tunteiden vapaata virtaa. Siksi on tärkeää, että teemme tunnetyötä. Hakeudumme terapiaan, sallimme itsellemme kehoon ja tunteisiin liittyviä hoitoja ja puramme tunteitamme tavalla, joka on juuri meille sopiva. On turha sanoa, että ”hymyile nyt vähän”, jos oikeasti on tarkoituksenmukaista itkeä ja surra. Itse suosittelen tunteiden käsittelyyn oivallista Rosen-menetelmää. Pääasia on, että sallit itsellesi mitä tahansa hoitomuotoa, menetelmää tai terapiaa, jonka toteat itsellesi toimivaksi.

Kiitollisuus. Kiitollisuuspäiväkirjan pitämisellä on uskomattoman suuret vaikutukset ihmisen hyvinvointiin. Listaa siis joka aamu tai ilta ne aiheet, joista olet kussakin päivässä kiitollinen. Jonkin ajan kuluttua voit alkaa lisätä listaasi asioita, joista olet päivissäsi iloinen.

Aistinautinnot. Hankkiudu kepeiden, iloisten, rentojen ja kivojen asioiden ja energioiden pariin. Nauti luonnosta ja vuodenajoista, hanki kotiisi tuoreita kukkia, syö oikein hyvä leivos. Varaa elämässäsi aikaa nautinnoille, kaikelle kevyelle ja kivalle hömpötykselle. Ihminen tarvitsee elämäänsä iloa ja kepeyttä elääkseen täysipainoisesti!

 

***
Kolahtiko tietty lause? Jaa se Facebookissa tai Twitterissä valitsemalla lause tekstistä – voit antaa tekniikan hoitaa loput. 

Tässä blogissa jaan ajatuksiani ja vinkkejäni hyvinvoivasta työstä ja elämästä joka tiistai.

***

 

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn maksuttomiin materiaaleihin, jotka saat suoraan sähköpostiisi. 

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2024 2024. All rights reserved.
Proudly powered by 2024. Theme 2024 made by FitWP.