Jenni Arbelius

Autan sinua löytämään mielenrauhaa ja myötätuntoa mieleesi. Tehtäväni on kävellä kanssasi rinta rinnan, ja auttaa sinua päästämään irti kivuliaista elämänkokemuksista, rajoittavista asenteista sekä erilaisista itsellesi asettamistasi pienuuden rooleista. Kärsimys on kullakin asettunut vähän erilaisiin kokemuksiin ja tulkintoihin. Se on helpompi riisua luonnollisesti ja omaa tahtiaan, kun sen tekee yhdessä jonkun kanssa.

Voin tukea sinua omassa prosessissasi, joka tähtää syvempään merkityksellisyyteen, täyttymykseen, varmuuteen ja vapauteen omassa mielessäsi ja omassa arjessasi. Ohjaan sinua löytämään sisäistä hiljaisuuttasi sekä kuuntelemaan syvästi sisäistä Viisauttasi. Kun yhdistyt paremmin sisäiseen Viisauteesi, elämään tulee aiempaa vankempaa luottamusta, varmuutta ja keveyttä.

Prosessin myötä alkaa usein tuntua siltä, kuin olisit löytänyt luonnollisen itsesi uudelleen – sen, jonka olet aina tuntenut, mutta josta olet ehkä koko elämäsi ajan ollut jollakin tavalla vähän sivussa. Yhdistyminen omaan sisimpääsi tuo sinulle sisäistä vapautta, täyttymystä, iloa, varmuutta, luottamusta ja merkityksellisyyttä sekä antaa aivan uudenlaista mielenrauhaa omassa arjessa.

Taso, jossa työskentelen, on psykospirituaalinen. Se tarkoittaa, että menneisyyden kokemukset tunteineen saavat nousta pintaan ja niiden merkitys henkilökohtaiseen kärsimykseen tunnistetaan. Niihin liittyvien tunteiden annetaan luonnollisella tavalla kulkea läpi oman kehon ja tuntua kehollisina tuntemuksina ja kokemuksina. Ideana on kuitenkin mennä näiden kokemusten ”läpi”, ymmärrystä ylemmälle tasolle, jossa todellinen irtipäästäminen, anteeksianto ja vapautuminen voivat tapahtua.

Taustani on monissa erilaisissa kokonaisvaltaisissa terapioissa ja menetelmissä, joiden tutkimisen, opiskelun ja harjoittamisen aloitin vuonna 2005. Lopulta löysin syväkuunteluun perustuvan menetelmän, jota tänä päivänä sekä käytän itse oman mieleni vapauttamiseen että harjoitan ammatikseni  ja se yhdistää laadukkaalla tavalla kaikki ne asiat, joita itse kokonaisvaltaisen vapautumiseni tueksi pitkään etsin – ja lopulta myös löysin.

Nykyään käyttämäni menetelmä mielen vapauttamiseen on hyvin yksinkertainen – se perustuu hyväksynnän mielentilassa tapahtuvaan keskusteluun, jossa asiakas avaa itse omaan tahtiinsa omat ristiriitansa oman mielenrauhansa tieltä ja saa prosessiinsa täyden luottamuksellisen tuen keskustelun kautta. Keskusteluissa ei suljeta mitään aiheita pois. Ohjaan niissä asiakasta kohti Vapautta ja Rauhaa, mielentilassa. Näin ne voivat alkaa kasvaa ja laajeta kaikilla elämän osa-alueilla. Menetelmä on syntynyt työssäoppimisen, oman prosessin, vuosien perehtymisen ja erinomaisen työnohjauksen tuloksena.

Pohjaan työni Ihmeiden Oppikurssin periaatteisiin ja kieleen (lue lisää: Ihmeiden oppikurssi). Suosittelen kirjan tekstin lukemista sekä päivittäisten tehtävien ottamista osaksi arkea sinullekin, jos sinusta siltä tuntuu, mutta välttämätöntä se ei tietenkään ole. Voit tulla ryhmiin ja soittaa minulle juuri sellaisena kuin olet.

Teksti ja harjoitukset voivat kuitenkin auttaa ja vahvistaa sinua, kun haluat nopeuttaa omaa prosessiasi ja oppia tunnistamaan ja erottelemaan herkkyydellä ja tarkkuudella epärakentavan mielensisällön todellisesta Viisaudestasi. Se vahvistaa kykyäsi luoda syvä yhteys omaan sisimpääsi ja sitä kautta myös toisiin ihmisiin.

Kyseessä on itseopiskelumateriaali, jonka kanssa voit työskennellä ihan hyvin myös itseksesi. Se auttaa lisäämään omaan mieleen Vapautta ja Rauhaa ja helpottaa siinä, kun alkaa riisua mielestään kipeitä ajatuksia ja kokemuksia. Kun otat vastaan henkilökohtaista keskusteluapua ja tulet tuetuksi ihmisenä, prosessi on tietysti paljon tehokkaampi, nopeampi, helpompi, selkeämpi, kokonaisvaltaisempi ja ehkä hauskempikin kuin yksin.

Mikään kirja ei nimittäin mieltäsi vapauta, mikäli sen sanoman omaksuu pelkästään tiedollisella tasolla, vaan todellinen avain mielenrauhaan on sisäinen työ, jossa ihminen antautuu askel askeleelta katselemaan oman mielensä sisältöjä sekä menneisyyden kokemuksiaan armollisuuden ja hyväksynnän kautta. Sen voi elää todeksi vain yhdessä toisten kanssa.

Tällä tavalla oivallukset muuttuvat lihaksi ja lopulta myös eletyksi elämäksi, jossa mielensisältönä todella on vapaus ja rauha. Mielenrauha on yhtä aikaa oivallus, valinta, luonnollinen olotila, tapa olla ja elämänmittaisen prosessin myötä elävä ja laajeneva mielentila.  Annan sinulle tässä kokonaisuudessa täyden tukeni.

Vapaa-aikana tykkään olla luonnossa, liikkua, lukea, nauttia musiikista, seikkailla ja hassutella.

Yhdeltä ammatiltani olen toimittaja.

– Jenni Arbelius

Diplomikuuntelija, Mielenrauhan ohjaaja, filosofian maisteri, Vedic Art -opettaja

YHTEYS: jenni@jenniarbelius.fi

PS. JAAN KAIKKI MAKSUTTOMAT MATERIAALIT JA TIEDOT KURSSEISTA SÄHKÖPOSTILISTALAISILLE. Kannattaa siis liittyä sähköpostilistalle. Voit tehdä sen jättämällä tietosi tämän sivun alimmaisena olevaan kenttään. En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.Rekisteriseloste.

ASIAKASPALAUTTEITA: Palveluista sanottua.

KUUNNELTAVAA, KOETTAVAA, KATSOTTAVAA:

YouTube-kanavallani ovat kaikki nauhoitetut puheet sekä Kaksin katsottu -podcastin jaksot. 

YouTube: Jenni Arbelius

Tutustu podcastiin Kaksin katsottu, jonka olen tehnyt yhteistyössä Aira Sahakankaan kanssa. Löydät podcastin ensimmäisen jakson Spotifysta, iTunesista ja SoundCloudista. Tällä hetkellä kaikki jaksot löytyvät vain YouTubesta.

TUTUSTU MEDIASSA:

Ohjaako työtäsi pelko vai rakkaus? 

Yrittäjyys on henkinen matka. 

Viva-lehti 12/2014: Viva

TUTUSTU VEDIC ARTIIN:

Töitäni kesältä 2019.

VEDIC ART – MENETELMÄ – TUTUSTU LISÄÄ TÄÄLLÄ

VEDIC ART -KURSSIT

VEDIC ART – TAIDEGALLERIA

TILAATKO UUTISKIRJEEN?

Parhaiten pysyt mukana menossa, kun liityt sähköpostilistalleni. Voit tehdä sen alla olevassa kentässä. Rekisteriseloste.

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn kaikkiin maksuttomiin materiaaleihin (mm. kirjoitukset / videot / audiot), jotka saat suoraan sähköpostiisi. Lähetän meiliä noin kerran–pari kuukaudessa.

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2021 2021. All rights reserved.
Proudly powered by 2021. Theme 2021 made by FitWP.