Jenni Arbelius

Jenni Arbelius

Tuntuu hassulta selostaa itsestään ”omaa tarinaa”, kun oma työ liittyy juuri näiden tarinoiden riisumiseen. Minulla on ollut monenlaisia identiteettejä elämäni aikana ja kaikki niistä ovat kuvastaneet jotakin puolta itsestäni tai ainakin toimineet kasvualustana sen aikaa, kun se on palvellut.

Itse en koe, että persoona tai kokemukset määrittävät ihmisessä mitään kovin todellista tai pysyvää, vaan olennaisinta on ihmisen essenssi, syvin olemus. Eikä se mahdu sanoihin.

Syvin hyöty, mitä työskentelystä kanssani saa, on juuri tämäntyyppinen irtipäästäminen ahtaista identiteeteistä, vanhaksi käyneiksi maailmankuvista sekä menneisyyden kokemuksista ja kärsimyksistä.

Usein lopputulos on, että asiakas löytää itsestään jotakin hyvin iätöntä ja itselle tuttua, joka on ollut häneltä ikään kuin hieman kateissa. Henkilökohtaisissa keskusteluissa jokainen voi riisua omaa mieltään, vapautua erilaisista painolasteista ja löytää omaan arkeen ja ihmissuhteisiin aivan uudenlaista voimaa, helppoutta ja rauhaa.

Ammatillisesta taustastani ja nykyisyydestäni:

Olen työskennellyt toimittajana vuodesta 2004 sekä perustanut hyvinvointia & journalismia tekevän yrityksen vuonna 2013.

Olen pohjakoulutukseltaan filosofian maisteri. Sen lisäksi hän olen opiskellut useita erilaisia kokonaisvaltaisia terapioita vuodesta 2005. Hyvinvointipuolen asiakkaita olen ottanut vastaan valmentaen, hoitaen ja kuuntelevasti kohdaten vuodesta 2014 ja tehnyt samalla itse jatkuvaa kasvun ja eheytymisen matkaa itseni kanssa. 

Nykyisen syväkuunteluun perustuvan menetelmän löysin vuonna 2017. Sen tiimoilta teen henkilökohtaisia keskusteluja puhelimitse, ohjaan viikonloppuryhmiä ja iltoja. Niiden tavoitteena on olla tukena, kun haluat vapauttaa omaa mieltäsi, löytää alati syvenevää mielenrauhaa arjessasi, riisua kivuliaita kokemuksia ja käsityksiä itsestäsi sekä tulla kuunnelluksi ja kohdatuksi sellaisenaan hyväksynnän mielentilassa.

Menetelmä perustuu hyväksynnän mielentilassa tapahtuvaan keskusteluun, joissa syväkuuntelen asiakasta ja ohjaan häntä kohti vapauden ja rauhan mielentilaa. Henkilökohtaisten keskustelujen lisäksi tarjolla on pienryhmiä ja kurssiviikonloppuja. Menetelmä on syntynyt työssäoppimisen, oman prosessin, vuosien perehtymisen sekä laadukkaan koulutuksen ja työnohjauksen tuloksena. Sen kieli, käsitteet ja periaatteet perustuvat Ihmeiden oppikurssiin.

Harrastuksena maalaan silloin tällöin ekspressionistista kuvataidetta. Olen myös Vedic Art -opettaja. Vedic Art on kuvataiteen, hiljaisuuden ja vedalaisten taiteen prinsiippien kautta luovuutta vapauttava menetelmä, jota opetan Vedic Art -retriiteillä.

OTA YHTEYTTÄ:

jenni@jenniarbelius.fi

 

YOUTUBE

Voit kuunnella ja katsella videoita kanavalla Jenni Arbelius täällä.

ASIAKASPALAUTTEITA:

PALVELUISTA SANOTTUA

YHTEISTYÖT:

Teen mielelläni yhteistyötä muun muassa puhuen ja kirjoittaen mielenrauhasta sekä mielen vapauttamisesta arjessa. Työskentelen vankalla ammattitaidolla, ehtymättömällä intohimolla ja syvällä asiantuntemuksella.

Yhteys: jenni@jenniarbelius.fi

 

TUTUSTU MEDIASSA:

Elämässä sattuu ja tapahtuu

Kaikkia kokemuksia voi käyttää mielensä vapauttamiseen.

Taustaani on kuulunut 20-vuotiaana koettu äkkijulkisuus ja melko pikainen julkisuudesta poistuminen. Juttelin elämäni kirjosta ja urani käänteistä Iltalehden toimittajan Heli Mettäsen kanssa. Juttu on julkaistu 9.3.2021.

Lue koko juttu

LUE JENNIN OSUUS JUTUSTA

 

Ohjaako työtäsi pelko vai rakkaus? 

Yrittäjyys on henkinen matka. 

Juttelin Marjo-Kaisu Niinikosken kanssa intuitiivisestä yrittämisestä. Haastattelu Sielun Peilissä joulukuussa 2014.
LUE KOKO JUTTU TÄSTÄ.

SEURAA SOMESSA:

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn kaikkiin maksuttomiin materiaaleihin (mm. kirjoitukset / videot / audiot), jotka saat suoraan sähköpostiisi.

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2021 2021. All rights reserved.
Proudly powered by 2021. Theme 2021 made by FitWP.