Jenni Arbelius

Työni on aina liittynyt tavalla tai toisella ilmaisemiseen, tietoon ja välittämiseen (sanan kaikissa merkityksissä).

Olen työskennellyt pitkään toimittajana. Kirjoittamisen ja kommunikoimisen lisäksi toisena vahvana kiinnostuksen kohteena minulla on ollut kokonaisvaltainen hyvinvointi. Vuonna 2013 perustamani yrityksen kautta työni on laajentunut kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolelle ja henkilökohtaisiin kohtaamisiin asiakkaiden kanssa.

Koen, että jokainen ihminen etsii yhteyttä sisimpäänsä ja sen varmuuteen, viisauteen ja voimaan. Joskus yhteys on hetkellisesti hukassa, kunnes sen taas löytää. Toisinaan taas sisäinen kaipuu ohjaa etsimään todellista itseään vahvemmin ja vahvemmin. Itse olen vapauttanut mieltäni, kehoani, luovuuttani ja tunteitani erilaisten täydentävien menetelmien opintojen parissa vuodesta 2005. Olen opiskellut kymmenen vuotta kehon ja tunteiden yhteyteen perustuvaa Rosen-menetelmää, perehtynyt energiahoitamiseen useista eri kulmista sekä avannut luovuuttani Vedic Art -kuvataidemenetelmän avulla. 

Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa ja eheyttää stressiä.

Merkittävin “kotiinpaluu” tapahtui, kun löysin Ihmeiden oppikurssin ja siihen perehtyneen työnohjaajan vuonna 2017. Löysin kirjan tekstin ja päivittäisten harjoitusten avulla itselleni luontevilta tuntuvat käsitteet, joiden avulla sain loogisella tavalla kiinni omien ajatusteni sisällöstä. Sain tietoisuutta alitajuisiin pienuuden rooleihini ja aloin vapautua niistä vauhdilla. Samalla sain asiakastyöhön uusia työkaluja, jotka tukevat mielen vapautumista merkittävällä tavalla.

Minulle Ihmeiden oppikurssin tarjoama mielen tason muutos sekä oman mentorini mahdollistama, yksinkertainen hyväksynnän ilmapiirissä kuulluksi tuleminen – tunteineen päivineen – ovat olleet moottoritie mielenrauhaan. Oleellista on, että saa puhua pimeät ajatukset pois, mutta niihin ei lähdetä mukaan – ei tuomiten, ei analysoiden, ei pelon keinoin “ratkoen”. Kun omia ajatuksia pääsee kyseenalaistamaan hyväksynnän kautta, mieli voi vapautua. Vähitellen luottamus oman sisimmän Viisauteen kasvaa, konkreettisen kokemuksen kautta. Elämä muuttuu pala palalta kamppailusta luontevaksi, oman näköiseksi ja helposti soljuvaksi kokonaisuudeksi, jota värittävät kiitollisuus, vapaus, rauha sekä kyky tuntea omat aidot tunteensa ja lupa olla juuri sitä, mitä milloinkin on.

Tätä samaa tarjoan myös muille.

Keskusteluissa tärkeintä on kuunnelluksi tuleminen todellisessa hyväksynnän ilmapiirissä. Vain silloin asiakas voi todella kuulla omat ajatuksensa ja saa sitä kautta mahdollisuuden kyseenalaistaa ajatuksiensa sisällön. Tällöin hän pystyy myös valitsemaan todellista itseään tukevan mielenmuutoksen, joka on mahdollista vain hyväksynnän ja armollisuuden avulla.

– Jenni Arbelius
Mielenrauhan ohjaaja, filosofian maisteri, Vedic Art -opettaja

YHTEYS: jenni@jenniarbelius.fi / p. 044 080 8800 / Louhenpolku 4 as. 13 Turku

ASIAKASPALAUTTEITA: Palveluista sanottua.

 

PS. Tutustu myös podcastiin Kaksin katsottu, joka on tehty yhteistyössä Aira Sahakankaan kanssa. Löydät podcastin Spotifysta ja SoundCloudista.

PPS. Sähköpostilistalaisena kuulet tulevista tapahtumista ja kaikesta muustakin ajankohtaisesta. En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa. Rekisteriseloste.

Tule mukaan listalle!
Saat samalla stressiä eheyttävän meditaation kuunneltavaksesi.

 

SEURAA SOMESSA:

Instagram: jenni.arbelius
Facebook: jenniarbelius.fi

YouTube: Jenni Arbelius
LinkedIn: Jenni Arbelius
Podcast: Kaksin katsottu -podcast Spotifyssä, SoundCloudissa ja iTunesissa,

 

 

 

TUTUSTU MEDIASSA:

Ohjaako työtäsi pelko vai rakkaus? 

Yrittäjyys on henkinen matka. 

Viva-lehti 12/2014: Viva

 

 

TUTUSTU TYÖHÖNI TOIMITTAJANA:

Olen tehnyt toimittajan töitä vuodesta 2004.

Lue kirjoittamiani juttuja täältä.

 

 

 

 

 

 

 

KATSO KUVATAIDEGALLERIA & LUE VEDIC ARTISTA:

The King (2019)

Olen myös Vedic Art -opettaja eli voin ohjata perustason Vedic Art -kursseja.

Katso kuvia maalaamistani töistä täällä.

Tutustu Vedic Artiin täällä.

 

 

 

 

 

 

TILAATKO UUTISKIRJEEN?

Parhaiten pysyt mukana menossa, kun liityt sähköpostilistalleni. Saat samalla itsellesi maksuttoman, stressiä eheyttävän meditaation.

Lähetän meiliä silloin tällöin. Rekisteriseloste.

Tule mukaan listalle!
Saat samalla stressiä eheyttävän meditaation kuunneltavaksesi.

 

 

Copyright © 2020 2020. All rights reserved.
Proudly powered by 2020. Theme 2020 made by FitWP.