Jenni Arbelius

Jenni Arbelius

JENNI ARBELIUS & FEMME SPIRITUELLE

Femme Spirituelle on tyyliin ja henkiseen hyvinvointiin keskittyvä lifestyle-keidas, jonka on luonut Jenni Arbelius. Sivusto syntyi vuonna 2013 ja keskittyi ensimmäiset kahdeksan vuotta pelkästään henkiseen hyvinvointiin ja sielua sykähdyttäviin postauksiin. Linjana oli, että kuvia omasta naamasta ei julkaistaisi, vaan tekstit keskittyisivät yksinomaan syvälliseen asiaan.

Viisaus ja kauneus ovat saman kolikon eri puolia

Vuonna 2021 Jenni huomasi kaipaavansa henkilökohtaista tyylin ja kauneuden päivittämistä täytettyään 40 vuotta. Samalla hän totesi kyllästyneensä kirjoittamaan pelkästään super-syvällistä sisältöä ja päätti alkaa kirjoittaa myös vanhasta rakkaudestaan: tyylistä ja kauneudesta.

”Minulle kauneus ja viisaus eivät ole koskaan olleet toistensa vastakohtia, vaan aina saman asian eri puolia. Kauneus sisältää viisauden ja viisaus kauneuden. Femme Spirituelle ilmentää samaa ajatusta”, Jenni Arbelius sanoo.

Femme Spirituelle -blogi päivittyy lähes joka viikko. Se on lifestyle-blogi, jonka keskiössä ovat naiseus, tyyli sekä mielen vapautuminen ja mielenrauha arjessa.

Jennin ammatillinen tausta ja nykyisyys

Jenni on työskennellyt toimittajana vuodesta 2004 sekä perustanut hyvinvointia, journalismia ja viestintää tekevän yrityksen vuonna 2013.

Hän on pohjakoulutukseltaan filosofian maisteri. Sen lisäksi Jenni on opiskellut erilaisia kokonaisvaltaisia terapioita vuodesta 2005. Hän on ottanut hyvinvointipuolen asiakkaita vastaan valmentaen, hoitaen ja kuuntelevasti kohdaten vuodesta 2014.

Nykyisen syväkuunteluun perustuvan menetelmän hän löysi vuonna 2017. Sen tiimoilta Jenni tekee henkilökohtaisia keskusteluja puhelimitse ja ohjaa viikonloppuryhmiä.

Menetelmä perustuu hyväksynnän mielentilassa tapahtuvaan keskusteluun, joissa Jenni syväkuuntelee asiakasta ja ohjaa häntä kohti vapauden ja rauhan mielentilaa. Henkilökohtaisten keskustelujen lisäksi tarjolla on pienryhmiä ja kurssiviikonloppuja. Menetelmä on syntynyt työssäoppimisen, oman prosessin, vuosien perehtymisen sekä laadukkaan koulutuksen ja työnohjauksen tuloksena. Sen kieli, käsitteet ja periaatteet perustuvat Ihmeiden oppikurssiin

Jenni on myös Vedic Art -opettaja ja maalaa itsekin silloin tällöin ekspressionistista kuvataidetta. Vedic Art on kuvataiteen, hiljaisuuden ja vedalaisten taiteen prinsiippien kautta luovuutta vapauttava menetelmä, jota Jenni opettaa Vedic Art -retriiteillä.

 

OTA YHTEYTTÄ:

jenni@jenniarbelius.fi

 

YHTEISTYÖT:

Jenni tekee mielellään yhteistyötä puhuen ja kirjoittaen mielenrauhasta sekä mielen vapauttamisesta arjessa.

Brändiyhteistöitä hän tekee vain laadukkaiden merkkien kanssa, joita hän käyttäisi itse joka tapauksessa.

Jenni työskentelee vankalla ammattitaidolla, ehtymättömällä intohimolla ja syvällä asiantuntemuksella.

Yhteys: jenni@jenniarbelius.fi

 

 

TUTUSTU MEDIASSA:

Elämässä sattuu ja tapahtuu

Kaikkia kokemuksia voi käyttää mielensä vapauttamiseen.

Jennin taustaan on kuulunut 20-vuotiaana koettu äkkijulkisuus ja melko pikainen julkisuudesta poistuminen. Hän jutteli elämänsä kirjosta ja uransa käänteistä Iltalehden toimittajan Heli Mettäsen kanssa. Juttu on julkaistu 9.3.2021.

Lue koko juttu

LUE JENNIN OSUUS JUTUSTA

 

Ohjaako työtäsi pelko vai rakkaus? 

Yrittäjyys on henkinen matka. 

Jenni jutteli Marjo-Kaisu Niinikosken kanssa intuitiivisestä yrittämisestä. Haastattelu Sielun Peilissä joulukuussa 2014.
LUE KOKO JUTTU TÄSTÄ.

SEURAA SOMESSA:

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn kaikkiin maksuttomiin materiaaleihin (mm. kirjoitukset / videot / audiot), jotka saat suoraan sähköpostiisi.

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2021 2021. All rights reserved.
Proudly powered by 2021. Theme 2021 made by FitWP.