Jenni Arbelius

Autan sinua löytämään uudenlaista syvyyttä, merkityksellisyyttä, luottamusta ja myötätuntoa elämääsi. Tehtäväni on kävellä kanssasi rinta rinnan, ja auttaa sinua päästämään irti kivuliaista elämänkokemuksista, rajoittavista asenteista sekä erilaisista itsellesi asettamistasi pienuuden rooleista. Kärsimys on kullakin asettunut vähän erilaisiin kokemuksiin ja tulkintoihin. Se on helpompi riisua luonnollisesti ja omaa tahtiaan, kun sen tekee yhdessä jonkun kanssa.

Voin tukea sinua omassa prosessissasi, joka tähtää syvempään merkityksellisyyteen, täyttymykseen, varmuuteen ja vapauteen omassa mielessäsi ja omassa arjessasi. Ohjaan sinua löytämään sisäistä hiljaisuuttasi sekä kuuntelemaan syvästi sisäistä Viisauttasi. Kun yhdistyt paremmin sisäiseen Viisauteesi, elämään tulee aiempaa syvempää varmuutta ja keveyttä.

Prosessin myötä alkaa tuntua siltä, kuin olisit löytänyt luonnollisen itsesi uudelleen – sen, jonka olet aina tuntenut, mutta josta olet ehkä koko elämäsi ajan ollut jollakin tavalla vähän sivussa. Yhdistyminen omaan sisimpääsi tuo sinulle sisäistä vapautta, täyttymystä, iloa, rauhaa, voimaa, luottamusta ja merkityksellisyyttä sekä antaa aivan uudenlaista varmuutta omiin valintoihin.

Taso, jossa työskentelen, on psykospirituaalinen. Se tarkoittaa, että menneisyyden kokemukset tunteineen saavat nousta pintaan ja niiden merkitys henkilökohtaiseen kärsimykseen tunnistetaan. Ideana on kuitenkin mennä näiden kokemusten ”läpi”, ymmärrystä ylemmälle tasolle, jossa todellinen irtipäästäminen, anteeksianto ja vapautuminen voivat tapahtua.

Pohjaan työni Ihmeiden Oppikurssin periaatteisiin ja kieleen (lue lisää: Ihmeiden oppikurssi). Suosittelen kirjan tekstin lukemista sekä päivittäisten tehtävien ottamista osaksi arkea sinullekin, jos haluat työskennellä kanssani, mutta pakollista se ei tietenkään ole.

Teksti auttaa ja vahvistaa sinua, kun haluat nopeuttaa omaa prosessiasi ja oppia erottelemaan herkkyydellä ja tarkkuudella epärakentavan mielensisällön todellisesta viisaudestasi. Näin kykysi luoda uudenlainen yhteys sisimpääsi ja sitä kautta myös toisiin ihmisiin paranee.

Kyseessä on itseopiskelumateriaali, jonka kanssa voi työskennellä ihan hyvin myös itsekseen. Se auttaa lisäämään omaan mieleensä Vapautta ja Rauhaa ja helpottaa siinä, kun alkaa riisua mielestään kipeitä ajatuksia ja kokemuksia. Prosessi on kuitenkin paljon nopeampi, helpompi, kokonaisvaltaisempi ja ehkä hauskempikin, kun ottaa siinä vastaan apua ja/tai tekee sitä yhdessä ryhmän kanssa.

Taustani on monissa erilaisissa kokonaisvaltaisissa terapioissa ja menetelmissä, joiden tutkimisen aloitin vuonna 2005 (mm. kehon ja tunteen yhteyteen perustuva Rosen-metodi, energiahoitaminen, luovuutta avaava kuvataidemenetelmä Vedic Art).

Nykyään käyttämäni menetelmä on on hyvin yksinkertainen – se perustuu hyväksynnän mielentilassa tapahtuvaan keskusteluun, jossa asiakas avaa itse omaan tahtiinsa omat ristiriitansa oman mielenrauhansa tieltä ja saa prosessiinsa täyden tuen keskustelun kautta. Näin Vapaus ja Rauha voivat kasvaa. Menetelmä on syntynyt työssäoppimisen, oman prosessin, vuosien perehtymisen sekä laadukkaan työnohjauksen tuloksena.

Yhdeltä ammatiltani olen toimittaja.

Vapaa-aikana tykkään olla luonnossa, liikkua, lukea, nauttia musiikista, seikkailla ja hassutella.

– Jenni Arbelius

Mielenvapauden ohjaaja, filosofian maisteri, Vedic Art -opettaja

YHTEYS: jenni@jenniarbelius.fi 

PS. JAAN KAIKKI MAKSUTTOMAT MATERIAALIT JA TIEDOT KURSSEISTA SÄHKÖPOSTILISTALAISILLE. Kannattaa siis liittyä. Voit tehdä sen jättämällä tietosi tämän sivun alimmaisena olevaan kenttään.

Instagram: Jenni Arbelius

Facebook Jenni Arbelius

ASIAKASPALAUTTEITA: Palveluista sanottua.

PPS. Tutustu myös podcastiin Kaksin katsottu, joka on tehty yhteistyössä Aira Sahakankaan kanssa. Löydät podcastin Spotifysta ja SoundCloudista.

PPS. Sähköpostilistalaisena kuulet tulevista tapahtumista ja kaikesta muustakin ajankohtaisesta. En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit tehdä sen jättämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa. Rekisteriseloste.

 

TUTUSTU MEDIASSA:

Ohjaako työtäsi pelko vai rakkaus? 

Yrittäjyys on henkinen matka. 

Viva-lehti 12/2014: Viva

 

 

TUTUSTU TYÖHÖNI TOIMITTAJANA:

Olen tehnyt toimittajan töitä vuodesta 2004.

Lue kirjoittamiani juttuja täältä.

 

 

 

KATSO KUVATAIDEGALLERIA & LUE VEDIC ARTISTA:

Kultavuorten shamaanit, (100×120), 2016.

Olen Vedic Art -opettaja.

Katso kuvia maalaamistani töistä täällä.

Tutustu Vedic Artiin täällä.

TILAATKO UUTISKIRJEEN?

Parhaiten pysyt mukana menossa, kun liityt sähköpostilistalleni. Voit tehdä sen alla olevassa kentässä. Rekisteriseloste.

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn kaikkiin maksuttomiin materiaaleihin (mm. kirjoitukset / videot / audiot), jotka saat suoraan sähköpostiisi. Lähetän meiliä noin kerran–pari kuukaudessa.

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2020 2020. All rights reserved.
Proudly powered by 2020. Theme 2020 made by FitWP.