Emotionaalinen vapaus: Nöyryys

Jos sinulla on nöyryyden kanssa välejä selvitettävänä, sana saattaa nostattaa sinussa inhonväristyksiä. Eikä ihme, sillä nöyryys käsitetään helposti jollakin tapaa vähän vinoon.

Se ei ole arvottomuutta. Ensinnäkin nöyryys ja arvottomuus ovat aivan eri asioita. Se että ihminen vähättelee, surkuttelee tai polkee itseään maanrakoon ei ole nöyryyttä. Se on toimintaa, jota ihminen tekee, jos hän kuvittelee olevansa arvoton.

Se ei ole sokerikuorrutus. Nöyryys ei myöskään ole maireutta tai yritystä peitellä omaa erehtyväisyyttään. Se ei ole peiteltyä halua miellyttää muita ulkokultaisilla sanoilla tai käytöksellä.

Ei ole virheitä. Nöyryyden merkitys palautuu mieleen, kun muistaa universumin laajuuden. Jos ajattelee vaikka luontoa ja sitä, kuinka luonnossa ihmisen mielelle kummalliset ja usein tuntemattomat yksityiskohdat todella palvelevat jotakin tarkoitusta ja kokonaisuutta. Sinä olet osa luontoa. Miksi siis sinä et kaikessa kummallisuudessasi palvelisi jotakin tarkoitusta ja olisi täysin tarkoituksenmukainen juuri sellaisena kuin olet juuri nyt?

Kiitollisuus ja yksinkertaisuus. Nöyryys voi siis olla laajemman perspektiivin mukanaan tuomaa yksinkertaisuutta. Kun on todella hyväksynyt laajemman perspektiivin ja lakannut arvostelemasta sen pienen pieniä ja usein ihmismielelle tuntemattomia osia, voi olla nöyrä. Nöyryys voi olla tosiasioiden myöntämistä tavalla, jossa luotetaan yksityiskohtien tarkoituksenmukaisuuteen kokonaisuudessa. Nöyryys voi siis pohjimmiltaan olla luottamusta ja toisaalta kiitollisuutta siitä, että se mikä on, on.

 

***

Ajatuksia hyvinvoivasta työstä ja elämästä joka tiistai.

***
Tervetuloa:

Eheyttävä energiahoito livenä

Kaikki sessiot ovat intuitiivisia, syntyvät tapahtumahetkellä juuri sinulle luotuna. Joskus saatamme vain jutella, toisinaan voin käyttää apuna rumpua tai kristalleja ja joskus kyseessä on aivan hiljainen, eheyttävä hoito. Hoito tehdään sisätiloissa hoitopöydällä.

 

Kirjallinen intuitiivinen konsultointi

Kirjoitan sinulle selvätietona saamani viestin, jonka sielusi haluaa välittää sinulle tässä hetkessä. Konsultointi keskittyy usein emotionaaliseen puoleen ja voi auttaa sinua luovimaan elämän virrassa selkeyttäen, avartaen ja voimaa antaen. Voit asettaa itse aiheen, esittää muutaman kysymyksen tai valita vapaan aiheen. Teksti voi selkeyttää sielupolkuasi ja antaa askeleisiisi lisää varmuutta tässä hetkessä.

 

Haluatko ilmaisen stressiä helpottavan meditaation?
Tule mukaan listalle.
Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa kehoa, mieltä ja eheyttää stressiä.
Leave Your Comment

Copyright © 2019 2019. All rights reserved.
Proudly powered by 2019. Theme 2019 made by FitWP.