Kiireettömyyden tehokkuus

Kiireettömyys voi olla yksi tehokkaimmista elämäntyyleistä, joita harjoittaa. Miten se tehdään?

Hyväksy elämä. Kiireettömyyden ytimessä on elämän kunnioittaminen. Siis elämän nyt, sellaisena kuin se on. Onni ei koskaan piile saavutuksissa, tai siellä missä sijaitsee sitten kun. Onnellisuus on mahdollista vain nykyhetkessä. Siis siinä, joka on mahdollista elää, eikä juosta sen ohi.

Usko hyvään. Kiire on omassa päässämme, oikeasti sille ei ole mitään tarvetta. Paitsi toki kiireettömyyden oppiminen ja niiden syiden tutkiminen, mitä pelkäämme kohtaavamme niin paljon, että hukuttaudumme kiireeseen. Pohjimmiltaan kiireessä voi olla kyse jollakin tavalla siitä, että emme usko hyvään. Emme usko siihen, että olemme riittäviä. Että elämämme on riittävä jo näin. Että kaikki on hyvin jo näin.

Vastaanota. Kun pystyy uskomaan, että kaikki on hyvin jo näin ja luopuu siitä huvittavasta uskomuksesta, että me ihmiset todella kontrolloisimme kovin isoa osaa siitä, miten universumi toimii ja työskentelee, on helpompi antautua vastaanottamaan. Sallia sen tulla mikä tulee (se tulee kuitenkin) ja nauttia, ylistää, olla kiitollinen kaikesta siitä mitä on, nyt (se on joka tapauksessa). Hetken päästä on jo jotain muuta. Kiireettömyys on siis täydesti elämistä, ei elämättä jättämistä.

 

***

Ajatuksia hyvinvoivasta elämästä joka tiistai.

***

 

 

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn maksuttomiin materiaaleihin, jotka saat suoraan sähköpostiisi. 

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2024 2024. All rights reserved.
Proudly powered by 2024. Theme 2024 made by FitWP.