Tunnista sisäinen suorittajasi

Omaa suorittajuuttaan ei välttämättä huomaa. Joskus siitä saattaa olla jopa vähän ylpeä. Silti stressiperäiset sairaudet ovat vakavia, eikä niistä parannuta silmänräpäyksessä. Millaisia tunnusmerkkejä suorittajalla on?

Vasta sitten kelpaan –neuroosi. On hienoa, että asetamme tavoitteita ja pyrimme niitä kohti. Samaan aikaan on hyvä muistaa, että olemme ihmisinä hyviä jo ihan näin. Suorittajaminämme elää luupissa, jossa itseä ruoskitaan ja muokataan jatkuvasti paremmaksi. Koska kyseessä on mielen rakennelma, on yleisökin kuvitteellinen. Näin ollen kukaan heistä ei voi tulla taputtamaan selkään, eikä mikään tässä illuusioissa voi tulla koskaan tarpeeksi valmiiksi.

Anna kun minä -syndrooma. Tällä on paljon tekemistä kontrollin ja luottamattomuuden kanssa. Suorittajaminämme ei ole tottunut luottamaan siihen, että hän on turvassa. Hän on tottunut kantamaan itse vastuun omasta pärjäämisestään niin hienosti, että evää toisilta ihmisiltä pääsyn mahdollisuuteen pitää huolta hänestä. Kun tekee itse, ainakin saa aina sitä, mitä todella haluaa, suorittajaminä sanoo. Vai saako, kysyn minä.

Sitten kun -oireyhtymä. Kaikelle sille, mikä on tärkeää, on aina aikaa. Näin ollen se, ettemme varaa aikaa omalle hyvinvoinnillemme, levolle tai emotionaaliselle eheytymisellemme, kertoo suorittajaminämme perimmäisistä arvoista. Toisin kuin kiirehtijäminämme luulee, me emme ole olosuhteittemme vankeja. Omat arvomme vaikuttavat siihen, miten elämämme järjestelemme. Olivat ne sitten tiedostettuja tai eivät.

Pakenen stressiä stressillä -häiriö. Ahdistus tarkoittaa sitä, että tuntemattomat tunteet pimpottavat alitajuntamme ovella. Jos päästäisimme tunteet sisään ja tuntisimme ne, ne häipyisivät. Kun taas pakenemme tunteitamme jatkuvaan tekemiseen, miettimiseen ja kiireeseen, ne asettuvat alati pitenevään jonoon tietoisuutemme oven taakse – ja pimpottavat kovempaa.

Avuksi tieto, taito ja armo. Mikä suorittajaminäämme sitten auttaisi? Se, että annamme enemmän tilaa viisaamme osalle itseämme. Ryhdymme eheyttämään tunteitamme ja muuntamaan toimintamallejamme. Päätämme hyväksyä ne osat itsessämme, joista emme vielä pidä. Myös suorittajaminämme, joka on vain hyvin, hyvin peloissaan.

 PS. Julkaisen syksyllä kirjan yhteydestä! Saat tulevasta kirjastani valtavan paljon tietoa, joka auttaa sinua siirtämään sisäisen suorittajasi sivuun ja luomaan elämän, jossa olet linjassa sisäisen viisautesi kanssa.

http://jenniarbeliusyhteys-0.launchrock.com

Kerron kirjassa yhteensä 66 askelta, joilla pääset helposti entistä parempaan yhteyteen itsesi kanssa. Kirja esittelee peräti 11 erilaista yhteyden luomisen osa-aluetta. Jokainen teema sisältää 6 kattavaa opetusta ja tehokasta käytännön harjoitusta.

Ja koska rakastan viisautta, jota eletään todeksi konkreettisesti päivittäisessä arjessa, on jokainen kirjan harjoitus suunniteltu niin, että voit toteuttaa ne helposti millaisessa elämäntilanteessa tahansa.

Syvällisen itsetuntemuksen tien ei tarvitse olla pitkä ja kivinen, jos valitsee helpon ja nautinnollisen! 🙂

PPS. Sähköposti kannattaa jättää jo senkin takia, että saat henkilökohtaisen suosittelulinkin. Ja 10 eniten tällä linkillä kirjaa suositellutta saavat kirjan itselleen ilmaiseksi!

http://jenniarbeliusyhteys-0.launchrock.com

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn maksuttomiin materiaaleihin, jotka saat suoraan sähköpostiisi. 

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2024 2024. All rights reserved.
Proudly powered by 2024. Theme 2024 made by FitWP.