Miten voittaa esteet yhteyden tiellä?

Kun olemme yhteydessä itsemme, tiedämme sen. Kun emme ole, emme välttämättä huomaa koko asiaa. Miksi näin?

Pakokeino. Yhteydettömyys tarkoittaa lyhyesti sanottuna sitä, että olemme mielemme vankeja, emmekä osaa laskeutua omasta päästämme alemmas, siis kehoon ja sen tunteisiin sekä sydämen viisauteen. Pyrimme ratkomaan sisäistä rauhattomuuttamme järjen tasolla ja pakenemme tekemiseen, joka heikentää yhteyttämme itseemme sen sijaan, että se rakentaisi sitä.

Vanhan toistoa. Apinoimme ympäristöstämme väistämättä samoja toimintamalleja, joita muutkin käyttävät elämässään – eivätkä ne aina ole kovin rakentavia. Jäämme siis helposti jumiin toimintamalleihin, jotka rikkovat yhteyttä itsemme ja toisiin ihmisiin, koska meillä ei yksinkertaisesti ole tiedossa toimintamalleja, jotka luovat hyvää yhteyttä.

Uuden mallin käyttöönotto. Syvän yhteyden luominen itseen on monitasoinen juttu. Se liittyy kykyymme erotella mielen, sielun, intuition, egon ja sydämen äänet toisistaan, jotta meidän on mahdollista valita tietoisesti ne äänet, joiden pillin mukaan pompimme. Kykyyn tunnistaa tunteet, vapauttaa niiden energia kehossamme ja pidellä vakaasti ja tuomitsematta tilaa kaikelle sille, mitä aidosti tunnemme, koemme ja ajattelemme. Osaamiseen käyttää vihaa viisaasti omien rajojen tunnistamiseen ja toisaalta itsehillintää niiden rauhalliseen ja jämäkkään ilmaisemiseen. Haluun huolehtia omasta kehosta ja yhteydestä luontoon. Kyse on itsensä kunnioittamisesta kaikilla tasoilla.

Yhteys itseen = yhteys toisiin. Yhteyden luominen itseen on taito, jonka voi oppia. Kun siinä on hyvä, on myös muiden ihmisten kanssa huomattavasti helpompi olla – ja toisin päin. Ihminen, joka on yhteydessä itseensä vetää puoleensa hyvää seuraa, koska hänen sisäinen rauhansa ja ilonsa tarttuu.

 

PS. Julkaisen syksyllä kirjan yhteydestä!

http://jenniarbeliusyhteys-0.launchrock.com

Kerron kirjassa yhteensä 66 askelta, joilla pääset helposti entistä parempaan yhteyteen itsesi kanssa. Kirja esittelee peräti 11 erilaista yhteyden luomisen osa-aluetta. Jokainen teema sisältää 6 kattavaa opetusta ja tehokasta käytännön harjoitusta.

Ja koska rakastan viisautta, jota eletään todeksi konkreettisesti päivittäisessä arjessa, on jokainen kirjan harjoitus suunniteltu niin, että voit toteuttaa ne helposti millaisessa elämäntilanteessa tahansa.

Syvällisen itsetuntemuksen tien ei tarvitse olla pitkä ja kivinen, jos valitsee helpon ja nautinnollisen!

PPS. Sähköposti kannattaa jättää sivuilla jo senkin takia, että saat henkilökohtaisen suosittelulinkin. Ja 10 eniten tällä linkillä kirjaa suositellutta saavat kirjan itselleen ilmaiseksi!

http://jenniarbeliusyhteys-0.launchrock.com

 

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn maksuttomiin materiaaleihin, jotka saat suoraan sähköpostiisi. 

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2024 2024. All rights reserved.
Proudly powered by 2024. Theme 2024 made by FitWP.