Miten luoda runsautta?

Runsaus ei tarkoita pelkkää rahaa. Se tarkoittaa myös rahaa, mutta se voi olla myös muunlaista henkistä ja materiaalista yltäkylläisyyttä ja tyydytystä. Miten itsessään voi kehittää runsaustietoisuutta ja alkaa luoda sitä tietoisemmin omaan elämäänsä?

Kiitollisuus. Kyllä. Monen hyvän asian alku ja juuri. Kiitollisuusharjoitus saa sinut huomaamaan kaiken sen hyvän, joka elämässäsi on jo. Laske siis siunauksesi, joka päivä!

Pyydä. Ala pyytää mielessäsi asioita, joita toivot. Kokeile puhua toiveistasi ääneen. Voit myös kokeilla puhua niistä vähän kuin tosiasioina, asioina jotka tulevat toteutumaan. Sano mitä haluat ja ilmaise toiveitasi ääneen.

Huomaa estävät tunteet ja uskomukset. Huomaa, miltä sinusta tuntuu, kun lausut syvimmät toiveesi ääneen. Nämä ovat emotionaalisia esteitä, ne ovat uskomuksia, ehkä aiempia kokemuksiasi ja pelkoja, jotka ovat pyytämisesi ja vastaanottamisesi tiellä. Ne sinun on mahdollista käsitellä vastaanottamisesi tieltä pois. Ole siis rehellinen siinä, mitä todella tunnet toiveitasi kohtaan, jotta pääset kiinni sisäisiin esteisiin, jotka ovat niiden toteutumisen tiellä.

Ota vastaan. Runsaus ei tule aina siinä muodossa kuin mielesi haluaa. Voi olla, että olet toivonut palkankorotusta tai lisää myyntiä. Saatatkin saada runsautta uusien yhteyksien, ideoiden, käytännön toimivuuden, ystävällisyyden, merkityksellisyydentunteen tai oivallusten muodossa. Voit ottaa runsauden vastaan siinä muodossa, jossa se tulee. Älä turhaan kritisoi runsauden muotoa, koska kaikki mitä pystyt vastaanottamaan laajentaa omaa kykyäsi vastaanottaa kaikkea sitä hyvää, jota maailma sinulle tarjoilee.

 

***
Kolahtiko tietty lause? Jaa se Facebookissa tai Twitterissä valitsemalla lause tekstistä – voit antaa tekniikan hoitaa loput. 

Tässä blogissa jaan ajatuksiani ja vinkkejäni hyvinvoivasta työstä ja elämästä joka tiistai.

***

 

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn maksuttomiin materiaaleihin, jotka saat suoraan sähköpostiisi. 

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2024 2024. All rights reserved.
Proudly powered by 2024. Theme 2024 made by FitWP.