Miten intuition äänen tunnistaa?

”No kuuntele vaan sun intuitiota!” Kehotus voi olla ärsyttävä, jos intuitio sekoittuu kaikkiin muihin mielen ääniin, pelkoihin ja epävarmuustekijöihin. Mistä intuition äänen tunnistaa?

Laajeneminen. Intuitio, sisäinen ohjaus, sielun ohjaus, sydämen ääni… miksi ikinä sitä haluat kutsua, se tuntuu aina hyvältä. Tunnistat sen kehossasi laajenemisena, lisääntyneenä tilana hengittää, elävyytenä. Pelkoon perustuvat ja mielen sabotoivat äänet tuntuvat supistumisena, ne kutistavat sinua ja painavat kehoasi ja hengitystäsi kasaan.

Toistuva idea. Tuleeko tietty ihminen mieleesi jatkuvasti? Ehkä sinun kannattaisi olla yhteydessä häneen. Saatko saman idean useaan otteeseen? Alkavatko muut ihmiset ja median sisällöt ikään kuin ”puhua sinulle” aiheesta, joka on noussut itsellesi mieleen, mutta jonka olet sysännyt syrjään? Ehkä kannattaisi antaa oivallukselle tilaa nousta.

Kysy. Voit puhutella intuitiotasi suoraan. Hiljenny, meditoi, rauhoita itsesi, tunteesi, ajatuksesi, hengityksesi ja kehosi. Kysy sitten intuitioltasi vastausta sinua askarruttavaan asiaan. Kirjoita ideasi ylös. Ja sitten toteuta ne! Näin voit katsoa käytännössä, millaisiin lopputuloksiin intuitiiviset päätöksesi johtavat.

 

***
Kolahtiko tietty lause? Jaa se Facebookissa tai Twitterissä valitsemalla lause tekstistä – voit antaa tekniikan hoitaa loput. 

Tässä blogissa jaan ajatuksiani ja vinkkejäni hyvinvoivasta työstä ja elämästä joka tiistai.

***

 

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn maksuttomiin materiaaleihin, jotka saat suoraan sähköpostiisi. 

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2024 2024. All rights reserved.
Proudly powered by 2024. Theme 2024 made by FitWP.