Mitä on intuitiivinen yrittäminen?

Yrittäjyys on herkullinen työn tekemisen muoto, sillä siinä voi todella vaikuttaa oman työnsä sisältöön ja tekemisen tapaan. Yrittäjyydessä on olennaista löytää tasapaino käytännön realiteettien, uuden luomisen, toiminnan ja heittäytymisen välillä. Mitä kaikkea intuitiivinen yrittäminen voi olla?

Tavoite, joka sisältää tunteen. Muistele, miksi ryhdyit yrittäjäksi tai palauta mieleesi, miksi haluat ryhtyä yrittäjäksi. Jos syy on halu elää omannäköistä, itsellesi sopivaa elämää, tarkista toteutuuko se. Miltä sinusta silloin tuntuu? Tärkeintä on määritellä, mitä menestys itselle tarkoittaa ja sitoutua kulkemaan kohti elämää, joka tuntuu tavoittelemisen arvoiselta. Mitä haluat tuntea, millaista maailmaa haluat työlläsi rakentaa, mitä sillä haluat muille ihmisille antaa?

Rohkeus ja ryhtyminen. Yrittäjyys vaatii runsaasti intuitiivista heittäytymiskykyä. Sitä, että alkaa tehdä, vaikkei vielä tiedä ihan täysin, että mitä ja miten. Halua ottaa selvää siitä, mikä kiinnostaa ja miten homman saa toimimaan. Kykyä luopua kontrollista ja liiasta itsensä suojelemisesta, rohkeutta kokeilla ja katsoa, mitä tapahtuu. Toimintaa voi ja pitääkin korjata sitä mukaa kun huomaa, mikä toimii ja mikä ei.

Lopeta yrittämisen yrittäminen. Mieli samastuu helposti toimintatapoihin ja uskomuksiin, jotka eivät oikeastaan ole omiamme. Jos huomaat puskevasi jotain väkisin tai toimivasi tavalla, joka ei oikein lähde lentoon, saatat tehdä asioita, joita et sisimmässäsi edes halua. Voi myös olla, että teet oikeita asioita, mutta tekemisen tapa tökkii. Karsi toiminnastasi ne tuotteet, palvelut tai toimintatavat, joita et oikeasti halua toteuttaa. Näin teet tilaa sille, mikä tuntuu hyvältä ja toimii. Kun hoidat käytännön järjestelyt laskutuksineen, aikataulutuksineen ja ansaintalogiikkoineen kuntoon, itse työn sisällölle jää rennompaa tilaa. Loppujen lopuksi yrityksesi on vain raami osaamisellesi, puite jonka kautta toteutat itseäsi, eikä mitään sen kummempaa.

Kuuntele intuitiotasi ja toimi. Usko itseäsi, jos tunnet, että jokin projekti on saanut päätöksensä, aika panna hautumaan tai jos se osoittautui kokeiluksi, joka ei toiminutkaan. Usko siitä huolimatta, että olisit tehnyt kovasti töitä sen eteen tai ihmiset ympärilläsi olisivat kanssasi eri mieltä. Sama pätee uusiin alkuihin: jos tunnet jotakin asiaa kohtaan kiinnostusta, iloa ja keveyttä, anna itsellesi lupa kulkea sitä kohti ja katsoa, mitä asia voisi sinulle tarjota. Intuitiiviseen elämään kuuluu paitsi kyky kuunnella sisäisyyttään, myös rohkeutta toimia sen mukaan. Se, että löydät sisäisen ohjauksesi on hienoa. Vielä hienompaa on, kun sallit itsesi todella toimia sen mukaan ja toteuttaa itseäsi omassa työssäsi. Silloin olet löytänyt tasapainon intuition ja käytännön välille.

Anna arvo prosessille. Yrittäminen on erittäin kokonaisvaltaista. Tarkastele kaikkia tasoja, jotka yrittämisessäsi ovat juuri nyt läsnä: mitä opettelet käytännössä, entä henkisesti tai tunteen tasolla? On hyödyllistä hyväksyä, että jos tällä hetkellä on tärkeintä opetella selviytymään käytännössä, voivat muut osa-alueet olla juuri nyt taka-alalla samaan tapaan, kuin jos jokin tunteisiin liittyvä prosessi vie nyt huomiosi, on todella tärkeää antaa juuri sille tilaa. Käy läpi asia, jota prosessoit, kirkasta itsellesi sen tarjoama oppi ja anna arvo kokemukselle, joka kuuluu juuri sinun yrittäjäpolkuusi tällä hetkellä. Todennäköisesti juuri niissä asioissa, joita kohdallasi nyt on, on juuri tarvitsemiasi opetuksia ja avaimia seuraaviin oviin.

 

Huom! Tänään on viimeinen mahdollisuus saada aikaisen ilmoittautujan etu koko kurssin ajaksi (10 euron alennus / kk) Intuitiivisen yrittäjyyden ja Korkeimman potentiaalin jäljillä –verkkokursseille! Tule vahvistamaan omaa tekemistäsi kesällä alkaviin Intuitiivisen yrittäjyyden, Kohti korkeinta potentiaalia- ja Näkymisen valmennuksen verkkokursseille!

***

Tässä blogissa jaan ajatuksiani ja vinkkejäni näkymisen teemasta, hyvinvoinnista ja kommunikaatiosta joka tiistai.

***

 

 

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn maksuttomiin materiaaleihin, jotka saat suoraan sähköpostiisi. 

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2024 2024. All rights reserved.
Proudly powered by 2024. Theme 2024 made by FitWP.