Kurssit

 VERKKOKURSSIT

Verkkokurssit ovat auki sinulle tässä ja nyt, jos tunnet, että jokin näistä matkoista itseen palvelee sinua tällä hetkellä. Väillä kampanjoin jonkun tietyn kurssin kanssa ja saman matkan aloittaa yhtä aikaa monta ihmistä. Hinnat ovat aina samat, joten voit aloittaa kurssin vaikka heti. Tällöin ajastan kurssin alkamaan juuri sinulle sopivana päivänä. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse: jenni  @ jenniarbelius.fi.

Myynnissä on seuraavat verkkokurssit, jotka ajastetaan sinulle henkilökohtaisesti silloin, kun haluat kurssin aloittaa:

  • Eheyttävä kirjoittaminen Kursseja on kesän aikana kolme, alkaen 26.6. & 13.7. & 14.8. ( 1 kk). LUE LISÄÄ KLIKKAAMALLA TÄÄLTÄ! Verkkokurssi toimii tukena kirjoittajalle niin kirjoittamisessa kuin itsensä eheyttämisessä ja rakastamisessa. Kurssi eheyttää tunteita kirjoittamisen keinoin. Se avaa ja tukee luovaa kirjoittamistasi syvän henkisellä tasolla tapahtuvan tiedostamisen ja irtipäästämisen sekä siihen kuuluvan kehollisen tunnetyön kautta. Kurssi pohjautuu Ihmeiden oppikurssiin ja käyttää sieltä tuttuja käsitteitä & hyväksynnän, rakkauden ja armon menetelmiä. Tunnetyötä koskeva opetus on saanut vaikutteita kehon ja tunteen yhteyden tunnistavasta Rosen-menetelmästä.  Hinta: 77 euroa. Saat kaikki materiaalit sähköpostiisi ja ne jäävät sinulle 4-eva. LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ! 
  • Tunne tunteesi, tunne eläväsi (4 viikkoa), 77 euroa.
  • Pyhä Feminiinisyys (3 kuukautta). 60 euroa kuussa eli yhteensä 180 euroa.  Maksu kolmessa erässä kerran kuussa.

Ilmoittaudu kursseille: jenni @ jenniarbelius.fi

KURSSIEN ESITTELY:

EHEYTTÄVÄ KIRJOITTAMINEN, 4 viikkoa. Aloitus heti kun haluat.

LUE KOKO KURSSIKUVAUS KLIKKAAMALLA TÄÄLTÄ! Lyhyte esittely: Verkkokurssi toimii tukena kirjoittajalle niin kirjoittamisessa kuin itsensä eheyttämisessä ja rakastamisessa. Kurssi eheyttää tunteita kirjoittamisen keinoin. Se avaa ja tukee luovaa kirjoittamistasi syvän henkisellä tasolla tapahtuvan tiedostamisen ja irtipäästämisen sekä siihen kuuluvan kehollisen tunnetyön kautta. Kurssi pohjautuu Ihmeiden oppikurssiin ja käyttää sieltä tuttuja käsitteitä & hyväksynnän, rakkauden ja armon menetelmiä. Tunnetyötä koskeva opetus on saanut vaikutteita kehon ja tunteen yhteyden tunnistavasta Rosen-menetelmästä. Saat kaikki materiaalit sähköpostiisi ja ne jäävät sinulle 4-eva. 

Kurssista sanottua:

Kiitos todella voimauttavasta ja rakkaudellisesta kurssista! Tuntuu, että kirjoitusvirtaus pääsi ihan uudelle tasolle kurssin aikana. Olen niin valmis päästämään irti kaikesta rajoitteista ja avautumaan täysin rakkauden ja korkeimman valon kanavaksi. Kirjoittaminen on yksi tapa, millä haluan kanavana toimia. Se ei ole koskaan ollut minulle helppoa eikä sanat ole virranneet luonnostaan. Silti minulla on aina ollut lapsen kaltainen innostus ja ilo kirjoittamiseen. Kurssin aikana sain taas vahvemman yhteyden tähän viattomuuden lähteeseen minussa.  Kurssin paras opetus oli armollisuus itseä kohtaan. Jos kirjoituksen perusmotiivina on aina rakkauden lisääminen, tekstistä muodostuu juuri siihen hetkeen sopiva ja eheyttävä.” Maria K

MITEN KURSSI TOIMII:

Kurssi kestää neljä viikkoa ja saat materiaalit suoraan sähköpostiisi. Materiaalit koostuvat sekä videoista, teksteistä että kuunneltavista meditaatioista. Materiaalit jäävät sinulle, joten voit käydä kurssia omaan tahtiin.

Hinta: 77 euroa.

Ilmoittaudu: jenni @ jenniarbelius.fi

TUNNE TUNTEESI, TUNNE ELÄVÄSI -verkkokurssi, 4 viikkoa. Aloitus heti kun haluat.

Tunne tunteesi, tunne eläväsi auttaa toimimaan omien tunteiden kanssa. Kaikilla ihmisillä on tunteet, koko tunteiden kirjo. Jotkut tunteet on helpompi hyväksyä kuin toiset – ja silti elämästä menee maku, jos tunteita tukahduttaa liikaa. Toisaalta elämästä menee toimivat ihmissuhteet, jos tunteita luukuttaa liikaa – tai paremminkin – jos niitä käsittelee tai kommunikoi epärakentavalla tavalla.

Tunne tunteesi, tunne eläväsi -kurssi antaa sinulle:

  • Konkreettisen menetelmän, jonka avulla voit päästää tunteet helposti tietoisuuteesi ja tuntea ne rakentavalla tavalla
  • Opit käsittelemään useita eri tunteita ja ymmärtämään, minkä viisauden ne kätkevät sisäänsä
  • Löydät keinon ystävystyä tunteittesi kanssa ja ymmärtää omia tarpeitasi, omaa itseäsi paremmin. Näin voit valita elämässäsi asioita niin, että valintasi ovat omaksi parhaaksesi. Jos sinä et taitoa osaa, kukaan muu ei välttämättä ole puolellasi ja hoida asioitasi sinun korkeimmaksi parhaaksesi.
  • Saat käyttöösi kaavan, jonka avulla voit ratkoa konfliktitilanteita rakentavasti
  • Opit tuntemaan, ilmaisemaan ja kommunikoimaan tunteita rakentavalla tavalla.

PALAUTTEITA AIEMMILTA KURSSEILTA:

Mielenkiintoista oli se, kuinka herkästi tunteet sitten loppujen lopuksi tuli esiin, kun niille antoi tilaa. Aineisto ja materiaalit olivat hyviä, jaksoin käydä aineistot hyvin lävitse.” Terhi R

”Olen rohkeampi, avoimempi, luottavaisempi, niin  ja varmaan onnellisempikin.” Anne Nissinen

MITEN KURSSI TOIMII:

Kurssi kestää neljä viikkoa ja saat materiaalit suoraan sähköpostiisi. Materiaalit koostuvat sekä videoista, teksteistä että kuunneltavista meditaatioista. Materiaalit jäävät sinulle, joten voit käydä kurssia omaan tahtiin.

Ilmoittaudu kurssille: jenni @ jenniarbelius.fi

PYHÄ FEMINIINISYYS -verkkokurssi, 3 kuukautta. Aloitus heti kun haluat.

Kurssi kestää kolme kuukautta ja se on oma henkilökohtainen matkasi omaan naiseuteesi. Kurssi keskittyy pyhään feminiinisyyteen, feminiiniseen ja maskuliiniseen energiaan ja käsittelee kehollisuutta, tunteiden käsittelyä, tiedostavaa, nautinnollista, pyhää seksuaalisuutta sekä sivuaa pyhää parisuhdetta, joka tähtää aitouteen, ehdottomaan rakkauteen sekä molempien lempeään kasvuun yhdessä ja erikseen. Opetusvideoita ja tekstimateriaaleja saat kolmen kuukauden aikana sähköpostiisi yhteensä 10 eli saat noin 20–40 minuutin mittaisen inspiroivan videon harjoituksineen lähes joka viikko. Ne voit katsoa silloin kun itsellesi sopii, eli kurssi ei ole varsinaisesti sidottu tiettyyn aikaan tai päivään. Voit käydä tätä matkaa omaan tahtiisi ja edetä juuri silloin ja sillä tavalla kuin haluat.

Hyödyt tästä matkasta seuraavasti:

• Saat inspiroivia ajatuksia ja konkreettisia harjoituksia siihen, miten voi yhdistää henkisyyden ja fyysisyyden nimenomaan naisen kehossa. Voit eheyttää naiseuteen liittyviä emotionaalisia tai henkisiä haavoja.

• Näkökulmia henkilökohtaisen maailmankatsomuksesi ja oman Jumal-käsityksesi tueksi. Kerron feminiinisestä jumalkäsityksestä eli Jumalattaresta laajasti eri kulttuureissa. 

• Saat työkaluja oman kehosuhteen, seksuaalisuuden ja naiseuden eheyttämiseen.

• Kurssi tarjoaa prosessin, joka auttaa sinua avautumaan paitsi omalle naiseudellesi myös seksuaalisuudelle ja parisuhteelle sielukkuuden kautta. Puhun kurssilla pyhästä naiseudesta, pyhästä seksuaalisuudesta ja pyhästä parisuhteesta. Pyhä-sanan voi korvata myös sanalla ”tietoinen”, mutta koska kurssi käsittelee pitkälti nimenomaan Jumal-suhdetta eri aikoina ja on lähellä Egyptin muinaisten mysteerikoulujen henkeä, käytän mieluummin sanaa ”pyhä”.

PALAUTTEITA AIEMMILTA KURSSEILTA:

”Ihan huikea kurssi. Kiitos. Sinun kursseillesi tulee kutsut sisältä käsin, tosi vaikuttavaa. Kyllä tässä virtaa todella syvä kunnioitus sinua kohtaan. Välität huikeita ja puhdistavia energioita tähän universumiin. Todella vanhaa tietoa ja hyllymetreittäin.” K

”Oon tykännyt kurssista hirveesti ja oon tosi tyytyväinen. Tuntuu vahvasti siltä, että se on juuri oikea juttu tähän elämäntilanteeseeni. 💗✨”

“Vaikka kurssi on ainakin minulle ollut välillä myös aika rankka menneisyydestäni johtuen, ja vaikka pinnalle on noussut vaikeitakin asioita käsiteltäväksi tähän mennessä, haluan silti kiittää jo nyt aivan mahtavasta kurssista. Rankkojen olotilojen lisäksi välillä on kuitenkin ollut niin huippua huomata, miten oma suhtautuminen/ sisäinen tunne itseeni ja seksuaalisuuteen on parantunut. Oma olo on keventynyt niin paljon kurssin aikana! Kiitos siis valtavasti hyvin toteutetusta kurssista! <3 “ Maria 

MITEN KURSSI TOIMII: Saat kurssimateriaalit suoraan sähköpostiisi. Ne sisältävät videota ja tekstiä. Materiaalit jäävät sinulle, eli voit käydä matkaa omaan tahtiisi.

Kurssin tavoitteena on tukea sitä, että näet itsesi entistä vahvemmin rakkauden silmin ja voit ottaa näin helpommin vastuun omasta hyvinvoinnistasi myös läheisissä ihmissuhteissa.

Ilmoittaudu kurssille: jenni @ jenniarbelius.fi

PALAUTTEITA AIEMMILTA KURSSEILTA:

Eheyttävä kirjoittaminen -kurssi:

”Kiitos todella voimauttavasta ja rakkaudellisesta kurssista! Tuntuu, että kirjoitusvirtaus pääsi ihan uudelle tasolle kurssin aikana. Kurssin paras opetus oli armollisuus itseä kohtaan. ” Maria K

Pyhä Feminiinisyys -kurssi:

”Ihan huikea kurssi. Kiitos. Sinun kursseillesi tulee kutsut sisältä käsin, tosi vaikuttavaa. Kyllä tässä virtaa todella syvä kunnioitus sinua kohtaan. Välität huikeita ja puhdistavia energioita tähän universumiin. Todella vanhaa tietoa ja hyllymetreittäin.” K

”Oon tykännyt kurssista hirveesti ja oon tosi tyytyväinen. Tuntuu vahvasti siltä, että se on juuri oikea juttu tähän elämäntilanteeseeni. 💗✨

Vaikka kurssi on ainakin minulle ollut välillä myös aika rankka menneisyydestäni johtuen, ja vaikka pinnalle on noussut vaikeitakin asioita käsiteltäväksi tähän mennessä, haluan silti kiittää jo nyt aivan mahtavasta kurssista. 🙂 Rankkojen olotilojen lisäksi välillä on kuitenkin ollut niin huippua huomata, miten oma suhtautuminen/ sisäinen tunne itseeni ja seksuaalisuuteen on parantunut. Oma olo on keventynyt niin paljon kurssin aikana! Kiitos siis valtavasti hyvin toteutetusta kurssista! <3 Maria 

Tunne tunteesi, tunne eläväsi -kurssi:

”Mielenkiintoista oli se, kuinka herkästi tunteet sitten loppujen lopuksi tuli esiin, kun niille antoi tilaa. Aineisto ja materiaalit olivat hyviä, jaksoin käydä aineistot hyvin lävitse.” Terhi R

”Olen rohkeampi, avoimempi, luottavaisempi, niin  ja varmaan onnellisempikin.” Anne Nissinen

Copyright © 2018 2018. All rights reserved.
Proudly powered by 2018. Theme 2018 made by FitWP.