Jaa hyvää, saa hyvää

Mikä on valittamisen vastakohta? Tykkääminen, kiittäminen, kehuminen, myönteisen palautteen antaminen silloin, kun siihen on aihetta. Ihmisten käyttäytymisessä toimii sama laki kuin taloudessa. Se mihin sijoitat suosiosi, saa voimaa omaan kasvuunsa. Jos kannatat tietynlaista tekemistä, osta sitä. Jos pidät siitä, millä tavalla joku ihminen toimii maailmassa, anna hänen tietää se. Kauniit ja aidot sanat voivat antaa toiselle valtavasti voimaa jatkaa hyvää työtä. Kiittämällä toista kannatat sitä, mistä myös itse nautit.

Tykkää. Tukesi voi olla arvokkaampaa kuin uskotkaan. Pidätkö jostakin tekijästä, tekstistä, yrityksestä, ajatuksesta, kuvasta tai sivustosta? Tykkää siitä, jaa sitä muille, kerro siitä toisille ihmisille. Kun jaat hyvää, saat aikaan hyvää.

Meilaa. Hoitaako joku hommansa hyvin, ilahduttiko hän sinun päivääsi tai saitko uutta ajateltavaa? Tässä kohtaa maailmanmenoa viestien välittäminen ei ole koskaan ollut yhtä helppoa. Kerro tekijälle itselleen, miten hän ilahdutti elämääsi.

Sano. Toimi myönteisenä peilinä. Sano ääneen ne hienot ominaisuudet, jotka toisessa näet. Kyseessä voi olla tapa, jolla toinen hymyilee tai hänen kykynsä pysyä tyynenä hankalina hetkinä. Mikä tahansa arvokas ominaisuus toisessa voi olla jotain, mitä hän ei itse ole tullut koskaan huomanneeksi. Valaisemalla toisen ihmisen hyviä puolia vahvistat niitä entisestään. Ja muista ottaa kehut vastaan silloin, kun saat niitä itse!

Onko sinulla kysymys, johon haluaisit ratkaisun? Lähetä se osoitteeseen jenni@jenniarbelius.fi ja pyrin vastaamaan siihen blogissani! 

Tässä blogissa jaan ajatuksiani ja vinkkejäni näkymisen teemasta, hyvinvoinnista ja kommunikaatiosta joka tiistai.

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn maksuttomiin materiaaleihin, jotka saat suoraan sähköpostiisi. 

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2024 2024. All rights reserved.
Proudly powered by 2024. Theme 2024 made by FitWP.