Yksinkertainen tuo tuloksen

Oppimista rakastavilla, aktiivisilla ja tahdonvoimaisilla ihmisillä on ongelma. Mitä tehdä, kun haluaa tehdä kaikkea yhtä aikaa. Tietää enemmän, lukea, oppia, rakastaa, elää, toteuttaa ja harrastaa… Huh. Aktiivisuus, ympäröivästä elämästä kiinnostuneisuus ja halu oppia ovat arvokkaita ominaisuuksia. Mutta jos elämästä puuttuu yksinkertaisuus, se voi uuvuttaa. Miten elämää voi yksinkertaistaa ja silti toteuttaa itseään?

Hyväksy. Joskus elämässä on ylimenokausia, jolloin monet asiat joko kasvavat tai romahtavat, yleensä vieläpä samaan aikaan. Näinä kausina on hyvä muistaa, että rytinä kestää pitkällä aikavälillä arvioituna lopulta vain lyhyen aikaa. Mitä paremmin hyväksyt rytinän, sitä helpompaa ajasta sinulle tulee.

Valitse yksi iso projekti. Säästä voimasi yhteen isoon ponnistukseen kerrallaan ja pidä muut elämänalueet mahdollisimman tasaisina. Anna tilaa vaalimallesi hankkeelle. Anna itsellesi armoa ja muista, että kun panostat yhteen asiaan kunnolla, moni muu juttu täytyy tehdä keskinkertaisesti, tai ehkä jopa jättää kokonaan tekemättä.

Älä puske väkisin. Jos tökkii, voi olla aika panna asia hautumaan. Mikään projekti ei hyödy siitä, että sen etenemistä yrittää väkisin nopeuttaa tai pakottaa asioita tapahtumaan. Anna elämälle tilaa tekeytyä itsekseen.

Tylsää? Joskus elämän yksinkertaisuus saavuttaa pisteen, jossa kaikki elämän osa-alueet ovat kunnossa ja vailla kummempaa korjausta. Silloin takaraivoon hiipii helposti ajatus: Mitä jos elämäni ei olekaan upean yksinkertaista. Entä jos se on vain tylsää? Hmmm. Tylsyys ja tyhjän oloinen, odottamista muistuttava tila edeltää usein vastakohtaansa – rytinäkautta! Nauti siis ajasta, joka tuntuu kulkevan hitaasti ja kestävän ikuisesti. Jos elämässä jokin on varmaa, on se vääjäämätön muutos.

 

Tässä blogissa jaan ajatuksiani ja vinkkejäni näkymisen teemasta, hyvinvoinnista ja kommunikaatiosta joka tiistai.

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn maksuttomiin materiaaleihin, jotka saat suoraan sähköpostiisi. 

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2024 2024. All rights reserved.
Proudly powered by 2024. Theme 2024 made by FitWP.