Emotionaalinen vapaus: Intohimo

Intohimo on hyvin herkkä tunne. Uskon, että ihminen ei voi olla aidosti intohimoinen, jos hän ei ole ensin aidosti herkkä. Intohimo liittyy kykyyn aistia, nauttia, ottaa vastaan. Mitä muuta se on?

Sielukas intohimo. Intohimo liitetään helposti seksuaalisuuteen, eikä suotta. Silti on todettava, että on intohimoa ja intohimoa, seksuaalisuutta ja seksuaalisuutta. Käsitteiden merkitykset voivat olla hyvin kaukana toisistaan. Suorastaan toiselta planeetalta. Hedonistinen intohimo on lähellä tarpeiden tyydytystä, joka on lyhytkestoista, tuottaa hetkellisen tyydytyksen ja jättää usein jälkeensä tyhjän olon. Sielukas intohimo on elämäntapa, jossa aistillisuutta käytetään voimavarana, ikään kuin elämän eliksiirinä.

Herkkyys. Ensin on siis kehitettävä herkkyyttä. Herkkyyttä aistia, tuntea, koskea, kokea. Herkkyyden vaaliminen tarkoittaa aikaa ja tilaa. Sitä, ettet vaadi itseltäsi asioita, jotka ovat sinulle liikaa. Sitä, ettei sinulta vaadita asioita, jotka ovat sinulle liikaa. Sitä, ettet vaadi muilta asioita, jotka ovat heille liikaa. Vaali herkkyyttä ja haavoittuvuutta, sillä sen alla piilee valtava voima.

Hips don´t lie. Shakira, Shakira, sinä sen sanoit. Intohimo on luonteeltaan elämänvoimaa siinä missä seksuaalienergiakin. Sen syntysija sijaitsee lantiossa, eli yhteenliittymässä, jossa jalkasi yhtyvät muuhun kehoosi ja jossa kannatellaan koko vartaloasi. Mitä enemmän saat lantioosi luontevaa liikettä, sen parempi. Voit pyöritellä lantiotasi aamuisin, tehdä sen kanssa ympyrän tai kahdeksikon muotoista liikettä. Voit alkaa harrastaa tanssia, joogaa tai muita lajeja, jotka liikuttavat lantiota. Voit kokeilla päästää lantiotasi vähitellen vapaammaksi ja elävämmäksi. Intohimoa voi siis kasvattaa myös sisältä päin, kehon kautta, ja antaa sen säteillä vaikutuksiaan elämääsi. Näin pidät elämässäsi yllä aitoutta ja sielukkuutta, sillä kehosi ei koskaan valehtele.

 

***
Tässä blogissa jaan ajatuksiani ihmisyydestä joka tiistai.

***

 

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn maksuttomiin materiaaleihin, jotka saat suoraan sähköpostiisi. 

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2024 2024. All rights reserved.
Proudly powered by 2024. Theme 2024 made by FitWP.