Miten löydän oman äänen?

Meillä kaikilla on oma ääni, kyky ilmaista itseämme täysin uniikisti. Miten sen löytäminen voi olla niin vaikeaa?

Hiljaisuus. Kaikki ääni syntyy ja päättyy hiljaisuuteen. Hiljaisuus on osa ääntä, ääni on osa hiljaisuutta. Pidä huoli siitä, että osaat kääntää hiljaisuuden päälle. Pidä päiviä, jolloin puhelimesi on pois päältä, hiljennä mielesi ja ympäristösi. Meditoi, joogaa, mene luontoon, sauno, tee asioita, joihin kuuluu hiljaisuus. Pidä informaatiotaukoa, unohda internet ja media. Luota siihen, että jos jotain oikeasti hälyttävää tapahtuu informaatiopaastosi aikana, kuulet siitä kyllä tavalla tai toisella.

Luota siihen, mikä kiinnostaa. Se mitä käyt läpi, on kiinnostavaa. Asiat, joista olet kiinnostunut, kiinnostavat myös muita. Luota siihen, että aiheet, kokemukset, tunteet, kaikki mitä olet elämässäsi käynyt läpi tai mitä käyt läpi juuri nyt, on samastuttavaa ja tärkeää. Joskus kuvittelemme olevamme kokemuksiemme ja mielenkiinnon kohteittemme kanssa yksin. Se ei pidä paikkaansa. Meillä kaikilla ihmisillä on melko samanlaiset ydinkokemukset elämästä, vaikka kokemustemme pintataso vaihtelee.

Valitse luonteva ilmaisukeino. Mikä ilmaisukeino on sinulle kaikkein luontevin? Käytä sitä! Harjoittele, kokeile, opiskele, tee, tee, tee. Ja sitten vielä tee, mutta eri tavalla. Ilmaisukeino on tekninen väline, jota voit käyttää monella eri tavalla. Opettele perustaito ja keskity sitten oman yksilöllisen tapasi löytämiseen. Oman ilmaisun formaatin ja muodon löytäminen voi kestää pitkään, joten suhtaudu sen hakemiseen tyyneydellä. Kun oma ääni vihdoin löytyy, hyvin suuri työ on jo tehty. Voit käyttää sitä pitkään ja varioida sitä aiheen vaatimalla tavalla.

 

Osallistu nyt oman ilmaisuvoimasi lisäämiseen Eheyttävän kirjoittamisen 4 kuukauden mittaisella verkkokurssilla hintaan 58 euroa/kk! Kirjoituskurssin myynti alkoi tänään ja päättyy kahden viikon päästä, 2.12. klo 20.00. Lue lisää täältä ja tule mukaan! Seuraavan kerran kurssi on myynnissä vuonna 2015. Nyt se on 140 euron aloitustarjouksessa.

 

***
Tässä blogissa jaan ajatuksiani ja vinkkejäni hyvinvoivasta työstä ja elämästä joka tiistai.

***

 

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn maksuttomiin materiaaleihin, jotka saat suoraan sähköpostiisi. 

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2024 2024. All rights reserved.
Proudly powered by 2024. Theme 2024 made by FitWP.