Sitoudu itsesi vapaaksi

Täällä sun kotona vaikuttaa siltä, että asut täällä vain puoliksi”, totesi ystäväni muutama vuosi sitten.

Koti on minulle todella tärkeä paikka ja tavallisesti kodistani todella huomaa, että asun siellä. Tuolloin olin ajautunut pois fokuksesta. Vietin aikaani niin paljon muualla, että olin unohtaa kaikkein tärkeimmän sitoumukseni.

Sitoutumisen itseeni.

Joskus harhaudumme uskomaan muiden vihjailuihin tulevaisuudesta, jota ei koskaan tule. Toisinaan tavoittelemme omia kuvitelmiamme vain huomataksemme, ettei niillä ollut todellisuuspohjaa. Välillä laskelmoimme parasta lopputulosta tai haluamme niin paljon tilaa ja liikkumavaraa elämässämme, ettemme ole lopulta enää mukana missään. Emme edes omassa elämässämme.

On totta, että kannattaa valita tarkkaan asiat, joihin sitoutuu. Niiden on tunnuttava sydämessä oikeilta. Ja silloin kun näin on, sitoutuminen todella kannattaa.

Kun sitoutuu kotiin, suhteeseen, omaan henkiseen kasvuun tai itsensä tuntemiseen, luomaan työtä ja elämää, jossa todella viihtyy, ystävyyteen, perheeseen tai mihin tahansa muuhun, sitoutuu lopulta itseensä ja omaan vapauteensa. Siis silloin, kun sitoutuu asioihin, jotka kokee sydämessään itselleen oikeiksi ­– ja kun todella tietoisesti sitoutuu.

 

Miten sydämestä sitoutuminen tehdään?

  • Sitoudu siihen, mitä rakastat. Käytä erottelukykyäsi siinä, mikä todella on sitoutumisesi arvoista. Mikä tuntuu aidosti hyvältä ja kiinnostavalta?
  • Sydämen sitoutuminen perustuu vapaaehtoiseen valintaan. Se ei ole velvollisuuteen tai syyllisyyteen perustuvaa pakkopullaa. Kyseessä on oltava suunta, jota itse haluaa.
  • Karsi häiriötekijät sitoutumiseltasi. Katkaise vanhat sidokset, tavat ja tottumukset, selitykset ja tekosyyt, takaportit ja kaikenmaailman ketkutukset, jotka vievät aikaasi ja energiaasi siltä, mihin todella haluat panostaa.
  • Päätä sitoutua ottamaan vastaan se, mitä sitoutuminen tuo tullessaan. Katsomaan, mitä kaikkea valintasi sinulle antaa. Kohtaat todennäköisesti myös pelkoja ja pettymyksiä tielläsi. Tietoisesti sitouduttuasi ne ovat vain kerroksia, jotka nimenomaan vievät sinua kohti ydintä, jota kohti olet sitoutunut mennä. Ne ovat osa kokemusta, jonka olet halunnut valita.
  • Ota se vapautena. Kun perustat sitoutumisesi rakkaudelle, rakkaus syvenee. Kyse voi olla vaikkapa sitoutuminen itsetuntemukseen, omaan hyvinvointiin, rakastavaan parisuhteeseen, elämäntehtävien toteutumiseen. Mitä tahansa valitset, sitouduttuasi luot elämääsi tietoisesti etkä ajelehdi elämässä ja kokemuksissa, jotka eivät palvele todellisia toiveitasi vaan sattuvat tulemaan vastaan, koska sinulla on elämässäsi sitoutumattomuutta, jonka vuoksi et osaa linjata sitä, mikä kokemus todella palvelee ja mikä ei.

 

***
PS. Nyt mulla on uusi koti. Otan vastaan tästä lähtien Helsingin keskustassa Lönnrotinkadulla. Varaa aikasi livesessioon nyt, lokakuulle on vielä muutama aika vapaana! 🙂

Sessioissa sulatellaan niitä itsesi rakastamisen tai ilmaisemisen esteitä, joita mahdollisesti kannat mukanasi emotionaalisella, henkisellä ja/tai fyysisellä tasolla. Hoito auttaa sinua pääseemään syvään ja hyvään yhteyteen oman, aidon itsesi kanssa ja hyväksymään itsesi entistä täydemmin. Tunnin sessio maksaa 90 euroa, puolentoista tunnin 120 euroa (sis. alv 24 %). Olet lämpimästi tervetullut!

Jos et pääse paikan päälle, kaukohoito maksaa 70 euroa. Sovitaan vain yhteinen aika sessiolle ja saat hoidossa nousseista teemoista myös kirjallisen raportin sähköpostiisi.

 

PPS. Haluatko elää sielukasta arkea? Julkaisen tänä vuonna kirjan siitä, miten voit elää syvässä ja hyvässä yhteydessä omaan itseen. Kuulet lisää ilmoittautumalla kirjan sähköpostilistalle alla olevasta linkistä. Saat liittymisen yhteydessä henkilökohtaisen suosittelulinkin, jota jakamalla voit saada kirjan ilmaiseksi.

http://jenniarbeliusyhteys-0.launchrock.com/

 

 

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn maksuttomiin materiaaleihin, jotka saat suoraan sähköpostiisi. 

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2024 2024. All rights reserved.
Proudly powered by 2024. Theme 2024 made by FitWP.