Aitous on nykyajan valaistumista

[ois skin=”Pop-in”]Henkisyys muuttuu paitsi yksilöiden mukaan myös ihmiskunnan mukana. Jossain kaukana takana on se vaihe, jolloin valaistumisella tarkoitettiin tilaa, jossa ollaan vähemmän ihmisiä ja enemmän eetteriä.

Siinä kohtaa tällainen yläilmoihin haikaileva henkisyys saattoi ollakin hyödyllistä, sillä se nosti värähtelytasoamme niin yksilöinä kuin yhteisönä.

Nykyään valaistuminen käsitetään kai sisäisenä tapahtumakulkuna, joka johtaa aitouteen ihmisenä. Oikeastaan se on vapautumista ihmiseksi, joka olemme, tunteinemme päivinemme.

Meillä jokaisella on yksilöllinen sielu ja oma henki, jotka on tarkoitus elää juuri tällä keholla ja näillä ominaisuuksilla, jotka meillä ihmisinä on.

Henkisyyden ei siis tarvitse olla ruumiista irtautumista vaan ehkä juuri ruumiissa elämistä. Sitä, että antaa sielunsa laskeutua kehoonsa ja todella elää niitä kokemuksia, jotka ihmisyydessä ovat mahdollisia. Tuntea tunteensa, päästää äänensä ilmoille ja tehdä niitä asioita, joissa sielu pääsee esiin. Pilven reunalla ehtii istua sitten myöhemmin.

Aitouteen siirtyminen vaatii ihan uudenlaista ihmisyyttä itseltämme, uudenlaista inhimillisyyttä, myötätuntoa ja kiltteyttä. Sen ymmärtämistä, että kaikki kipuilevat pohjimmiltaan samantyyppisten teemojen kanssa, eikä oman ihmisyytensä näyttämisessä ja hyväksymisessä ole mitään pahaa, päinvastoin.

Miten olla aito?

Tunteet. Aidolla ihmisellä kompassina ovat omat tunteet. Ne kertovat, mikä itselle sopii ja mikä ei, joten aitous edellyttää omien tunteiden ymmärtämistä, kuuntelemista ja kunnioittamista.

Kommunikaatio. Aito välttää manipulointia ja tilanteiden kaasuttamista omien tukahdettujen tunteiden myrkyillä. Hän kertoo, mitä hän pelkää ja missä mättää ihan samalla tavalla kuin hän kertoo, mistä pitää ja mitä hän tarvitsee voidakseen hyvin.

Toiminta. Aito ihminen ei taistele itseään vastaan. Hän antaa itsensä olla mitä on ja toteuttaa tehtäviään omanlaisellaan otteella. Hänen tekonsa, tunteensa ja sanansa ovat linjassa keskenään. Hän ei piiloudu erilaisten suojien, titteleiden tai roolien taakse eikä yritä esittää mitään.

Inhimillisyys. Kukaan ei lopulta vaadi meitä olemaan muuta kuin mitä olemme. Ja jos vaatii, siihen ei tarvitse suostua. Aitous on parhaimmillaan syvää myötätuntoa itseään ja toisiaan kohtaan. Me olemme vajavaisia ja kesken, eikä muuta ole kai tarkoitus ollakaan.

Jenni

PS. J.P. Sears kertoo tässä hauskassa videossaan, kuinka olla ultra-henkinen ja välttää aitoutta. Video on hauska, suosittelen! 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=1kDso5ElFRg

PPS. Olen kirjoittanut kirjan Yhteydessä – Elä sielukasta arkea. Kun se julkaistaan, kerron asiasta sinulle lisää, kun jätät sähköpostiosoitteesi kirjan odotuslistalle täällä: http://jenniarbeliusyhteys-0.launchrock.com/

PPPS. Tervetuloa ohjattuun ryhmämeditaatioon lauantaina 14.11. klo 11 luokseni osoitteeseen Lönnrotinkadulle Helsinkiin. Ohjaamani meditaatio sisältää rentouttavan alkurummutuksen shamaanirummulla sekä eheyttävän matkan, joka syntyy intuitiivisesti tekohetkellä. Kokemus on hyvin antoisa ja voimaa antava. Meditaatio auttaa päästämään irti niistä tunteista ja mielen malleista, jotka eivät enää palvele korkeinta parastasi ja löytämään uusia voimavaroja itsestä. Hinta 30 euroa. Mukaan mahtuu vain 10 joten varaa paikkasi nyt.

PPPPS. Sitä ennen pääset tunnelmaan hankkimalla nauhoitetun meditaation pysyvään käyttöösi. Aiheina mm. sydämen avaaminen, sisäisen lapsen kohtaaminen, stressin lieventäminen ja luovuuden avaaminen.

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn maksuttomiin materiaaleihin, jotka saat suoraan sähköpostiisi. 

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2024 2024. All rights reserved.
Proudly powered by 2024. Theme 2024 made by FitWP.