Ota pienet muumiot ja kaikki järjestyy

Minulla on paha tapa. Palan helposti loppuun, jos en muista kunnioittaa sitä, kuinka paljon tarvitsen tilaa ja palautumista kaiken elämän tuoksinnan keskellä.

Viime keväänä huomasin olevani todella väsynyt. Siis todella, todella, to-del-la väsynyt.

Ratkaisin asian kuten nyt maalaisjärjellä asiat ratkaistaan: Nukuin.

Sain kevään mittaan ystävältäni lempinimen muumio, sillä aloin todella ottaa tarvitsemaani lepoa silloin, kun siltä tuntui. Tunnusmerkikseni muodostui asento, jossa makaan selälläni, kädet rinnalle ristittynä, kasvot syvään lepoon vajonneena niin, ettei mikään maan päällä voinut häiritä rauhaani.

Muumiotumiseni näkyi eri paikoissa ja aloimme ottaa kuvia näistä hetkistä. Ikuistetuksi tuli telttamuumio, kalliomuumio, classic-muumio sohvalla maaten, kesäinen peltomuumio ja harvinainen pystymuumio, jonka toteutin tuolilla istuen.

Opin ajanjaksosta kultaisia viisauksia, jotka jaan tässä:

  • Levolle on otettava elämässä aikaa.
  • Vaikka kuinka haluaisi saada asioita aikaan, oikeastaan erityisesti jos haluaa saada asioita aikaan, on levosta ja palautumisesta pidettävä huolta.
  • Jos kuluttaa omaa elinvoimaansa liian pitkään, tulee aina lasku maksettavaksi. Mitä enemmän kerskakuluttaa, sen isompi muumiokausi on edessä. Joko sairauksilla tai ilman.
  • Työn ja vapaa-ajan balanssia edesauttaa huomattavasti se, kun oppii ottamaan muutamia todellisia lepohetkiä päivän aikana. Rentouttaa mielen ja kehon täysin, ilman että murehtii yhtään mistään tai pyrkii minnekään. Muumioituu omaan rauhaansa ja palaa taas eloon elinvoimaisena ja virkeänä.
  • Kaikissa vaikeuksissa on jotain, mille nauraa. Osoittaa armollisuutta itselle, että löytää ilon siitä, mikä omassa elämäntilanteessa on totta.

***

PS. Myös kirjoituskurssini nousee pian muumion lailla haudastaan. Käyhän tykkäämässä sivustosta täällä ja kuulet asiasta pian lisää: https://www.facebook.com/eheyttavakirjoittaminen. Voit tykätä samalla myös sivuistani, kiitos kaikesta tuestasi jo etukäteen! https://www.facebook.com/jenniarbelius.fi?fref=ts  Löydät molemmilta sivuilta ilmaisen videon siitä, kuinka kirjoitat luovasti ja saat tekstiä aikaan. Käy katsomassa! (Ei toimi mobiililaitteissa, pahoitteluni siitä.)

PPS. Julkaisen tänä vuonna kirjan siitä, miten voi elää syvässä ja hyvässä yhteydessä omaan itseen. Kuulet lisää ilmoittautumalla kirjan sähköpostilistalle alla olevasta linkistä. Saat liittymisen yhteydessä henkilökohtaisen suosittelulinkin, jota jakamalla voit saada kirjan ilmaiseksi.

http://jenniarbeliusyhteys-0.launchrock.com/

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn maksuttomiin materiaaleihin, jotka saat suoraan sähköpostiisi. 

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2024 2024. All rights reserved.
Proudly powered by 2024. Theme 2024 made by FitWP.