Ota herkkyytesi haltuun yrittäjänä

Aistitko ryhmän ilmapiirin helposti, osaatko luontevasti helpottaa muiden oloa tai tunnetko toisten ihmisten mielialojen vaikutuksen vahvasti itsessäsi? Onko sinua pidetty ujona tai oletko ainakin saanut kuulla loukkaantuvasi tai suuttuvasi liian helposti? Joskus vanhoina kovina aikoina herkkyyttä pidettiin heikkoutena. Ei enää. Jos minulta kysytään, herkkyydellä eläminen on luksusta, johon vain hyvinvoivilla ihmisillä on varaa. On aika kääntää herkkyys voimavaraksi paitsi henkilökohtaisessa elämässä, myös yritysmaailmassa. Näin se tehdään.

Vaisto. Herkkänä ihmisenä tunnistat helposti trendejä, ilmiöitä ja ajan hengen. Pystyt aistimaan, mistä ihmiset ovat aidosti kiinnostuneita ja mikä heitä vetää puoleensa. Näin sinun on helppo tarjota heille sitä, mitä he tarvitsevat. Voit vieläpä tehdä sen ennen muita. Taitoa kutsutaan muuten bisnesvaistoksi.

Kyky ratkaista. Näet helposti muiden ihmisten pelot, epävarmuudet, ongelmat ja hankaluudet. Olet myötätuntoinen ja sen myötä myös synnynnäinen ongelmanratkaisija. Voit käyttää lahjaasi missä tahansa tilanteessa, jossa tarjoat työlläsi toisen elämään helpotusta ja ratkaisun, josta on aidosti hyötyä. Se tekee sinustä hyvän myyjän, markkinoijan ja asiakaspalvelijan, sanan jaloimmassa merkityksessä.

Asemoi itsesi oikein. Koska olet herkkä, et pysty pitkään esittämään jotain, mitä et ole. Siksi on entistä tärkeämpää, tutkia tarkasti sitä, mitä olet. Miten haluat työskennellä ja mitä haluat työlläsi maailmaan tuoda? Pyri asemoimaan itsesi yrittäjänä niin, että juuri herkkyytesi, tarkkanäköisyytesi, kykysi tunnistaa trendejä, tunneälysi ja ihmissuhdetaitosi ovat juuri niitä ominaisuuksia, joita sinulta haetaan. Kun sydämesi ja yritystoimintasi on linjassa, sinun ei tarvitse kuin olla oma itsesi.

Aitous. Aitous on modernin markkinoinnin ydin. Rohkea herkkyytesi tekee sinusta entistä samastuttavamman. Jokainen meistä on sisimmässään herkkä, ja mitä aidompi itse olet, sen helpompi sinua on lähestyä.


***
Tässä blogissa jaan ajatuksiani ja vinkkejäni näkymisen teemasta, hyvinvoinnista ja kommunikaatiosta joka tiistai.

 

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn maksuttomiin materiaaleihin, jotka saat suoraan sähköpostiisi. 

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2024 2024. All rights reserved.
Proudly powered by 2024. Theme 2024 made by FitWP.