Nollaamisen tärkeys

Joskus on tärkeää jättää taakseen se, mikä ei enää toimi. Tässä muutama rivi nollaamisesta.

Taakka. Joskus kivatkin asiat alkavat tuntua taakoilta. Syynä voi olla se, mitä tekee tai se, miten tekee. Kun tilanne on mennyt liian pitkälle ja oma elämänvoima alkaa olla vähissä, meno tuntuu raskaalta.

Tunnista. Tällöin olisi tärkeää pysähtyä, tunnistaa ja tunnustaa tilanne. Mikä ei tunnu enää hyvältä? Kun jonkin asian tunnustaa itselleen, saa jo siitä lisää rehellisyyttä ja voimaa itselleen. Vasta tällöin voi pyytää apua ja alkaa vähitellen järjestää elämäänsä niin, että tilanteeseen alkaa löytyä uusia mahdollisuuksia.

Anna olla. Vähennä, lopeta, jätä taakse. Jätä kyseinen asia hautumaan, ota etäisyyttä. Jos mahdollista, tee raskaaseen asiaan täydellinen irtiotto, jätä se taaksesi. Joskus välimatka auttaa huomaamaan, että taaksejättäminen oli parasta mitä saattoi tapahtua, toisinaan palaamme saman asian ääreen uudistunein ottein.

Uudelleensyntymän kaava. Nollaaminen on osa luonnon kiertokulkua. Siihen liittyy usein tyhjyyden sietäminen ja uusien toimintatapojen vastaanottaminen. Alun ja lopun välissä on aina tyhjää, samoin kuin vaihteiden vaihtamisen välissä. Joskus saatamme tarvita pitkänkin etäisyyden, jotta löydämme tärkeisiin asioihin uuden, juuri tässä hetkessä hyvältä tuntuvan otteen.

 

***

Ajatuksia hyvinvoivasta elämästä joka tiistai.

***

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn maksuttomiin materiaaleihin, jotka saat suoraan sähköpostiisi. 

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2024 2024. All rights reserved.
Proudly powered by 2024. Theme 2024 made by FitWP.