Näkyväksi omalla vai yrityksen nimellä?

Näkyäkö omalla vai firman nimellä, kas siinä pulma, joka koskettaa monia freelancereita ja yksinyrittäjiä. Jos suunnittelet ryhtyväsi asiantuntijapalveluja tarjoavaksi yksinyrittäjäksi ja olet keksinyt hyvän nimen firmallesi, mietit varmaan, onko viisasta tulla näkyväksi firman nimellä vai omallasi. Vastausta kannattaa hakea palauttamalla mieleesi urasi ja yrityksesi kokonaistavoitteet. Tässä pari vinkkiä pohdintojesi tueksi.

Kumpi on keskeistä: sinä vai yrityksesi? Jos tarjoat asiantuntijapalveluita, joita tulet tarjoamaan sinä ja vain sinä, nyt ja tulevaisuudessa, on luontevaa keskittyä oman nimensä brändäämiseen. Kun oma nimesi on tuttu, voit tulevaisuudessa uusiutua monta kertaa ja vaihtaa palvelujesi sisältöä. Et edes välttämättä tarvitse firman nimeä, ainoastaan omasi.

Minä vai monta? Jos tavoitteenasi on tuottaa palveluja, jotka ovat riippumattomia henkilökohtaisesta läsnäolostasi tai jos tavoitteenasi on palkata tulevaisuudessa muita ihmisiä yritykseesi töihin, on tietyn nimen alla toimiminen hyvä lähtökohta.

Sekä-että. Voit pitää firman nimen ja tulla selkeästi näkyviin sen perustajana. Muista, että tällöin sinä olet konkreettinen palvelujen tuottaja, ei firmasi nimi. Varo piiloutumista yrityksen nimen taakse, se voi pahimmassa tapauksessa aiheuttaa tekstillistä skitsofreniaa. Lue oireista lisää viime viikon kirjoituksesta.

Tämä blogi syntyi vastauksena näkyväksi tulemisen prosessiin liittyviin kysymyksiin.  Jaan ajatuksiani ja vinkkejäni näkymisen teemasta ja kommunikaatiosta blogissani joka tiistai.

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn maksuttomiin materiaaleihin, jotka saat suoraan sähköpostiisi. 

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2024 2024. All rights reserved.
Proudly powered by 2024. Theme 2024 made by FitWP.