Miten olla onnellinen?

Kaikki me ihmiset haluamme pohjimmiltaan yhtä ja samaa asiaa. Me haluamme olla onnellisia. Me haluamme, että kärsimys loppuu. Miten voimme lisätä omaa onnellisuuttamme?

Kasvata myönteisiä tunteita. Ala fiilistellä myönteisiä tunteita. Viivy ilon tunteissa, kiitollisuudessa ja rentoudessa. Järjestä itsellesi aikaa nautiskeluun. Usein lykkäilemme onnellisuuttamme tulevaisuuteen. Onnellinen voi olla sitten kun on saanut tehtyä tämän tai tämän tai ainakin joskus lomalla tai jouluna… Miksi et mieluummin ottaisi iloa irti pienistä hetkistä, joka päivä?

Kiitollisuus. Energia kasvaa siellä, minne huomio kohdistetaan. Kiinnitä siis huomiota kaikkeen siihen, mikä elämässäsi on hyvin. Kiitollisuus on nopein tie iloon ja onneen. Laske asiat, joista voit olla kiitollinen elämässäsi, joka päivä.

Huomioi hyvä. Tämäkin vaatii pysähtymistä. Huomaa, mitä hyvää ihmiset sinulle haluavat. Ala kiinnittää huomiota muiden hyvään tarkoitukseen. He eivät aina anna sitä, mitä tarvitset tai haluat, eikä sinun ole pakko ottaa vastaan muuta kuin asiat, jotka haluat ja tarvitset. Huomaa silti heidän hyvä tarkoituksensa ja se, kuinka sinulle tarjoillaan hyvää monella eri tavalla, joka päivä.

Unohda onnellisuus. Onnellisuus karkaa, jos tavoittelet sitä. Kierrä koko sana. Kaikki löytävät onnellisuudestaan varjoja, jos alkavat oikein kaivella. Mitä onnellisuus sinulle tarkoittaa? Minulle se on kykyä tuntea ja ilmaista kaikkia tunteita, joita ihmisyyteen kuuluu. Kokea kaikenlaisia kokemuksia, joita ihmisyyteen kuuluu. Näin ollen onnellisuuttani ei vähennä huonot hetket, päivät tai edes kuukaudet. Niissä kaikissa on tunteita ja kokemuksia, joista voin olla onnellinen.

 

***

Tässä blogissa jaan ajatuksiani ja vinkkejäni hyvinvoivasta työstä ja elämästä joka tiistai.

***

 

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn maksuttomiin materiaaleihin, jotka saat suoraan sähköpostiisi. 

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2024 2024. All rights reserved.
Proudly powered by 2024. Theme 2024 made by FitWP.