Miten luoda elämästä kaunista?

Minut on vallannut viime aikoina aivan järkyttävä tarve kauneuteen. Puhun siitä kauneudesta, kun ihminen haluaa kirjoittaa runoja, maalata tauluja, ihastella meren pinnalle rikkoutunutta jäätä, joka on ottanut luonnostaan jylhän ja hauraan esteettisen asennon. Siitä kun mykistyy toisten ihmisten viisaudesta ja sisäisestä kauneudesta.

Puhun myös siitä kauneudesta, joka ilmenee haluna pitää tuoreita kukkia maljakossa, täyttää oma koti kauniilla väreillä, muodoilla, materiaaleilla, sillä mikä ruokkii sielua ja silmiä.

Sielukas on elämä on mielestäni molempia. Sekä syvyyttä että pintaa. Kauneus on sisäistä ja ulkoista, saman asian eri puolia ja arvoltaan tasan. En ole koskaan ymmärtänyt jaottelua, jonka mukaan ulkoinen kauneus ja estetiikka olisi pinnallista ja tuomittavaa tai että syvä ajattelu jotenkin automaattisesti jaloa. Kauneudessa on kyse tasapainosta ja harmoniasta, siitä millaisille lähtökohdille jokin kokonaisuus lähtökohdiltaan rakentuu, valolle vai pimeydelle, oli kyse sitten estetiikasta tai filosofioista.

Kuinka vaalit kauneutta elämässäsi?

Salli. Muistamme harvoin antaa itselle kiitosta siitä, mitä olemme saaneet aikaan. Olemme helposti ankaria itsellemme ja menossa aina jonnekin uuteen paikkaan, syvemmälle tai paremmin. Kauneutta voi vaalia tässä ja nyt. Salli itsellesi henkistä ja esteettistä nautintoa, asioita, jotka tuovat iloa ja kohottavat omaa energiatasoasi.

Rakasta. Kauneuden salliminen itselle alkaa onnistua, kun päätät rakastaa itseäsi ehdoitta. Itsensä todellinen hyväksyminen, rakastaminen ja arvostaminen on meille kaikille se kaikkein vaikein tehtävä täällä maan päällä. Samaan aikaan se on ensisijainen tehtävämme. Kun täytämme sisimpämme vähitellen myötätunnolla ja rakkaudella, se voi alkaa pursuta yli äyräiden ja täyttää myös ulkoisen elämämme puitteita asioilla, joita rakastamme.

Arvosta. Arvosta itseäsi niin, että annat itsesi tehdä päivittäin asioita, joita rakastat. Arvosta kauneutta elämässäsi niin, että pysähdyt antamaan päivittäin kiitoksesi kaikelle sille, mikä elämässäsi on hyvää ja kaunista.

Pidä itsesi hyvissä energioissa ja tuo niitä tähän maailmaan lisää. ELÄ SIELUKASTA ARKEA. NYT. Verkkokurssi alkaa maanantaina 2.5. ja kulkee tukenasi neljä viikkoa.

Kurssilla opit tunnistamaan sydämesi, sielusi ja intuitiosi kutsun sekä erottamaan ne peloista ja mielesi sabotoivista äänistä. Saat neljän viikon aikana työkalut, joilla opit elämään omaa elämääsi uskollisena omalle sisimmällesi. Saat uudet kurssimateriaalit sähköpostiisi viikon välein ja pääset heti tuomaan niiden oppia arkeesi ja elämääsi. Videot, audionauhoitteet ja tekstit jäävät pysyvästi käyttöösi, joten voit käydä materiaaleja läpi juuri silloin, kun sinulla on siihen hyvä hetki!

Sinulla on ostollesi 14 päivän palautusoikeus.

Lue lisää täällä, tule mukaan ja siirrä kurssi ostoskoriin! 

– Jenni

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn maksuttomiin materiaaleihin, jotka saat suoraan sähköpostiisi. 

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2024 2024. All rights reserved.
Proudly powered by 2024. Theme 2024 made by FitWP.