Luovu riippuvuuksista, juovu luomisesta

Luova energia ja seksuaalienergia ovat käytännössä sama asia. On kyse supervoimasta, omasta kyvystämme luoda ja ilmaista itseämme omalla, yksilöllisellä tavalla. Tähän voimaan meillä kaikilla on pääsy, koko ajan.

Kun katsoo, miten tähän voimaan on suhtauduttu historian saatossa, saa selville ainakin yhden syyn siihen, miksi nykyihminen on kohtalaisen vinossa. Länsimaisissa pääuskonnoissa tätä voimaa ei näy juuri missään. Ne tyypit, joilla jotain vipinää tällä saralla olisi ehkä ollut, on demonisoitu, mustamaalattu tai poltettu. Kätevää, voimatonta kansaa kun on helppo hallita.

Kovin pitkälle ei kuitenkaan päästä syyttämällä auktoriteetteja, historiaa, tapoja tai tottumuksia. Koska, kuten sanottu, meillä kaikilla on pääsy tähän voimaan, koko ajan. Siksi sitä kutsutaan omaksi voimaksi.

On kyse oikeastaan jokaisen ihmisen sisäisestä kamppailusta. Ikävästä alkulähteeseen, harmaasta muistikuvasta, jonka mukaan jossain on runsauden, ilon ja onnellisuuden lähde. Sitä lähdetään etsimään.

Onko se rahassa, shoppailussa, täydellisessä sisustuksessa, upeassa parisuhteessa, lapsissa, Instagramissa, pullassa, huumaavissa aineissa, loputtomassa opiskelussa tai suorittavassa ja överiksi menevässä henkisyydessä? Voisiko se tulla osakseni sitten, kun minulla on oikeanlaiset ystävät, koulutus, koti, harrastukset, vaatteet tai…

Voisiko se olla minulla jo?

Vapautumisessa on kyse siitä, että annamme itsellemme luvan olla mitä olemme, annamme itsemme luoda. Luoda uutta elämää, kirjoittaa, puhua, maalata, tanssia, musisoida… Mikä tahansa luovuuden muoto kussakin kohtaa puhutteleekaan.

Julian Cameronin sanoin:

Olessamme riippuvaisia sisäisestä luojastamme, olemme vapaita muista riippuvuuksista.” (KirjassaTie Luovuuteen)

Miten pääset kiinni omaan lähteeseesi?

Luovuus. Luovuus tarvitsee seurakseen rohkeutta, sillä sillä on oma tahto. Sinun tehtäväsi on luoda sille olosuhteet, jossa se voi ilmentyä.

Sydän. Luovuus ilman sydänyhteyttä ei johda hyviin asioihin. Se ei palvele sinun eikä kenenkään muunkaan parasta.

Oma ääni. Ihmisellä ei ole koskaan ollut yhtä paljon mahdollisuuksia ilmaista itseään. Käytätkö todella omaa ääntäsi ja annatko sen soida?

Antautuminen. Kun yhdistyt sisäiseen voimaasi, ei sinun tarvitse enää juoksennella hakemassa ideoita itsesi ulkopuolelta. Saat juuri sinulle kuuluvaa luovaa energiaa, suoraan suoneen. Tällöin myös ilmaiset itseäsi juuri sillä tavalla, jolla vain sinä voit.

400omaääniPS. ILMOITTAUTUMINEN Löydä oma äänesi -kurssille ON ALKANUT!  Verkkokurssi johdattaa sinut edellä mainittujen neljän kokonaisuuden kautta  syvemmälle itseesi inspiroivien videoiden, konkreettisten kysymysten ja tietoisuuttasi availevien, ohjattujen meditaatioiden avulla. Jätä tekosyyt, tule mukaan ja löydä oma äänesi! Sydämesi ja luovuutesi odottaa sinua.

www.löydäomaäänesiverkkokurssi.com
PPS. Kyseessä ei ole varsinainen kirjoituskurssi tai kirjoituskoulu. Se on kurssi sinulle, joka haluat löytää luovuutesi ja oman äänesi, oli itseilmaisusi muoto sitten kirjoittaminen, maalaaminen, musiikin tekeminen, tanssiminen tai mikä tahansa. Voit käydä kurssin vaikka heti muutamassa tunnissa tai nautiskella siitä kesän mittaan. Materiaalit jäävät sinulle ja koko kurssin hinta on 34,50 euroa. Tule mukaan täällä!

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn maksuttomiin materiaaleihin, jotka saat suoraan sähköpostiisi. 

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2024 2024. All rights reserved.
Proudly powered by 2024. Theme 2024 made by FitWP.