Mielekäs työ, joka päivä

Joskus työ on päivästä toiseen koohottamista. Toisinaan taas sitoudumme niin pitkän tähtäimen tavoitteisiin, että merkityksellisyyden, ilon ja onnen tunteet jäävät odottamaan päivää tulevaisuudessa. Miten voi työskennellä mielekkäästi päivän kerrallaan?

Luo intentio. Hiljenny aamulla hetkeksi. Minkälaisen aikeen asetat päivälle. Millaisen tunteen vallitessa haluat työskennellä? Missä aikeissa ryhdyt päivään? Millaiselle laajemman tavoitteelle haluat päiväsi omistaa? Millaisella tunteella ja tarkoituksella haluat täyttää ajatuksesi, sanasi ja tekosi?

Pidä taukoja. Työnteko flow-tilassa on kivaa. Muista kuitenkin pitää taukoja työssä, ruokkia itsesi hyvin ja rentoutua aina välillä. Itsensä voi ajaa helposti piippuun joka päivä ja yleensä aivan turhaan.

Kiitollisuus. Pidä työpäivän jälkeen pieni hiljentyminen. Tutki miten hyvin intentiosi toteutui. Palauta mieleesi ne asiat, joista työpäivässäsi olet kiitollinen. Mikä sujui hyvin, mitä onnistumisia koit, mitä sait tehtyä?

 

***
Tässä blogissa jaan ajatuksiani ja vinkkejäni hyvinvoivasta työstä, yrittäjyydestä ja elämästä joka tiistai.

***

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn maksuttomiin materiaaleihin, jotka saat suoraan sähköpostiisi. 

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2024 2024. All rights reserved.
Proudly powered by 2024. Theme 2024 made by FitWP.