Unohda ”ne muut”. Mitä sinä annat?

Ihminen usein yleistää sen, mitä hän itse on, koskemaan myös muita ihmisiä. Lisäksi se, mikä muissa ihmisissä ärsyttää, on usein oma piirre, jota ei halua katsoa itsessään.

Näiden lauseiden innoittamana sisäisen valittajan tutkiminen käy mielenkiintoiseksi. Mistä juuri sinä valitat? Ovatko toiset ihmiset todella sellaisia kuin sanot, vai oletko sitä itse? Entä mitä tekisit, elleivät ne kuuluista ”muut ihmiset” estäisi sinua?

Olen tavannut paljon luovia ihmisiä ja olen itsekin sellainen. Tiedän, kuinka pökerryttävän pätevän oloinen tekosyy ”muut ihmiset” ovat.

Kyllähän minä eläisin niin kuin haluaisin ja tekisin asioita, joita sisimmässäni kaipaan, mutta katsos kun maailma ei ole valmis.

Itse asiassa maailma on valmis. Oletko sinä?

Tässä elämässä paljon on kiinni siitä, että vain tekee. Jos haluaa kirjoittaa kirjan, tehdä taidetta, ryhtyä shamaaniksi, papiksi, arkkitehdiksi tai hyväksi puutarhuriksi, sen kun tekee. Aloittaa henkilökohtaisen polun, jossa sekä oppii kyseistä taitoa että kasvaa ihmisenä tehtävänsä mittaiseksi. Samalla tuleekin tehdyksi se asia, jota lähti tekemään.

Uskon siihen, että kun intentio eli aikomus on tarpeeksi pyhä, käytäntö järjestyy kyllä.

Siinä voi toki mennä aikaa, rahaa ja hermot.

Silti rakentavampi kysymys kuin se, mitä muut minusta ajattelevat voisi olla: Mitä juuri minä voin antaa? Miten voin palvella tässä maailmassa ja tuoda siihen jotain hyvää?

Miten luoda jotain merkityksellistä omilla taidoilla ja kyvyillä?

Rehellisyys. Ihminen pelkää lopulta aika harvoin epäonnistumista. Onnistuminen, menestyminen, loistaminen pelottaa enemmän. Se, että olisikin aivan oma itsensä ja täysiin vastuussa itsestään ja omasta elämästään. Egoa on sekä liiallinen itsensä korostaminen että liiallinen itsensä polkeminen. Aina kun huomaat uppoavasi omiin epäilyksiisi, ala tehdä vastaharjoitusta ja etsiä todisteita sille, millä tavoilla olet jo mennyt eteenpäin ja mikä kaikki tukee sitä, että olet hyvä.

Fokus. Muista kysyä itseltäsi riittävän usein, miksi teet asioita, joita tavoittelet. Kun itse muutumme, kaikki muu muuttuu mukana. Muista päivittää sekä asiat, joita tavoittelet että syyt sille, miksi teet, mitä teet.

Suhteellisuus. Joskus on hyvä kehittää suhteellisuudentajuaan. Katsoa maailman pahuutta silmiin, huomata millaisissa oloissa suuri osa ihmiskunnasta elää. Mikä tässä elämässä lopulta on tärkeää – se mitä joku random-tyyppi sinusta ajattelee – vai jokin muu?


PS. Tee tästä kesästä kesä, jolloin löysit oman äänesi! Avaa oma äänesi ja käytä sitä kanssa. Löydä oma äänesi -kurssi on sinua varten. Verkkokurssi johdattaa sinut vapauttamaan omaa ääntäsi ja luovuuttasi inspiroivien videoiden, konkreettisten kysymysten ja tietoisuuttasi availevien ohjattujen meditaatioiden avulla. Jätä tekosyyt, tule mukaan ja löydä luovuutesi ja oma äänesi! 

www.löydäomaäänesiverkkokurssi.com

PPS. Kyseessä ei ole varsinainen kirjoituskurssi tai kirjoituskoulu. Se on kurssi sinulle, joka haluat löytää luovuutesi ja oman äänesi, oli itseilmaisusi muoto sitten kirjoittaminen, maalaaminen, musiikin tekeminen, tanssiminen tai mikä tahansa. Voit käydä kurssin omaan tahtiin, aloittaa heti tai säästää sen lomaherkuksesi! 
www.löydäomaäänesiverkkokurssi.com

PPS. Kerro kurssista kavereillesikin. Ties vaikka tämä olisi juuri se juttu, jota hän kaipaa! 🙂

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn maksuttomiin materiaaleihin, jotka saat suoraan sähköpostiisi. 

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2024 2024. All rights reserved.
Proudly powered by 2024. Theme 2024 made by FitWP.