Omassa rytmissä

Joskus huomaa, että asiat eivät etene, ei vaikka niitä kuinka puskisi. Tai sitten voi olla, että etenee, mutta väkisin vääntämällä. Uskon, että ihminen on tehokkaimmillaan toimiessaan oman rytminsä mukaisesti. Se ei tarkoita raamitonta haahuilua tai velvollisuuksien pakoilua. Oman rytminsä löytänyt ihminen tekee mitä pitää tehdä, mutta tulee tehneeksi sen oikeaan aikaan ja tavalla, joka tuntuu kevyeltä ja kivalta.

Hiljaisuus. Rytmin ydin on hiljaisuus. Jos ympäristösi, mielesi, tunteesi ja muiden ihmisten näkemykset pommittavat sinua riitasoinnuillaan, on sinun ensin löydettävä hiljaisuus, jotta voit kuulla sisäisen äänesi. Ota tavaksesi meditoida vähintään 10 minuuttia kaksi kertaa päivässä. Yksinkertaista elämääsi ja huolehdi, että voit viettää tarpeeksi aikaa itseksesi, luonnossa ja hiljaisuudessa. Näin varmistat, että rytmisi on todella omasi eikä kenenkään muun.

Kokeile työssä. Voit kokeilla aluksi kevytversiota omassa rytmissä elämiseen. Listaa muutaman päivän hommat paperille tai pidä ne kirkkaasti mielessäsi. Unohda listat täysin ennen työhön ryhtymistä. Hoida vain ja ainoastaan ne tehtävät, jotka tuntuvat kyseisellä hetkellä kutsuvilta. Muutaman päivän kokeiltuasi huomaat, että työhön on löytynyt aivan uusi noste.

Vahvista vapaalla. Jätä suosiolla väliin sellaiset tapaamiset, joihin liittyy vähänkään velvollisuudentuntoa tai huonoa fiilistä. Jos tunnet, että jokin tapaaminen tai ajankohta ei tule sopimaan sinulle, usko tunnetta, vaikka et vielä tietäisi syytä. Tulet huomaamaan, että intuitiosi tuntee rytmisi paremmin kuin mielesi. Kuuntele rehellisesti mitä kaipaat ja tee vain se.

Onko sinulla kysymys, johon haluaisit ratkaisun? Lähetä se osoitteeseen jenni@jenniarbelius.fi ja pyrin vastaamaan siihen blogissani! 

Tässä blogissa jaan ajatuksiani ja vinkkejäni näkymisen teemasta, hyvinvoinnista ja kommunikaatiosta joka tiistai.

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn maksuttomiin materiaaleihin, jotka saat suoraan sähköpostiisi. 

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.

1 Comment

Comments are closed.

Copyright © 2024 2024. All rights reserved.
Proudly powered by 2024. Theme 2024 made by FitWP.