Yhteydessä – Kuuntele sisintäsi arjessa

elämäntaito-opas sisimmän kuuntelemiseen

Yhteydessä – Kuuntele sisintäsi arjessa on PDF-muodossa oleva e-kirja, joka perehtyy ihmisyyteen 11 erilaisen teeman avulla.

Kirjassa yhteyttä itseen syvennetään tutustumalla muun muassa omaan sisimpään, egoon, sydämeen, tunteisiin, kehoon, ravintoon, seksuaalisuuteen, sukupuolisuuteen ja suhteessa toisiin ihmisiin.

Mitä Yhteydessä -kirja sisältää?

* Kirja kuljettaa lukijansa 66 viisaan näkökulman ja siihen sopivan harjoituksen avulla syvään yhteyteen itsensä kanssa. 

* Voit käyttää opusta arkeen mahtuvana matkana omaan itseen ja lukea siitä yhden teeman harjoituksineen päivässä – tai lukea koko kirjan yhdeltä istumalta. 

* Jokainen harjoitus on suunniteltu sopivaksi elämäntilanteeseen kuin elämäntilanteeseen, eikä niiden toteutus vaadi erikoisjärjestelyjä kiireisemmänkään ihmisen elämään. Kaikki löytävät päivittäin 15 minuuttia itselleen pyhitettyä aikaa – ja sinä aikana saat tehtyä päivän harjoituksen.

* Kirja on todella kompakti ja helppolukuinen. Se on suunnattu sinulle, joka haluat elää itsesi näköistä elämää, joka tuntuu hyvältä.

Lue mitä mieltä muut ovat kirjasta:

”Olen lukenut elämäntaitokirjallisuutta 20 vuotta ja meditoinut saman verran. Tämän kirjan lähestymistapa on mielenkiintoinen ja tuore.” Päivi Kimmo

”Rakastan kirjan tapaa kannustaa selkeästi, viisaudella ja rohkaisevasti kohtaamaan omia pelkoja. Tekstissä käsitellään herkkiä aiheita kauniilla tavalla ja usealta eri kantilta. Oman voiman haltuunottoa. Sen kuuntelemista, mitä aidosti itselleen haluaa ja sallii. Ja harjoituksissa pelkojaan pääsee konkreettisesti kohtaamaan. Suosittelen!” Sirpa Laakso

”Asiasisältö soljuu ja kasvaa, tuo uutta päivä kerrallaan. Vei eteenpäin. Syvensi. Ja metka juttu kävi, kuulin parilta eri ihmiseltä, että näytin kuulemma jotenkin erilaiselta tekstiin tarttumisen jälkeen. Joku keveys oli ilmestynyt esiin.” Jaana

”Kirjassa oli paljon sellaista, joka osui ja upposi. Asioita, joita olen jäänyt miettimään, varovasti jopa työstämään. Osaat kuvata asiat ja tunteet niin, että ne tunnistaa itsestään. Ja vasta sen jälkeen asioille voi tehdä jotain.” Jenni K

”Kirja käy läpi selkeästi ja ytimekkäästi laajoja kokonaisuuksia. Siinä on saatu käännettyä ’kansankielelle’ paljon tärkeää asiaa. Ja mikä parasta, harjoitukset sopivat aivan kaikille!” Saara R

Näin hyödyt kirjasta:

Opit kuuntelemaan aiempaa helpommin sisimpäsi johdatusta elämässäsi.

Se auttaa sinua saavuttamaan pysyvän yhteyden tunteisiisi. Opit hyväksymään myös ne tunteet, jotka ovat kaukana ekstaasista.

– Löydät tavan erottaa turhien pelkojen äänet sisälläsi niin, että suistut itsesabotaasiin huomattavasti harvemmin.

Löydät aistillisuutta, hyvää oloa ja nautintoa elämääsi. Elämä ei ole ”sitten kun” tai ”sitten joskus”. Se on nyt, eikä sen täysi kokeminen vaadi sinulta mitään muuta kuin kykyä olla läsnä ja todella osallistua omaan elämääsi! 

Saat matkaasi käytännöllisiä harjoituksia, joiden avulla voit ottaa heti käyttöön saamasi oivallukset ja testata niitä elävässä elämässä. 

Miltä kirjan luettua saattaa tuntua:

  • Suhtaudut itseesi myötätuntoisesti ja armollisesti. 
  • Saat innoitusta ja ideoita työhösi ja elämääsi sisimpäsi viisaudelta. 
  • Voit luottaa itseesi ja otteisiisi tulee uutta varmuutta.
  • Tiedät, milloin sinussa puhuu ego ja milloin sisimmän viisaus. Osaat siis valita tekosi ja sanasi viisaasti.
  • Tunnustat primitiivisen puolesi ja annat sille sopivassa määrin tilaa. 
  • Elämänasenteesi pohjautuu vahvemmin halukkuuteen rakastaa itseäsi sellaisena kuin olet. Voit antaa sisimpäsi Rakkauden laajeta ja kasvaa.

Haluan kirjan heti! Miten se onnistuu?

Osta e-kirja hintaan 24,90 euroa. Laita viestiä: jenni@jenniarbelius.fi

Kirja on PDF-muodossa, eli voit lukea sen miltä laitteelta tahansa. Saat e-kirjan sähköpostiisi. Laita ensin sähköpostia minulle, saat minulta laskun ja heti sen maksettuasi lähetän kirjan sinulle. Sitten voit sukeltaa sisimpäsi luovuuteen tekstin ja peräti 31 avaavan ja aktivoivan tehtävän avulla – ja antaa vihdoin äänen sille, mikä sinussa ei malta päästä ilmoille!

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn kaikkiin maksuttomiin materiaaleihin (mm. kirjoitukset / videot / audiot), jotka saat suoraan sähköpostiisi.

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2021 2021. All rights reserved.
Proudly powered by 2021. Theme 2021 made by FitWP.