Vuosi Mielen Vapauteen

Haluatko lähteä tutustumaan itseesi armollisuudella ja vapaudella? Haluatko riisua ristiriidan ajatuksiasi, jotta sisäinen rauhasi, ilosi ja varmuutesi voisivat kasvaa?

Vuosi Mielen Vapaudessa on henkilökohtainen sisäinen ja ulkoinen tutkimusmatkasi itseen, jossa tuen sinua, jotta opit kuuntelemaan itseäsi myötätunnolla ja löydät sisäisen vapautesi ja viisautesi mielesi epävarmuuden verkkojen ja sumujen alta. Autan sinua vapautumaan rajoittavan ajattelusi kahleista niin, että voit päästää irti menneisyyden painolasteista, suhtautua itseesi armollisesti, oppia elämään enemmän hetkessä ja luottamaan Sisäiseen Viisauteesi.

Vuoden aikana kykysi mielenrauhaan laajenee merkittävästi ja löydät uusia tapoja olla ihmissuhteissa, työssä ja arjessa. Lisääntynyt varmuus ja kyky olla oma vilpitön itsesi vaikuttavat kaikilla elämänalueilla, muotoon katsomatta. Se tuo esiin sisäisiä voimavarojasi, joista sinulla ehkä on ollut jonkinlainen aavistus, mutta joita et ole saanut otettua käyttöön. Se auttaa sinua johtamaan työtäsi, elämääsi ja arkeasi todellisesta Viisaudestasi käsin. Kun oma suhde Itseen oikenee ja mieli vapautuu, samoin käy pala palalta myös elämän ulkoisten muotojen kanssa. Ne muuttuvat helpoiksi, luonnollisiksi, yksinkertaisiksi, keveiksi ja iloisiksi tavoiksi elää omaa elämää.

Tapahtumapaikka mielesi vapautumiselle on oma elämäsi: muuta et tarvitse kuin oman arkesi sekä halukkuutesi vapauttaa mieltäsi ja kohdata Itseäsi. Arjen tapahtumien avulla saat kokemuksen siitä, kuinka voit käyttää jokaista tapahtumaa elämässäsi ristiriidasta vapautumiseen ja löytää arjen tapahtumien avulla mieleesi yhä syvempää rauhaa, lempeyttä, iloa, kiitollisuutta, vapautta, armollisuutta, täyttymystä ja runsautta.

Sisältö:

Vuoden matka Itseen sisältää 22 tuntia henkilökohtaista ohjausta keskustellen sekä neljä viikonloppua (pe–su). Viikonloppujen ruoka, yöpyminen ja (halutessasi) liinavaatevuokra maksetaan erikseen. Halutessasi voit vaihtaa viikonloput keskustelutunteihin.

Käytäntö:

Voit käyttää vuoden 22 tuntia pätkissä tarpeesi mukaan. Voit varata ajan tekstarilla/whatsapp-viestillä.

Hinta:

Vuosi maksaa 300 euroa kuukaudessa vuoden ajan (12 kk) eli yhteensä 3600 euroa. Osamaksu käy sovitusti.

Yhteys, tiedustelut, kysymykset:

Jos kiinnostuit ja haluat kuulla lisää, ota yhteyttä ja kerro puhelinnumerosi, jotta voin soittaa sinulle. Jutellaan puhelimessa lisää ja kartoitetaan sitä, että sopiiko Vuosi Mielen Vapaudessa juuri sinulle ja saisitko siitä todennäköisesti irti sen, mitä toivot.

Otan vain rajoitetun määrän asiakkaita per vuosi, jotta Vuoden Matkalaiset saavat parasta mahdollista palvelua.

Ota yhteyttä:  jenni@jenniarbelius.fi 

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn kaikkiin maksuttomiin materiaaleihin (mm. kirjoitukset / videot / audiot), jotka saat suoraan sähköpostiisi.

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2021 2021. All rights reserved.
Proudly powered by 2021. Theme 2021 made by FitWP.