Vuoden matka Itseen

Haluatko lähteä tutustumaan itseesi armollisuudella ja vapaudella? Haluatko riisua ristiriidan ajatuksiasi, jotta sisäinen rauhasi, ilosi ja runsautesi voisivat kasvaa?

Vuoden matkalla todelliseen Itseen tuen sinua kuuntelemaan itseäsi myötätunnolla ja löytämään uuden näkökulman. Autan sinua vapautumaan oman mielesi kahleista niin, että voit päästää irti menneisyyden painolasteista, suhtautua itseesi armollisesti ja oppia elämään enemmän hetkessä. Vuoden aikana kykysi mielenrauhaan laajenee merkittävästi ja löydät uusia voimavaroja ihmissuhteisiin, työhön ja arkeen. Lisääntynyt varmuus ja kyky olla oma todellinen Itsesi vaikuttavat kaikilla elämänalueilla, muotoon katsomatta.

Tapahtumapaikka mielesi vapautumisella on oma elämäsi: muuta et tarvitse kuin arkesi ja halukkuutesi vapauttaa mieltäsi ja kohdata Itseäsi. Arjen tapahtumien avulla saat kokemuksen siitä, kuinka voit käyttää jokaista tapahtumaa elämässäsi ristiriidasta vapautumiseen ja löytää arjen tapahtumien avulla mieleesi yhä syvempää rauhaa, lempeyttä, iloa, kiitollisuutta, vapautta, armollisuutta ja runsautta.

Sisältö:

Vuoden matka Itseen sisältää 22 tuntia henkilökohtaista ohjausta keskustellen sekä neljä viikonloppua (pe–su). Viikonloppujen ruoka, yöpyminen ja (halutessasi) liinavaatevuokra maksetaan erikseen.

Käytäntö:

Voit käyttää vuoden 22 tuntia pätkissä tarpeesi mukaan. Varaan keskustelulle aina aikaa kokonaisen tunnin. Sinä käytät siitä sen ajan, mikä kulloinkin palvelee sinua. Laita puheluun käyttämäsi minuutit puhelimesi muistista jokaisen puhelun kohdalla ylös ja seuraa itse, milloin minuuttisi ovat täynnä. Yhteensä keskusteluaikaa on 1452 minuuttia (22 tuntia) vuoden aikana. Voit varata ajan tekstarilla arkisin klo 9–17. Voit tulla keskusteluihin joko kasvotusten tai puhelimessa, hinta on sama.

Hinta:

Vuosi maksaa 280 euroa kuukaudessa vuoden ajan eli yhteensä 3360 euroa (sis. alv:n 24 %). Osamaksu käy sovitusti.

Yhteys: 

jenni@jenniarbelius.fi / lomakkeella alla. 

Copyright © 2020 2020. All rights reserved.
Proudly powered by 2020. Theme 2020 made by FitWP.