Vuoden matka Todelliseen Itseen

Haluatko lähteä tutustumaan itseesi armollisuudella ja vapaudella? Haluatko riisua ristiriidan ajatuksiasi, jotta sisäinen rauhasi, ilosi ja varmuutesi voisivat kasvaa?

Vuoden matkalla Todelliseen Itseesi tuen sinua kuuntelemaan itseäsi myötätunnolla ja löytämään sisäistä viisauttasi mielesi epävarmuuden verkkojen ja sisäisten sumujen alta. Autan sinua vapautumaan oman rajoittavan ajattelusi kahleista niin, että voit päästää irti menneisyyden painolasteista, suhtautua itseesi armollisesti, oppia elämään enemmän hetkessä ja luottamaan sisäiseen viisauteesi. Vuoden aikana kykysi mielenrauhaan laajenee merkittävästi ja löydät uusia voimavaroja ihmissuhteisiin, työhön ja arkeen. Lisääntynyt varmuus ja kyky olla oma todellinen Itsesi vaikuttavat kaikilla elämänalueilla, muotoon katsomatta. Se tuo esiin sisäisiä voimavarojasi, joista sinulla ehkä on ollut jonkinlainen aavistus, mutta joita et ole saanut otettua käyttöön. Se auttaa sinua johtamaan työtäsi, elämääsi ja arkeasi todellisesta Viisaudestasi käsin.

Tapahtumapaikka mielesi vapautumiselle on oma elämäsi: muuta et tarvitse kuin oman arkesi sekä halukkuutesi vapauttaa mieltäsi ja kohdata Itseäsi. Arjen tapahtumien avulla saat kokemuksen siitä, kuinka voit käyttää jokaista tapahtumaa elämässäsi ristiriidasta vapautumiseen ja löytää arjen tapahtumien avulla mieleesi yhä syvempää rauhaa, lempeyttä, iloa, kiitollisuutta, vapautta, armollisuutta, täyttymystä ja runsautta.

Sisältö:

Vuoden matka Itseen sisältää 22 tuntia henkilökohtaista ohjausta keskustellen sekä neljä viikonloppua (pe–su). Viikonloppujen ruoka, yöpyminen ja (halutessasi) liinavaatevuokra maksetaan erikseen.

Käytäntö:

Voit käyttää vuoden 22 tuntia pätkissä tarpeesi mukaan. Varaan keskustelulle aina aikaa kokonaisen tunnin. Sinä käytät siitä sen ajan, mikä kulloinkin palvelee sinua. Yhteensä keskusteluaikaa on 1452 minuuttia (22 tuntia). Voit varata ajan tekstarilla arkisin klo 9–17. Voit tulla keskusteluihin joko kasvotusten tai puhelimessa, hinta on sama. 

Hinta:

Vuosi maksaa 280 euroa kuukaudessa vuoden ajan (12 kk) eli yhteensä 3360 euroa (sis. alv:n 24 %). Osamaksu käy sovitusti.

Yhteys: 

jenni@jenniarbelius.fi / lomakkeella alla. 

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn kaikkiin maksuttomiin materiaaleihin (mm. kirjoitukset / videot / audiot), jotka saat suoraan sähköpostiisi. Lähetän meiliä noin kerran–pari kuukaudessa.

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2020 2020. All rights reserved.
Proudly powered by 2020. Theme 2020 made by FitWP.