Viikonloppukurssit vuonna 2020

Tie Todelliseen Itseen -viikonloput

Tervetuloa kohtaamaan itseäsi ja toisia vilpittömyyden ja hyväksynnän ilmapiirissä. Anna ajatustesi vapautua ja vahvista sisäistä Rauhaasi.

Viikonlopun pienryhmissä (3–7 osallistujaa) tuen sinua suhtautumaan itseesi armollisuudella ja löytämään vapautta mieleesi. Näin annat tilaa todelliselle Itsellesi ja Rauha sisälläsi voi alkaa kasvaa.

Ryhmä on kuin pienoislaboratorio, jossa voimme harjoitella ihmissuhteita, joissa tulemme näkyväksi sekä sellaisena, kuin Todella Olemme että sellaisena, joka olemme, kun vapautamme Rauhan esteitä mielestämme. Jokainen ihminen on sekä keskeneräinen prosessi että valmis ja eheä ihminen, yhtä aikaa.

Ryhmän tavoite on vahvistaa sisimmän Vapautta ja Rauhaa ja puhua ulos esteitä Rauhan tieltä. Kokemus vapauttaa mieltä, tuo armollisuutta ja hyväksyntää itseä kohtaan sekä lisää Todellisen Itsen eli sisäisen Viisauden, Varmuuden ja Voiman laajuutta omassa olemisessa.

”Laboratorioharjoittelu” tuo myös tavalliseen arkeen ja sen ihmissuhteisiin Rauhaa ja Varmuutta, sillä siitä saa käytännön kokemuksen siitä, kuinka jokainen ihminen todella puhuu omista kokemuksistaan käsin. Kokemuksen myötä osallistujan kyky ottaa vastuu vain omasta mielentilastaan ja sen valinnasta kasvaa, samoin hyväksyntä, vapaus ja rauha suhteessa toisiin ihmisiin ja heidän mielenvalintaansa.

Ne asiat, ajatukset ja tunteet, joita painamme tietoisuutemme pinnan alle, pyörittävät meitä armotta. Kun uskallamme hyväksynnän ilmapiirissä antaa alas painettujen ajatusten ja tunteiden nousta pintaan itsemme katsottaviksi, voimme helpommin kyseenalaistaa ristiriidan ajatuksemme ja löytää mieleemme rauhan. Näin se pääsee kasvamaan ja vaikuttamaan myös arjessa.

Viikonloppukurssien sisältö muodostuu keskusteluista, yksilöllisestä ohjauksesta ryhmän tukemana ja kokonaisvaltaisesta vuorovaikutuksesta kaikkien ryhmän jäsenten välillä viikonlopun aikana.

Kurssi ja sen kieli perustuu Ihmeiden oppikurssin periaatteisiin. Ideana on viedä periaatteet suoraan omaan arkeen ja käyttää omaa arkeaan ja omaa kokemustaan vapautumisen välineenä. Sinun ei tarvitse tuntea aihetta entuudestaan osallistuaksesi, kyse on oman mielesi vapauttamisesta ja sisäisen Rauhan vahvistamisesta, joka tehdään elämällä, kokemalla sekä avaamalla itseä ääneen, ei teoretisoimalla.

OHJAAJANA KURSSILLA: Jenni Arbelius

PAIKKA: kotini Louhenpolulla Turussa.

ILMOITTAUTUMINEN: jenni@jenniarbelius.fi

TULOSSA OLEVAT KURSSIVIIKONLOPUT:

Syyskuu: pe– su 25.–27.9.2020

Lokakuu: pe–su 23.–25.10.2020

Marraskuu: pe–su 27.-29.11.2020

Joulukuu: pe–su 11.–13.12.2020

VIIKONLOPPUKURSSIEN AIKATAULU & HINTA:

HINTA: KURSSIMAKSU pe, la ja su yhteensä 360 euroa. Kurssimaksu pelkältä perjantailta 90 euroa. Lauantai & sunnuntai myydään yhdessä, kurssimaksu pelkästään kahdelta päivältä 280 euroa. Voit siis tulla joko koko viikonloppuun, vain perjantai-iltaan tai päiville lauantai & sunnuntai.

RUOKATARJOILUT KOKO VIIKONLOPULTA: 60 e (pe–su).

ERITTELY & VAIHTOEHDOT: Koko viikonlopun aamupala-, välipala ja kahvitarjoilut: 60 euroa per henkilö kolmelta päivältä (pe, la ja su). Kahdelta päivältä (la–su) aamupala-, välipala & kahvitarjoilu: 45 e.

Jos et halua aamupalaa, pelkät iltapäivien ruokatarjoilut (kahvi/tee ja välipala): 35 euroa kolmelta päivältä (pe, la ja su). Pelkältä perjantailta 15 e. La–su pelkät iltapäivien tarjoilut yhteensä 25 e. Voit myös syödä pelkästään omia eväitä, eli ruokatarjoilujen ostaminen ei ole pakollista.  Lounas ei sisälly hintaan, eikä lounasta ole tarjolla. Lounaspaikkoja on kuitenkin helposti saatavilla kävelymatkan päässä. Voit myös ottaa omat eväät ja syödä ne kurssitiloissa.

YÖPYMINEN: Jokainen hoitaa yöpymisen itse. Jos tarvetta on, kurssitiloissa on mahdollista yöpyä. Ota siinä tapauksessa yhteyttä.

Huom! Tuo omat liinavaatteet mukanasi kurssipäivää varten (oma tyynyliina ja pussilakana) tai jos haluat vuokrata liinavaatteet,  se maksaa 15 euroa per viikonloppu.

MAKSU: Saat maksutiedot ilmoittautumisen yhteydessä. Voit myös maksaa paikan päällä, korttimaksu käy.

PAIKKA: kotini osoitteessa Louhenpolku 4, Turku.

VIIKONLOPUN KULKU:

PERJANTAI: klo 17.00–22

Tervetuloa:

Klo 17.00: Ovet aukeavat. Kahvia ja leipää/välipalaa.

Klo 17.30: Ohjelma alkaa. Laskeutuminen sisimmän rauhaan ja virittäytyminen kuuntelemaan itseä. Sen jälkeen jokainen voi alkaa avata mieltään vuorollaan ohjatussa keskustelussa.

Klo 22 lopetus.

Perjantai toimii avauksena viikonloppuun. Muoto on sama kuin viikonloppuna, eli osallistujat puhuvat pois vanhaa, jotta uusi voi tulla. Kun uskaltaa antautua todella kuuntelemaan itseään, voi puhua aivan eri asioista, joista etukäteen kuvittelisi. Tila ja aika itselle mahdollistaa sukelluksen tuntemattomaan, auttaa pääsemään syvemmälle vapauteen ja löytämään sen tuomat lahjat.

LAUANTAI: klo 8–19

Tervetuloa: klo 8.00. Yhteinen aamupala paikan päällä.

Aloitus klo 9.

Keskustelua klo 9–12.

Lounas klo 12  Ruokatunti n. 1,5 h. (Voit syödä omia eväitä paikan päällä tai mennä vapaavalintaiseen paikkaan lounaalle, lähellä on lounaspaikkoja.)

Keskustelua 13.30–19. Sopivassa kohdassa kahvitauko & välipalaa.

Klo 19 päivä päättyy.

SUNNUNTAI: klo 8–16

Tervetuloa: klo 8.00. Yhteinen aamupala paikan päällä.

Aloitus klo 9.

Keskustelua 9–12. Ruokatunti n. 1 h. (Voit syödä eväitä paikan päällä tai mennä vapaavalintaiseen paikkaan lounaalle, lähellä on lounaspaikkoja.)

Keskustelua 13–16.

Klo 16 lopetuskahvit.

Huom! Ei kuulu viralliseen kurssin ohjelmaan, mutta kurssiviikonloppujen sunnuntaina pidän myös maksuttoman Ihmeiden oppikurssi -illan klo 18–20. Tervetuloa. Lue lisää täältä.

Muuta muistettavaa: Ota omat liinavaatteet mukaan, kurssilla maataan patjoilla vällyjen välissä, eli ota oma pussilakana ja tyynyliina mukaan. Voit myös halutessasi vuokrata liinavaatteet 15 e per viikonloppu. Voit ottaa myös muistiinpanovälineet, vesipullon ja villasukat.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n. 

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn kaikkiin maksuttomiin materiaaleihin (mm. kirjoitukset / videot / audiot), jotka saat suoraan sähköpostiisi. Lähetän meiliä noin kerran–pari kuukaudessa.

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2020 2020. All rights reserved.
Proudly powered by 2020. Theme 2020 made by FitWP.