Tie Itseen on nöyrille ja rohkeille

Tie Todelliseen Itseen kysyy rohkeutta ja nöyryyttä. Nöyryys ei tässä tarkoita nöyristelyä eikä alttiutta ensisijaisesti syyttää itseään, vaan kykyä katsoa omaa mielensisältöään avoimin mielin sekä valmiutta valita mieleensä Vapaus ja Rauha.

Rohkeus ei tässä tarkoita vihan oikeuttamista, vaan sisäistä kestävyyttä ja kärsivällisyyttä, joiden avulla ehtii erotella mielensä sisällöstä jyvät akanoista, hiekan kullasta ja Oikean Mielensä väärästä mielestä.

Rohkeutta ja nöyryyttä ei edes tarvittaisi, ellei pelon mielensisältö ”dynamiikkoineen” olisi keskittynyt hyökkäämaan ja puolustautumaan ja pitämään erilaisilla kevätjuhlaliikkeillään mielen keskittyneenä itsensä tekemään sisältöön, jonka sisältö on aina ristiriitaa, Rakkauden torjumista ja pahaa oloa.

Se keksii kaikki todisteet sille, että sen kyseenalaistaja on väärässä ja että se itse on tarpeellista säilyttää. Pelon tekemä mieli ei halua tulla tehdyksi tekemättömäksi. Se pitää dynamiikoillaan mielen kiireisenä etsimässä syitä pahaan oloon sekä pahan olon turruttamiseen, tällä se pyrkii varmistamaan itsensä eli risritiidan mielensisällön pysyvän valittuna mieleen.

Tässä ristiriidan mielensisällössä sinkoilevat ajatukset epäilevät kaikkea ja pyrkivät kaikin keinoin peittämään ja estämään Vilpittömyyden Mielensisällön tulemasta valituksi mieleen. Ristiriidan mieli ei halua ”kuolla”, vaikka se ei ole edes Elossa. Se ei ole osa Tervettä Mieltä, eli sen sisältö on jo lähtökohtaisesti pelkkiä kuolleita ajatuksia ja olemattomia dynamiikkoja, joita on mahdollista esiintyä ajassa, mutta ei Ikuisuudessa.

Rohkeutta ei siis suinkaan tarvita ristiriidan mielen eli egon kiinnisaamiseen ja sen ristiinnaulitsemiseen. Sitä mikä on jo kuollut, ei tarvitse tappaa.

Oleellista on, että vain rohkeana ja nöyränä antaa ristiriitaisten ajatustensa tulla näkyviin omaan tahtiinsa armollisesti ja on halukas tekemään itse oman osuutensa oman mielensä sisällön suhteen eli oppia erottelemaan kumpi omassa mielessä puhuu, kuolema vai Elämä, sekä valitsemaan omaan mieleensä Rauhan sisällön kussakin uudessa ja puhtaassa nyt-hetkessä.

Tällöin keskittyy nöyrästi omaan mielenvalintaansa ja tekee oman osuutensa. Nöyryyttä on myös se, että antaa toisten tehdä omaa mielenvalintaansa ja keskittyy vain oman mielensä valintaan.

Silloin on halukas huomaamaan nöyryydellä ja rohkeudella myös sen, kun oma mieli alkaa tuomiota, analysoida ja alentuvasti arvioida toisten ihmisten polkua, ymmärrystä tai tietoisuuden tasoa, ja voi nopeasti lakata alentamasta itseään omalle tuomitsevalle ristiriidan mielelleen, joka on näissä hetkissä tullut omaan mieleen valituksi.

Oma mieli on kuitenkin lopulta ainoa mieli, jonka sisällön valinnan voi itse tehdä. Se on ainoa mieli, josta voi ottaa vastuun ja johon voi itse vaikuttaa. Se on myös ainoa mieli, jonka sisällöstä nöyrä ja rohkea ihminen on halukas ottamaan vastuun ja tekemään oman osuutensa, itselleen iloksi. Omassa mielessä tehty työ on myös ainoa työ, joka vaikuttaa suoraan siihen, miltä elämä omissa nahoissa todella tuntuu.  

FEMME SPIRITUELLE

PS. Avaan tällä sivulla sisäistä matkaani käytännön esimerkein ja jaan samalla Ihmeiden oppikurssin inspiroimia ajatuksia. Uusi kirjoitus ilmestyy joka perjantai. Tervetuloa matkalle mielenvapauteen kanssani!

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn kaikkiin maksuttomiin materiaaleihin (mm. kirjoitukset / videot / audiot), jotka saat suoraan sähköpostiisi.

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2021 2021. All rights reserved.
Proudly powered by 2021. Theme 2021 made by FitWP.