Taikausko ja Todellisuus

Ihmeiden oppikurssissa puhutaan taikauskosta ja Todellisuudesta. Kaikessa lyhykäisyydessään asian voi tiivistää näin: aina, kun kuvittelee, että jokin muoto oman Itsen ulkopuolella voi viedä tai tuoda Rakkauden, uskoo taikauskoon. Se ei ole totta.

Tässä Rakkaus ja Itse on kirjoitettu isolla alkukirjaimella, eli tarkoitan tässä Jumalan Ikuista, Muuttumatonta, Muodotonta Rakkautta, johon jokainen voi yhdistyä oman mielensä sisällössä valitsemalla sen oman mielensä sisällöksi.

Samaan aikaan: mitä tahansa muotoa voi käyttää symbolina Rakkaudelle tai vaikkapa halulleen parantua. Oleellista on huomata järjestys, missä Rakkaus tapahtuu. Se on ensin valinta mielessä, päätös yhdistyä Rakastavaan, Terveeseen Mieleensä. Sitten mitä tahansa muotoa voi käyttää siihen tarkoitukseen ja sen symbolina.

Oleellista on sisältö, ei muoto. Oleellista on se, mitä muoto symboloi mielen sisällössä, Rakkauden vai pelon mielen sisältöä. 

Jos vaikkapa terveysruokia käyttää siihen, että oma ajatussisältö on niiden suhteen vaativuudessa, ankaruudessa ja arvottomuudessa itseä kohtaan, ei terveysruokiin sijoitettu ajatussisältö ole Terve. Jos parantavia kristalleja käyttää symbolina halukkuudelleen laajentaa omaa Lempeyttään ja Rakkauttaan, eikö niihin sijoitettu mielensisältö ole silloin Tervettä ja Rakastavaa?

Eli jälleen kerran: mitään ei tarvitse tuomita. Kaikkea voi käyttää kulissina oman mielensisältönsä huomaamiseen ja oman mielensä vapauttamiseen. Muoto ei määrittele sisältöä, vaan sisältö tulee siitä, millä mielensisällöllä muotoa käyttää, millä mielensisällöllä siihen suhtautuu eli minkä sisällön eli merkityksen sille antaa.

Muotoja voi käyttää Rakkaudella tai ristiriidalla. Onnellista on, että juuri muotoja vasten voi huomata, kummalla sisällöllä itse ajattelee. 

FEMME SPIRITUELLE

PS. Avaan tällä sivulla sisäistä matkaani käytännön esimerkein ja jaan samalla Ihmeiden oppikurssin inspiroimia ajatuksia. Uusi kirjoitus ilmestyy joka perjantai. Tervetuloa matkalle mielenvapauteen kanssani!

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn kaikkiin maksuttomiin materiaaleihin (mm. kirjoitukset / videot / audiot), jotka saat suoraan sähköpostiisi.

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2021 2021. All rights reserved.
Proudly powered by 2021. Theme 2021 made by FitWP.