Taidejuliste Serpentine-teoksesta

Serpentine-taulu
Serpentine-taulun juliste on suora kopio alkuperäisestä työstä. Se on maalattu vuonna 2017. Teos muistuttaa, että kaikissa elämäntilanteissa löytää lopulta perille. Riittää, että löytää sisimmästään pienen ja kirkkaan serpentiinitien, jota seurata.
Itse valitsin julisteeseen valkoiset reunukset. Sen saa myös ilman reunuksia. Reunukset vaikuttavat taideprintin kokoon.
Taidejuliste on suora näköiskopio alkuperäisestä ekspressionistisesta työstä.
Serpentine-taideprintti on materiaaliltaan mattapintaista, taidelaatuista korkealuokkaista paperia.
Julisteen voi kehystää ja ripustaa seinälle esimerkiksi näin.

Serpentine-taulun tarina

Maalasin Serpentine-maalauksen vuonna 2017. Silloin minulla oli takana synkkä elämäntilanne ja sen vastapainona aloin maalata äärimmäisen värikkäitä ja valoisia töitä. Serpentine on yksi lempimaalauksistani tuolta ajalta. Serpentinellä viittaan vuoristoisiin serpentiiniteihin, joita näkee vaikkapa Italiassa, Kreikassa, Ranskassa, Norjassa ja Sveitsissä. Serpentiinitie kiemurtelee vuoristoa pitkin niin sokkeloisesti ja kapeasti, että kyydissä istujaa hirvittää.

Sellaista elämäkin välillä on. Perille pääsee, vaikka välillä eteneminen vaikuttaisi hyvin epätodennäköiseltä, eikä näkisi kunnolla eteenpäin. Teoksen keskellä kulkee keltainen serpentiinitie, joka muistuttaa, että vähän vaikeammissakin paikoissa pääsee lopulta aina perille. Riittää, että löytää sisimmästään pienen kirkkaan serpentiinitien, jota seurata.

Myynnissä on Serpentine-taulun taidejuliste, joka on taidelaatuinen mattajuliste. Voit valita, haluatko sen ilman valkoisia reunuksia vaiko valkoisilla reunuksilla, kuten kuvissa.

Ilman reunuksia julisteen koko on sama kuin alkuperäisen työn, 50 cm x 50 cm. Valkoisilla reunuksilla sen koko on 53 cm (korkeus) x 55 cm (leveys).

Hinta: 99 euroa. Huom. hinta sisältää postituksen ja suojaputken, johon se pakataan taidetulostamossa turvallisesti. Näin juliste pysyy rypistymättömänä ja ehjänä.

Kun haluat ostaa Serpentine-taidejulisteen tai kysyä lisää, ota yhteyttä!

Laita viestiä: hello@jenniarbelius.fi

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn maksuttomiin materiaaleihin, jotka saat suoraan sähköpostiisi. 

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2023 2023. All rights reserved.
Proudly powered by 2023. Theme 2023 made by FitWP.