Taideprintti Serpentine-teoksesta

Serpentine-taulu
Serpentine-taulun juliste on suora kopio alkuperäisestä työstä. Se on maalattu vuonna 2017. Teos muistuttaa, että kaikissa elämäntilanteissa löytää lopulta perille. Riittää, että löytää sisimmästään pienen ja kirkkaan serpentiinitien, jota seurata.
Itse valitsin julisteeseen valkoiset reunukset. Sen saa myös ilman reunuksia. Reunukset vaikuttavat taideprintin kokoon.
Taidejuliste on suora näköiskopio alkuperäisestä ekspressionistisesta työstä.
Serpentine-taideprintti on materiaaliltaan mattapintaista, taidelaatuista paperia.

Serpentine-taulun tarina

Maalasin Serpentine-maalauksen vuonna 2017. Minulla oli takana emotionaalisesti hyvin rankka elämäntilanne, joka toki myös avasi tietoisuuttani yhä suuremmalle kirkkaudelle. Vähän vaikeammissa paikoissa kun ihminen taitaa kasvaa eniten. Niissä kohdissa on aivan pakko valita yhä voimakkaammin sisimmän kirkkaus, ellei sitten halua hukkua mielen tummiin vesiin. Minä en halunnut.

Aloin maalata äärimmäisen värikkäitä ja valoisia töitä. Serpentine on yksi tämän ajan lempimaalauksistani. Serpentinellä viittaan vuoristoisiin serpentiiniteihin, joita näkee vaikkapa Italiassa, Kreikassa, Ranskassa, Norjassa ja Sveitsissä. Serpentiinitie kiemurtelee vuoristoa pitkin niin sokkeloisesti ja kapeasti, että kyydissä istujaa hirvittää.

Tälläistä elämäkin välillä on. Perille pääsee, vaikka välillä eteneminen vaikuttaisi hyvin epätodennäköiseltä. Siksi teoksen keskellä kulkee keltainen serpentiinitie, joka muistuttaa, että vaikeammissakin paikoissa pääsee aina perille. Riittää, että löytää sisimmästään pienen kirkkaan serpentiinitien, jota seurata.

Myynnissä on Serpentine-taulun taidejuliste, joka on taidelaatuinen mattajuliste. Voit valita, haluatko sen ilman valkoisia reunuksia vaiko valkoisilla reunuksilla, kuten kuvissa.

Ilman reunuksia julisteen koko on sama kuin alkuperäisen työn, 50 cm x 50 cm. Valkoisilla reunuksilla sen koko on 53 cm (korkeus) x 55 cm (leveys).

Hinta: 85 euroa. Postikulut: 15 euroa. Tavallista hintavammat postikulut muodostuvat siitä, että työ tulostetaan taideprinttien tulostamossa Helsingissä, pakataan siellä pahviseen pyöreään putkeen ja lähetetään suoraan sinulle Matkahuollon kautta. Näin tuloste pysyy ehjänä, sitä käsitellään oikein, eikä se rypisty ja mene pilalle lähetysvaiheessa. 

Kun haluat ostaa Serpentine-taidejulisteen, laita meiliä jenni@jenniarbelius.fi

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn kaikkiin maksuttomiin materiaaleihin (mm. kirjoitukset / videot / audiot), jotka saat suoraan sähköpostiisi.

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2021 2021. All rights reserved.
Proudly powered by 2021. Theme 2021 made by FitWP.