Taide

Minulle taide on tullut ikään kuin yllätyksenä, se on edelleen ikuinen ihme. Aloin maalata harrastuksena vuonna 2004 ja huomasin, että oma tyylini on ekspressionistinen. Vedic art tuli elämääni vuonna 2013 ja Vedic Art -opettajaksi valmistuin vuonna 2019. Vedic Artin polulla olen tavalla tai toisella todennäköisesti loppuelämäni, sillä olen todennut menetelmän toimivaksi paitsi maalaamisen inspiroijana, myös sykäyksenä sisäiseen muutokseen ja tasapainoon. Maalaamisessa riittää sekä haastetta että löytämisen iloa  vuosikymmeniksi eteenpäin.

Minulle maalaaminen ja Vedic Art menetelmänä ovat keinoja sukeltaa itseeni, omaan luovuuteeni, alitajuntaani, muutokseen ja luomiseen. Maalaamisen ja Vedic Artin avulla löydän keinoja ilmaista asioita, jotka eivät ole yksin vasemman aivopuoliskon tuottamia eivätkä pelkästään sillä ymmärrettävissä, jos ollenkaan.

Silti taiteessa prosessi on prosessi ja valmis taideteos on valmis taideteos. Kyseessä ovat eri asiat, vaikka taiteilija, taide ja prosessi ovat monilta osin yhtä. Pidän silti maalaamisessa sen konkreettisuudesta. Siinä tehdään käsillä. Ollaan kiinni elämän ja luomisen virrassa, mutta hyvin konkreettisella tavalla. Saadaan uutta alulle sekä vanhaa päätökseen.

Alla on omia töitäni.

Vedic Art -menetelmään voit tutustua täällä: Vedic Art.

Tulevista vedic art -kursseistani löydät tiedon täällä: Vedic Art -kurssit.

TAIDEGALLERIA:

LISÄÄ TÖITÄ INSTAGRAMISSA: jenni.arbelius

Sulkataulujen tarina -video on kesältä 2016.

TAIDENÄYTTELYT:

  • KIRJAVALLANLUMOUS. Yksityisnäyttely. Hirvensalon kirjasto, 3.5.–31.5. Wäino Aaltosen koulutie 3, 20900 Turku

  • KEVÄT TOI VALON. Yhteisnäyttely. Galleria Fogga, 11.3. – 30.3.2017, Pohjoisranta 8 B, Helsinki.

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn kaikkiin maksuttomiin materiaaleihin (mm. kirjoitukset / videot / audiot), jotka saat suoraan sähköpostiisi. Lähetän meiliä noin kerran–pari kuukaudessa.

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2020 2020. All rights reserved.
Proudly powered by 2020. Theme 2020 made by FitWP.