Shoppaa tuotteita

Kirjoittamisopas auttaa löytämään oman äänen.

Myynnissä kaksi kirjaa ja taidejuliste

Myynnissä on kaksi elämäntaito-opasta, joista Sielukkaan kirjoittamisen opas auttaa luovaan, intohimoiseen elämään sekä ilmaisemaan itseä kirjoittamalla – jopa kirjoittamaan kirjan. Yhteydessä – Kuuntele sisintäsi arjessa puolestaan auttaa nimensä mukaisesti löytämään syvemmän yhteyden itseen, toisiin ihmisiin ja elämään.

Serpentine-taulujuliste on näköisvedos ekspressionistisesta taideteoksesta, jolla on kiehtova tarina. Tervetuloa ostoksille!

Sielukkaan kirjoittamisen opas

Onko mielessäsi jo pitkään pyörinyt, että haluaisit kirjoittaa kirjan, perustaa blogin tai alkaa ihan vain alkaa kirjoittaa omaksi iloksi? Vai haluaisitko ilmaista itseäsi arjessasi aidosti ja todella sanoa ääneen sen, mitä tarkoitat?

Ihminen on luotu ilmaisemaan itseään ja päästämään ilmoille asiat, jotka ovat sydämellä. Oli kyseessä sitten päiväkirjamainen kirjoittaminen tai romaanin viimeisteleminen, luovuuteen ja itseilmaisuun liittyvien esteiden purkaminen on todella vapauttavaa. 

Tuntuu ihanalta kirjoittaa ja ilmaista itseään ilman omaa itsesabotaasia, liiallista itsekritiikkiä ja kirjoittamisen välttelyä. Samalla oma todellinen itse vahvistuu, sillä oma ääni on yhtä kuin aito ja vilpitön sydämen totuutesi – joka saa muuttua ja muuttuu kussakin hetkessä.

Näin opas auttaa sinua:

– Löydät sisältäsi aiheet, joista todella haluat kirjoittaa.

– Päätät, minkä tekstityypin valitset ja mitä todella haluat luoda.

– Tutustut omaan herkkyyteesi ja intohimoihisi ja käännät ne palvelemaan itseilmaisuasi.

– Aikataulutat kirjoittamisen osaksi elämääsi. Oli kyse sitten itsetutkiskelusta tai luovasta kirjoittamisesta, jolla on julkaistuksi tulemisen tavoite, et saa mitään aikaan ennen kuin todella varaat sille sen vaatiman ajan.

– Saat luovaa tekstiä aikaan. Annat vihdoin myös loput niille aluille, joita olet ehkä jo jossain kohtaa kirjoittanut tai elvyttämään hukkuneen kirjoitusharrastuksesi.

– Rentoutat ja sujuvoitat omia tekstejäsi. 

– Löydät oman äänen. 

– Ilmaiset itseäsi myös tavallisessa arjessa aidolla tavalla tilanteessa kuin tilanteessa ja missä muodossa tahansa.

Mitä kirja sisältää?

– Yhteensä 101 sivua tiukkaa asiaa helppoon, inspiroivaan ja nopeasti luettavaan muotoon pakattuna

– Kirjoittamisen koko draaman kaaren, jota sinun on helppo seurata. Aloitamme nollatilanteesta, jossa et edes tiedä, mitä haluaisit kirjoittaa, mistä aiheesta ja missä muodossa. Etenet kirjoittamiseen ja viimeistelyyn – ja lopuksi pidät tietysti bileet!

– Kokonaiset 31 luovuutta avaavaa tehtävää, joiden myötä saat kirjan opit heti käytäntöön omassa elämässäsi. Tehtävien kautta löydät itse omat aiheesi ja kanavasi eli teksti on äärimmäisen helposti ja välittömästi sovellettavissa käytännössä.

– Mahtavat kirjavinkit kirjoittajalle.

Asiakaspalautteita Sielukkaan kirjoittamisen oppaasta:

”Olen juuri julkaissut kirjan Parantavasti läsnä – Matkalla kohti aidon itsen ilmentämistä. Kirjoittamaan ryhtyessäni Sielukkaan kirjoittamisen opas toimi merkittävänä innoituksena ja alkuun pääsemiseen sysäävän voiman lähteenä. Lisäksi esimerkiksi oman kirjani alussa oleva runo on syntynyt opaskirjassa olleen harjoituksen lopputuloksena.” Lea Koskelo

Vaikka kirja opastaa luovan kirjoittamisen prosessissa, se on samalla opas sielukkaaseen elämään. Kirjan oppeja on helppo soveltaa monille elämän osa-alueille. Siitä saa hyviä käytännön ideoita oman luovuuden valjastamiseen – toteutuu se sitten taiteen, kirjoittamisen tai minkä tahansa luovuuden muodon kautta.” Ulla P

”Oiva kirjoitusopas ja samalla elämäntapaopas. Sai minut ajattelemaan kirjoittamista pitkästä aikaa, lähinnä terapiana. Kirjoitustyyli puhuttelee, se ei ole liian imelää, konstikasta tai ylenpalttista.” Ville T

”Alussa suhtauduin vähän epäilevästi, että mitä tämä kirja nyt aikoo kirjoittamisesta ”opettaa”, mutta kun aloin saada juonesta kiinni, näkökulma veti mukaansa. Kirjoittamiseen liittyy ihan hirveästi pelkoja ja ajatuksia, että pitäisi olla jonkun lainen ja jotenkin helkkarin fiksu – ja mä koen, että tällaista selkeää aitouteen kannustamista ei loppujen lopuksi ihan hirveästi kirjoitusoppaissa ole. Tämä oli inspiroivaa.” Jenni K

Haluan kirjan heti! Miten se onnistuu?!

Kirjoittamisopas auttaa löytämään oman äänen.
Sielukkaan kirjoittamisen opas auttaa paitsi kirjoittamisessa myös luovan, herkän ja intohimoisen elämäntavan löytämisessä.

Osta e-kirja hintaan 24,90 euroa. Laita viestiä: jenni@jenniarbelius.fi

Kirja on PDF-muodossa, eli voit lukea sen miltä laitteelta tahansa. Saat e-kirjan sähköpostiisi. Laita ensin sähköpostia minulle, saat minulta laskun ja heti sen maksettuasi lähetän kirjan sinulle. Sitten voit sukeltaa sisimpäsi luovuuteen tekstin ja peräti 31 avaavan ja aktivoivan tehtävän avulla – ja antaa vihdoin äänen sille, mikä sinussa ei malta päästä ilmoille!

Yhteydessä – Kuuntele sisintäsi arjessa

Yhteydessä – Kuuntele sisintäsi arjessa on PDF-muodossa oleva e-kirja, joka perehtyy ihmisyyteen 11 erilaisen teeman avulla.

Kirjassa yhteyttä itseen syvennetään tutustumalla muun muassa omaan sisimpään, egoon, sydämeen, tunteisiin, kehoon, ravintoon, seksuaalisuuteen, sukupuolisuuteen ja suhteessa toisiin ihmisiin.

Mitä se sisältää?

* Kirja kuljettaa lukijansa 66 viisaan näkökulman ja siihen sopivan harjoituksen avulla syvään yhteyteen itsensä kanssa. 

* Voit käyttää opusta arkeen mahtuvana matkana omaan itseen ja lukea siitä yhden teeman harjoituksineen päivässä – tai lukea koko kirjan yhdeltä istumalta. 

* Jokainen harjoitus on suunniteltu sopivaksi elämäntilanteeseen kuin elämäntilanteeseen, eikä niiden toteutus vaadi erikoisjärjestelyjä kiireisemmänkään ihmisen elämään. Kaikki löytävät päivittäin 15 minuuttia itselleen pyhitettyä aikaa – ja sinä aikana saat tehtyä päivän harjoituksen.

* Kirja on todella kompakti ja helppolukuinen. Se on suunnattu sinulle, joka haluat elää itsesi näköistä elämää, joka tuntuu hyvältä.

Lue mitä mieltä muut ovat kirjasta:

”Olen lukenut elämäntaitokirjallisuutta 20 vuotta ja meditoinut saman verran. Tämän kirjan lähestymistapa on mielenkiintoinen ja tuore.” Päivi Kimmo

”Rakastan kirjan tapaa kannustaa selkeästi, viisaudella ja rohkaisevasti kohtaamaan omia pelkoja. Tekstissä käsitellään herkkiä aiheita kauniilla tavalla ja usealta eri kantilta. Oman voiman haltuunottoa. Sen kuuntelemista, mitä aidosti itselleen haluaa ja sallii. Ja harjoituksissa pelkojaan pääsee konkreettisesti kohtaamaan. Suosittelen!” Sirpa Laakso

”Asiasisältö soljuu ja kasvaa, tuo uutta päivä kerrallaan. Vei eteenpäin. Syvensi. Ja metka juttu kävi, kuulin parilta eri ihmiseltä, että näytin kuulemma jotenkin erilaiselta tekstiin tarttumisen jälkeen. Joku keveys oli ilmestynyt esiin.” Jaana

”Kirjassa oli paljon sellaista, joka osui ja upposi. Asioita, joita olen jäänyt miettimään, varovasti jopa työstämään. Osaat kuvata asiat ja tunteet niin, että ne tunnistaa itsestään. Ja vasta sen jälkeen asioille voi tehdä jotain.” Jenni K

”Kirja käy läpi selkeästi ja ytimekkäästi laajoja kokonaisuuksia. Siinä on saatu käännettyä ’kansankielelle’ paljon tärkeää asiaa. Ja mikä parasta, harjoitukset sopivat aivan kaikille!” Saara R

Näin hyödyt kirjasta:

Opit kuuntelemaan aiempaa helpommin sisimpäsi johdatusta elämässäsi.

Se auttaa sinua saavuttamaan pysyvän yhteyden tunteisiisi. Opit hyväksymään myös ne tunteet, jotka ovat kaukana ekstaasista.

– Löydät tavan erottaa turhien pelkojen äänet sisälläsi niin, että suistut itsesabotaasiin huomattavasti harvemmin.

Löydät aistillisuutta, hyvää oloa ja nautintoa elämääsi. Elämä ei ole ”sitten kun” tai ”sitten joskus”. Se on nyt, eikä sen täysi kokeminen vaadi sinulta mitään muuta kuin kykyä olla läsnä ja todella osallistua omaan elämääsi! 

Saat matkaasi käytännöllisiä harjoituksia, joiden avulla voit ottaa heti käyttöön saamasi oivallukset ja testata niitä elävässä elämässä. 

Miltä kirjan luettua saattaa tuntua:

  • Suhtaudut itseesi myötätuntoisesti ja armollisesti. 
  • Saat innoitusta ja ideoita työhösi ja elämääsi sisimpäsi viisaudelta. 
  • Voit luottaa itseesi ja otteisiisi tulee uutta varmuutta.
  • Tiedät, milloin sinussa puhuu ego ja milloin sisimmän viisaus. Osaat siis valita tekosi ja sanasi viisaasti.
  • Tunnustat primitiivisen puolesi ja annat sille sopivassa määrin tilaa. 
  • Elämänasenteesi pohjautuu vahvemmin halukkuuteen rakastaa itseäsi sellaisena kuin olet. Voit antaa sisimpäsi Rakkauden laajeta ja kasvaa.

Haluan kirjan heti! Miten se onnistuu?

Osta e-kirja hintaan 24,90 euroa. Laita viestiä: jenni@jenniarbelius.fi

Kirja on PDF-muodossa, eli voit lukea sen miltä laitteelta tahansa. Saat e-kirjan sähköpostiisi. Laita ensin sähköpostia minulle, saat minulta laskun ja heti sen maksettuasi lähetän kirjan sinulle. Sitten voit sukeltaa sisimpäsi luovuuteen tekstin ja peräti 31 avaavan ja aktivoivan tehtävän avulla – ja antaa vihdoin äänen sille, mikä sinussa ei malta päästä ilmoille!

Serpentine-taulun taidejuliste

Serpentine-taulu
Serpentine-taulun juliste on suora kopio alkuperäisestä työstä. Se on maalattu vuonna 2017. Teos muistuttaa, että kaikissa elämäntilanteissa löytää lopulta perille. Riittää, että löytää sisimmästään pienen ja kirkkaan serpentiinitien, jota seurata.
Serpentine-taideprintti on materiaaliltaan mattapintaista, taidelaatuista paperia.
Taidejuliste on suora näköiskopio alkuperäisestä ekspressionistisesta työstä.
Itse valitsin julisteeseen valkoiset reunukset. Sen saa myös ilman reunuksia. Reunukset vaikuttavat taideprintin kokoon.

Serpentine-taulun tarina

Maalasin Serpentine-maalauksen vuonna 2017. Minulla oli takana emotionaalisesti hyvin rankka elämäntilanne, joka toki myös avasi tietoisuuttani yhä suuremmalle kirkkaudelle. Vähän vaikeammissa paikoissa kun ihminen taitaa kasvaa eniten. Niissä kohdissa on aivan pakko valita yhä voimakkaammin sisimmän kirkkaus, ellei sitten halua hukkua mielen tummiin vesiin. Minä en halunnut.

Aloin maalata äärimmäisen värikkäitä ja valoisia töitä. Serpentine on yksi tämän ajan lempimaalauksistani. Serpentinellä viittaan vuoristoisiin serpentiiniteihin, joita näkee vaikkapa Italiassa, Kreikassa, Ranskassa, Norjassa ja Sveitsissä. Serpentiinitie kiemurtelee vuoristoa pitkin niin sokkeloisesti ja kapeasti, että kyydissä istujaa hirvittää.

Tälläistä elämäkin välillä on. Perille pääsee, vaikka välillä eteneminen vaikuttaisi hyvin epätodennäköiseltä. Siksi teoksen keskellä kulkee keltainen serpentiinitie, joka muistuttaa, että vaikeammissakin paikoissa pääsee aina perille. Riittää, että löytää sisimmästään pienen kirkkaan serpentiinitien, jota seurata.

Myynnissä on Serpentine-taulun taidejuliste, joka on taidelaatuinen mattajuliste. Voit valita, haluatko sen ilman valkoisia reunuksia vaiko valkoisilla reunuksilla, kuten kuvissa.

Ilman reunuksia julisteen koko on sama kuin alkuperäisen työn, 50 cm x 50 cm. Valkoisilla reunuksilla sen koko on 53 cm (korkeus) x 55 cm (leveys).

Hinta: 85 euroa. Postikulut: 15 euroa. Tavallista hintavammat postikulut muodostuvat siitä, että työ tulostetaan taideprinttien tulostamossa Helsingissä, pakataan siellä pahviseen pyöreään putkeen ja lähetetään suoraan sinulle Matkahuollon kautta postissa. Näin tuloste pysyy ehjänä, sitä käsitellään oikein, eikä se rypisty ja mene pilalle lähetysvaiheessa. 

Kun haluat ostaa Serpentine-taidejulisteen, laita meiliä jenni@jenniarbelius.fi

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn kaikkiin maksuttomiin materiaaleihin (mm. kirjoitukset / videot / audiot), jotka saat suoraan sähköpostiisi.

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2021 2021. All rights reserved.
Proudly powered by 2021. Theme 2021 made by FitWP.