Pehmeämmin, pehmeämmin

Mieti mitä tahansa ongelmaa elämässäsi. Anna siihen liittyvän paineen nousta hetkeksi mieleesi, kehoosi, tunteisiisi. Mikä olisi pehmein mahdollinen tapa ajatella asiaa? 

Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa kehoa, mieltä ja eheyttää stressiä.

Tässä hetkessä huomaan, että kaikki asiat palaavat sydämen pehmeyteen. Armoon, anteeksiantamiseen, sille että antaa asian rakkauden kannettavaksi, korkeimmalle.

Joskus ihminen tarvitsee ajatusten puhdistamista. Kun saa puhdistettua pelkoon perustuvat ajatuksensa ja näkeekin asian rauhan kautta, koko tilanne muuttuu. Toisinaan kyse on tunteista ja kehosta. Siitä, että itselle on jäänyt tiedostamaton toimintamalli, asenne, asento, joka vaikuttaa jatkuvasti muovaten sitä, miten olemme elämässä, miten elämme. Joskus energiakehoon on jäänyt jälkiä, jotka on hyvä puhdistaa pois ja aloittaa puhtaalta pöydältä.

Kuunteleva kohtaaminen auttaa sinua kääntämään mielesi ristiriitoja takaisin ajatustesi luonnolliseen tilaan, rauhaan.

Rosen-menetelmä auttaa sinua tiedostamaan kehollisia jännityksiä, joiden avulla löydät tukahtuneita tunteita. Kehon jännitykset tiedostamalla ja tunteesi tuntemalla voit palauttaa kehosi sen luonnolliseen tilaan, rentouteen.

Puhdistava energiahoito (spirit clearing) puhdistaa sinut ylimääräisistä ristiriidoista ja vahvistaa omaa valoasi ja voimaasi.

Oli lähestymistapa sitten mieli tai keho, tiedostamisen ja tuntemisen kautta asentosi muuttuu, asenteesi muuttuu ja löytämäsi armon myötä elämääsi tulee uskomattoman paljon uutta vapautta, iloa, merkityksellisyyttä, aitoutta ja rauhaa.

Varaa aika Rosen-menetelmän harjoitushoitoon Helsinkiin osoitteessa Lönnrotinkatu 43 a B 52 Helsinki. Hoito kestää noin tunnin ja maksaa 45 euroa.

Kuunteleva kohtaaminen tapahtuu puhelimitse, eli voit soittaa mistä päin Suomea tahansa. 

Voit lukea Kuuntelevasta kohtaamisesta lisää täällä. 

Ja kehon ja tunteen yhteyteen perustuvasta kehoterapiasta Rosen-menetelmästä löydät lisää tietoa täällä.

– Jenni Arbelius Kuva: Pixabay

Ajanvaraus: meilaa jenni @ jenniarbelius.fi tai soita 044 080 8800 ja varaa aika.

Rosen-hoidon vastaanotto: Lönnrotinkatu 43 a B 52 Helsinki.

Haluatko ilmaisen stressiä helpottavan meditaation?
Tule mukaan listalle.
Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa kehoa, mieltä ja eheyttää stressiä.
Copyright © 2019 2019. All rights reserved.
Proudly powered by 2019. Theme 2019 made by FitWP.