On kyse siitä, mistä voit luopua

Mysteerikoulu3

Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa kehoa, mieltä ja eheyttää stressiä.
Länsimainen yhteiskunta katsoo aina eteenpäin. Pitää tavoitella. Olla sitä, tätä ja tota. Pitää ensin kärsia ja sitten vasta huvitella. Pitää mennä eteenpäin, pidemmälle ja paremmin. Ja säilyttää kaikki vanha. Pitää kiinni siitä, mitä on ollut, mitä on nyt ja kahmia vielä sekin, joka ei vielä ole, mutta on kohta. Minulle, on, on.

Se vaan, että universumi on rakennettu toisin. Se pyrkii tasapainoon.

Idän perinteissä uuden luominen ei lähde siitä, että pyritään eteenpäin. Se lähtee siitä, mistä luovutaan.  Kun kaikesta siitä, mitä ei enää tarvitse, on luopunut tai ainakin valmis luopumaan koska tahansa, uusi elämä tulee. Se on luopumisen kylkiäinen. Lahja, jonka muotoa ei voi vielä tietää.

Miten luot uutta luopumalla?

Mitä kaikkea et tarvitse? Ihan perinteinen siivous on yksi henkisimmistä asioista, joita voit tehdä. Tavaroiden läpikäyminen, korjaaminen, kierrättäminen, turhasta luopuminen. Aina kun siivoat elämääsi, luot tilaa uudelle.

Mitä kaikkea sinun ei tarvitse olla? On hyvä siivota myös niitä oletuksia, raameja, identiteettejä ja käsityksiä, joita on luonut itse itselleen. Mitä rooleja et enää tarvitse? Mitä kaikkea sinun ei oikeastaan tarvitse olla, millaisista itseäsi koskevista pakkopaidoista olet valmis luopumaan?

Mikä ei enää palvele sinua tai tehtävääsi? Sitkeys, periksiantamattomuus ja kyky saattaa asioita loppuun ovat hienoja asioita. Ja siitä huolimatta joskus on vain hyvä lopettaa. Asiat, jotka eivät enää tunnu hyvältä, voi panna hetkeksi sivuun tai tiputtaa kokonaan pois. On viisautta huomata, milloin kasvattaa rikkaruohoja ja milloin ruusuja.

MysteerikouluPS. Tervetuloa matkalle itseesi! Heinäkuussa alkaa Mysteerikoulu valokuvaten. Kesto 3 kuukautta (heinä, elo ja syyskuu). Mysteerikoulu on aina matka sekä itseen että kohti muuta maailmaa. Käyt kolmen kuukauden aikana valokuvaten keskustelua maailmankaikkeuden kanssa. Annat sen opettaa sinua ja sallit taiteen tapahtua kauttasi. Kurssi on saanut inspiraatiota mm. muinaisista shamanistisistä perinteistä ja veda-taiteesta. Sinulla on oltava Facebook-tili voidaksesi osallistua kurssille, sillä jaan tehtävät mysteerikoulun salaisessa ryhmässä. Saat lähes viikoittain uuden tehtävän (yhteensä 11). Eniten saat kurssista irti, kun jaat omat tehtäväsi muiden kurssilaisten kanssa.

Huom! Sinun ei tarvitse olla ammattikuvaaja tai omistaa kallista kameraa. Itse otan kuvia kännykällä ja hyvin toimii. Sinäkin voit tehdä niin. Tämä matka on oma, henkilökohtainen voimamatkasi ja siksi se soveltuu juuri siihen, mitä käyt läpi.

Hinta: 450 e. Siirrä ostoskoriin täällä!

Tämän kurssin voit maksaa myös kuukausierissä 150 e / kk. Ota yhteys minuun jenni@jenniarbelius.fi jos haluat maksaa erissä, niin laitan laskut. Kiitos!

Tule mukaan kesän Mysteerikouluun!

Haluatko ilmaisen stressiä helpottavan meditaation?
Tule mukaan listalle.
Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa kehoa, mieltä ja eheyttää stressiä.
Leave Your Comment

Copyright © 2019 2019. All rights reserved.
Proudly powered by 2019. Theme 2019 made by FitWP.