Norjalainen metsäkissa löytyi intuitiolla

norjalainen metsäkissa

Norjalainen metsäkissa tuli minulle intuition ohjaamana. Jos sisin sanoo, että on jotakin on tehtävä, sitä kannattaa kuunnella – muuten on turha mussuttaa.

Reilu vuosi sitten keväällä päähäni pätkähti idea, että minun olisi hyvä ottaa kissa. Intuition kautta tulevat ideat erotan aina pienen mieleni ideoista siitä, että niissä on Rauha. Puhun asiasta tarkemmin kirjassani Yhteydessä – Kuuntele sisimpäsi viisautta.

Annoin asian siinä kohtaa olla, koska päätös eläimen ottamisesta on hyvä harkita aina tarkkaan.

Muutaman kuukauden päästä luonani kävi asiakas, joka sanoi, että minun kotiini kuuluu kissa. Hän ihmetteli, missä se kissa oikein on, kun hänestä tuntui, että se voisi putkahtaa jostakin esiin hetkenä minä hyvänsä.

Sanoin, että oikein aistittu, asia on kyllä omaankin mieleeni tullut. Ajatus ei vain ole vielä konkretisoitunut.

Norjalainen metsäkissa löytyi sisäisen vision kautta

Kuukauden päästä minulle tuli sisäisenä tietona kissan nimi ja sitä myötä myös sukupuoli. Kissan nimeksi tulisi India. Se olisi tyttö.

Meni vielä kuukausi ja näin sisäisillä silmilläni kissan kuvan. Se olisi lämpimän sävyinen, vaalean rusehtava ja sillä oli tavallista pidempi karva. Ajattelin, että kyseessä on joko norjalainen metsäkissa tai pitkäkarvainen maatiainen.

Siinä kohtaa panin ilmoituksen Lemmikkipalstoille. Se ei tuntunut jostain syystä aivan oikealta, enkä saanut yhtäkään vastausta, joten poistin ilmoituksen parin päivän päästä. Annoin asian jälleen vain olla.

India saapui elämääni tammikuussa 2021.
Se löytyi täysin intuitiivisesti.
norjalainen metsäkissa
India on todella rohkea kissa. Tässä se on elämänsä ensimmäistä kertaa nuuhkimassa ulkoilmaa.
Hetken maisemia tutkailtuaan se lähti itsevarmana valloittamaan pihapiiriä.
norjalainen metsäkissa
Reissussa rähjääntyy, joten korvantaukset piti puhdistaa pihareissun jälkeen huolellisesti.

Asiat ilmenevät, kun ne mahdollistaa

Siitä parin viikon päästä minulle tuli idea, että etsipäs nyt se kissa. Niinpä goolasin sanat norjalainen metsäkissa ja löysin heti hyvältä vaikuttavan kasvattajan. Hänellä oli juuri syntynyt pentue, jossa oli yksi ainoa tyttö. Se oli vapaana. Kissanpennun syntymänimi oli Tuulen tytär ja lempinimi oli Tuisku. Siis sama lempinimi kuin minulla oli teininä. Kävin katsomassa pentua ja minulle asia oli sillä selvä.

Sitten piti vielä hankkia rahat. Koronavuosi oli itselleni taloudellisesti äärimmäisen niukka, joten tonnin käyttäminen kissaan ei ollut mikään pikkujuttu. Samalla yksinkertaisesti tiesin, että tämä norjalainen metsäkissa nyt vain kuuluu elämääni, joten ei siinä sitten auta kuin järjestellä asiat niin, että homma toteutuu. 

On aivan turhaa pyytää Sisimmän Viisautensa ohjausta, jos ei sitten kuitenkaan aio olla käytettävissä, kun ohjaus on. Ja nyt oli.

Tällä tavalla kisuli-kimuli India siis löysi luokseni. Olen huomannut, että kun kuuntelen Sisimmän ohjausta, asiat vain työntyvät elämääni tai siitä pois. Kaikki tapahtuu luontevasti. Toisaalta nämäkin työntymiset tietysti edellyttävät, että mahdollistan ne, enkä seiso tulppana elämäni virran tiellä, oli suuntana sisään tai ulos. Teen sen, mikä minun tulee tehdä, jotta ideoista tulee totta ja jotta elämän virta voi pysyä liikkeessä.

Nyt India on ollut minulla puolisen vuotta. Olen edelleen tyytyväinen, että annoin sen tulla!

– Jenni a.k.a. FEMME SPIRITUELLE 💋

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn kaikkiin maksuttomiin materiaaleihin (mm. kirjoitukset / videot / audiot), jotka saat suoraan sähköpostiisi.

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2022 2022. All rights reserved.
Proudly powered by 2022. Theme 2022 made by FitWP.