Näin astut uuteen elämään

Elämä on kiertokulkua, muutosta. Uuden luominen on pitkä ja omalakinen prosessi, joka vaatii kärsivällisyyttä. Ennen uuden syntymää on hyvä tehdä sille elämässään tilaa.

Siivous. Jotta uusi voi tulla, vanhan on mentävä. Kaikki uusi alkaa siitä, että annetaan ensin jotain vanhaa pois. Siivotaan, kierrätetään, katkotaan vanhoja sidoksia ja päätellään roikkumaan jääneet asiat. Saatetaan kotipesä kuntoon niin, että siellä todella on tilaa uudelle tulijalle.

Lepo. Kun vanha loppuu ja uusi alkaa, on välissä aina tauko. Aina. Tauko kannattaa käyttää hyödyksi ja levätä. Antaa kehon palautua menneistä koettelemuksista, mielen rauhoittua ja tunteiden tasaantua. Vasta rennolla energialla saa luotua uusia ja vetovoimaisia juttuja.

Muhitus. Uudet ideat voivat muhia sisällämme joskus hyvin pitkään. Saatamme perehtyä asioihin, opiskella ja kerätä käytännön harjoitusta, totutella uudenlaiseen identiteettiin ja kokeilla siipiämme jollakin tasolla melko kauankin ennen kuin olemme valmiita hyppäämään täysillä uuteen.

Maadoitus. Vasta kun intuitio yhdistyy käytännön osaamiseen ja realistiseen ymmärrykseen siitä, mitä uusi elämänvaihe suurinpiirteen käytännössä tarkoittaa, olemme valmiita todelliseen muutokseen. Muutoksen pyörteessä juuri syvä juurtuminen tavalliseen arkeen on tärkeä voimavara. Kun juuremme ovat syvällä maassa, ei pahinkaan tuuli voi meitä kaataa. Näin ollen kodin tekeminen omaan elämään on tärkeä osa uuden luomista.

Antautuminen. Ja sitten mennään. Samaan tapaan kuin yhtäkään synnytystä ei voi täysin kontrolloida, emme mekään voi koskaan tietää, millaisen muodon muutos elämässämme lopulta ottaa. On siis parasta vain antautua omalle ja maailman kyvylle muuttaa meitä ja luottaa, että elämä kantaa.

 

***

Ajatuksi hyvinvoivasta elämästä joka tiistai.

***

 

kuvaTervetuloa leijonaporttimeditaatioon 8.8. Espoonkartanoon!

Päivä on energeettisesti hyvin voimakas ja auttaa meitä ottamaan vastaan leijonalle tyypillisiä energioita parhaimmillaan: Sydämen viisautta, voimaa, iloa, lämpöä, runsautta, hyvinvoitia ja anteliaisuutta sekä vahvaa johtajuutta omassa elämässämme.

Päivämäärä on numerologisesti 8.8.8 (vuosiluvusta 2+0+1+5 tulee yhteensä 8), joka puolestaan on uudelleensyntymän, elämäntehtävien, runsauden sekä henkisen ja maallisen tason yhdistymisen luku.

Kyseessä on ohjattu ryhmämeditaatio, jonka aikana voit rentoutua ja luoda hyvän yhteyden itseesi ja ottaa vastaan kanavoidun tiedon ja hoitavan energian, joka auttaa sinua avautumaan sydämesi voimalle, viisaudelle ja rikkaudelle. Tämä on hyvä päivä syntyä uudelleen näissä runsautta juhlivissa energioissa!

Leijonaporttimeditaatiot pidetään lauantaina 8.8. klo 10 ja 18. Hinta 25 euroa. Varaa paikkasi jenni@jenniarbelius.fi ja saat tarkan osoitteen ja tulo-ohjeet. Olemme hyvällä säällä ulkona, sateen sattuessa sisällä.

Haluatko ilmaisen stressiä helpottavan meditaation?
Tule mukaan listalle.
Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa kehoa, mieltä ja eheyttää stressiä.
Leave Your Comment

Copyright © 2019 2019. All rights reserved.
Proudly powered by 2019. Theme 2019 made by FitWP.