Kurssiviikonloput

Tie Todelliseen Itseen -viikonloput

Tervetuloa kohtaamaan itseäsi ja toisia vilpittömyyden ja hyväksynnän ilmapiirissä. Anna ajatustesi vapautua ja vahvista sisäistä Rauhaasi.

Viikonlopun pienryhmissä (3–6 osallistujaa) tuen sinua suhtautumaan itseesi armollisuudella ja löytämään vapautta mieleesi. Näin annat tilaa todelliselle Itsellesi ja rauha sisälläsi voi alkaa kasvaa.

Ryhmä on kuin pienoislaboratorio, jossa voimme harjoitella ihmissuhteita, joissa tulemme näkyväksi sekä sellaisena, kuin Todella Olemme että sellaisena, joka olemme, kun vapautamme Rauhan esteitä mielestämme. Jokainen ihminen on sekä keskeneräinen prosessi että valmis ja eheä ihminen, yhtä aikaa.

Ryhmän tavoite on vahvistaa sisimmän Vapautta ja Rauhaa ja puhua ulos esteitä Rauhan tieltä. Kokemus vapauttaa mieltä, tuo armollisuutta ja hyväksyntää itseä kohtaan sekä lisää Todellisen Itsen eli sisäisen Viisauden, Varmuuden ja Voiman laajuutta omassa olemisessa.

”Laboratorioharjoittelu” tuo myös tavalliseen arkeen ja sen ihmissuhteisiin mielenrauhaa ja varmuutta, sillä siitä saa käytännön kokemuksen siitä, kuinka jokainen ihminen todella puhuu omista kokemuksistaan käsin. Kokemuksen myötä osallistujan kyky ottaa vastuu vain omasta mielentilastaan ja sen valinnasta kasvaa, samoin hyväksyntä, vapaus ja rauha suhteessa toisiin ihmisiin ja heidän mielenvalintaansa.

Ne asiat, ajatukset ja tunteet, joita painamme tietoisuutemme pinnan alle, pyörittävät meitä armotta. Kun uskallamme hyväksynnän ilmapiirissä antaa alas painettujen ajatusten ja tunteiden nousta pintaan itsemme katsottaviksi, voimme helpommin kyseenalaistaa ristiriidan ajatuksemme ja löytää mieleemme rauhan. Näin rauha pääsee kasvamaan ja vaikuttamaan myös arjessa. Suomeksi sanottuna oma olo omassa arjessa helpottuu.

Viikonloppukurssien sisältö muodostuu keskusteluista, yksilöllisestä ohjauksesta ryhmätilanteessa ja kokonaisvaltaisesta vuorovaikutuksesta kaikkien ryhmän jäsenten välillä viikonlopun aikana.

Kurssi ja sen kieli perustuu Ihmeiden oppikurssin periaatteisiin. Ideana on viedä periaatteet suoraan omaan arkeen ja käyttää omaa arkeaan ja omaa kokemustaan vapautumisen välineenä. Sinun ei tarvitse tuntea aihetta entuudestaan osallistuaksesi, kyse on oman mielesi vapauttamisesta ja sisäisen Rauhan vahvistamisesta, joka tehdään elämällä, kokemalla sekä avaamalla itseä ääneen, ei teoretisoimalla.

OHJAAJANA KURSSILLA: Jenni Arbelius

PAIKKA: kotini Pohjolassa Turussa.

ILMOITTAUTUMINEN: jenni@jenniarbelius.fi. Saat ilmoittautumisen kaikki tarvittavat tiedot saapumiseen ja viikonloppuun liittyen. Laita viestiä myös, jos on jotain kysyttävää.

TULOSSA OLEVAT KURSSIVIIKONLOPUT:

Heinäkuussa pe–su 2.7.–4.7.

VIIKONLOPPUKURSSIEN AIKATAULU & HINTA:

HINTA: Kurssimaksu pe–su yhteensä 360 euroa. Lauantai & sunnuntai myydään yhdessä, kurssimaksu pelkästään kahdelta päivältä 300 euroa. Voit siis tulla joko koko viikonloppuun tai kahdeksi päiväksi päiville lauantai & sunnuntai.

Perjantai toimii avauksena viikonloppuun. Kun antaa itselleen koko viikonlopun aikaa, pääsee myös syvemmälle ja löytää mieleensä reilusti lisää vapautta, iloa ja runsautta. Muoto on kaikkina päivinä sama, eli osallistujat puhuvat pois vanhaa, jotta uusi voi tulla omasta sisimmästä esiin. Kun uskaltaa antautua todella kuuntelemaan itseään, voi puhua aivan eri asioista, joista etukäteen kuvittelisi ja se on hyvä juttu!

RUOKATARJOILUT KOKO VIIKONLOPULTA: 80 e (pe–su) tai 70 e (la–su). Sisältää aamupalan, välipalat, iltapalan, keittolounaan & kahvitarjoilun.

YÖPYMINEN: Jokainen hoitaa yöpymisen itse. Jos tarvetta on, kurssitiloissa on mahdollista yöpyä edullisesti (25 e / yö) kodikkaaseen siskonpeti-tyyliin. Jos haluat tutustua tähän vaihtoehtoon, ota yhteyttä ja kysy lisää.

Huom! Tuo omat liinavaatteet mukanasi kurssipäiviä varten (oma tyynyliina ja pussilakana) tai jos haluat vuokrata liinavaatteet,  se maksaa 15 euroa per viikonloppu. Tämä siksi, että teemme olomme mukavaksi ja kääriydymme kurssipäivien aikana lämpimien vällyjen väliin. Peitot ja tyynyt ovat talon puolesta, mutta lakanat voit tuoda itse.

MAKSU: Saat maksutiedot ilmoittautumisen yhteydessä. Voit myös maksaa paikan päällä, korttimaksu käy.

PAIKKA: kotini Turussa Pohjolassa.

VIIKONLOPUN KULKU:

PERJANTAI: klo 17.00–22

Tervetuloa:

Klo 17.00: Ovet aukeavat. Lämmintä puuroa tai keittoa, iltapalaa ja kahvia/teetä.

Klo 18.00: Ohjelma alkaa. Laskeutuminen sisimmän rauhaan ja virittäytyminen kuuntelemaan itseä. Sen jälkeen jokainen voi alkaa avata mieltään vuorollaan ohjatussa keskustelussa.

Klo 22 lopetus.

LAUANTAI: klo 8–19

Tervetuloa: klo 8.00. Yhteinen aamupala paikan päällä.

Aloitus klo 9.

Keskustelua klo 9–12.

Keittolounas klo 12  Ruokatunti n. 1,5 h. 

Keskustelua 13.30–19. Sopivassa kohdassa kahvitauko & välipalaa.

Klo 19 päivä päättyy.

SUNNUNTAI: klo 8–16

Tervetuloa: klo 8.00. Yhteinen aamupala paikan päällä.

Aloitus klo 9.

Keskustelua 9–12.

Keittolounas klo 12. Ruokatunti n. 1 h.

Keskustelua 13–16.

Klo 16 lopetuskahvit.

Muuta muistettavaa: Ota omat liinavaatteet mukaan. Kurssilla makoilet omalla patjallasi mukavasti vällyjen välissä, eli ota oma pussilakana ja tyynyliina mukaan. Voit ottaa myös muistiinpanovälineet, vesipullon ja villasukat. Voit myös halutessasi vuokrata liinavaatteet 15 e per viikonloppu.

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn kaikkiin maksuttomiin materiaaleihin (mm. kirjoitukset / videot / audiot), jotka saat suoraan sähköpostiisi.

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2021 2021. All rights reserved.
Proudly powered by 2021. Theme 2021 made by FitWP.