Kurssiviikonloput

Vapauta mielesi arjessa -viikonloput

TULOSSA OLEVAT KURSSIVIIKONLOPUT:

Anna mielen vapautumisen olla helppoa.

Viikonlopun pienryhmien (3–6 osallistujaa) tarkoitus on antautua oman mielen armollisuudelle. Mitään ei pakoteta tai pusketa, vaan viikonlopun aikana jokainen laskeutuu oman mielensä Rauhaan ja puhaltelee samalla pois menneitä ja nykyisiä taakkojaan.

Anna mielesi vapautua sinulle luontevalla tavalla itsellesi ajankohtaisissa asioissa.

Viikonlopun aikana oman mielesi pinnan alla vaikuttavat ristiriitaiset ajatukset, uskomukset ja kokemukset saavat tilaa ja aikaa nousta luonnollisella tavalla pintaan. Voit turvallisesti antaa niihin liittyvien tunteiden tulla esiin. Saat tuntea kaikki tunteesi hyväksyvässä ja turvallisessa ilmapiirissä. Tällöin menneistä kokemuksista, mieltä painavista ajatuksista ja tuntematta jääneistä tunteista voi myös päästää irti.

Lopputuloksena on lisää vapautta, iloa, helppoutta ja rauhaa omassa mielentilassasi. Voit olla helpommin oma aito itsesi kaikkialla ja löydät uusia voimavaroja arkeesi. Kun Rauha ja Vapaus laajenevat omassa mielessäsi, ne lisääntyvät konkreettisesti myös omassa arjessasi, ihmissuhteissasi ja työssäsi.

Muotona on lepo ja keskustelu.

Viikonloppukurssien sisältö muodostuu keskusteluista, yksilöllisestä ohjauksesta ryhmätilanteessa ja kokonaisvaltaisesta vuorovaikutuksesta kaikkien ryhmän jäsenten välillä viikonlopun aikana. Käytännössä lepäämme koko viikonlopun. Jokainen puhuu ryhmässä yksilöllisesti omalla vuorollaan, kuitenkin ryhmän tukemana sekä ohjaajan henkilökohtaisessa ohjauksessa. Kaikkien puheenvuorot auttavat aina kaikkia. Voit tulla juuri sellaisena kuin olet ja voit puhua mistä aiheesta tahansa. Mikään ei ole liian suurta tai pientä.

Aivan kaikkien kokemusten ja ajatustesi alla on lopulta Vapaus ja Rauha, aina. Ne pääsevät laajenemaan mielentilassasi, kun riisut pala palalta omaan tahtiisi ristiriitoja mielesi vapauden ja mielenrauhasi tieltä. Sinun ei tarvitse tietää etukäteen, mitä tulet viikonlopussa käsittelemään. Mitään ei kuitenkaan kannata pidätellä tai sulkea pois, vaan voit antaa mielestäsi nousta pinnalle sen, mikä juuri nyt vetelee narujasi alitajuisesti. Yleensä tiedät sen siitä, että jokin asia tai ihmissuhde vaivaa sinua. Kun itselle vielä tuntemattomat teemat nousevat pinnalle ja tulet niistä näkeväksi, niistä on mahdollista myös päästää irti, eivätkä mielen alitajuiset rajoitukset tällöin enää päde.

Kurssi ja sen kieli perustuu Ihmeiden oppikurssin periaatteisiin. Ideana on viedä periaatteet suoraan omaan arkeen ja käyttää omaa arkeaan ja omaa kokemustaan vapautumisen välineenä. Sinun ei tarvitse tuntea aihetta entuudestaan osallistuaksesi. Kyse on oman mielesi vapauttamisesta sekä sisäisen Rauhasi vahvistamisesta, joka tehdään elämällä, kokemalla sekä avaamalla itseä vapauden mielentilassa pala kerrallaan, ei teoretisoimalla.

OHJAAJANA KURSSILLA: Jenni Arbelius

PAIKKA: kotini Pohjolassa Turussa.

ILMOITTAUTUMINEN: jenni@jenniarbelius.fi. Saat ilmoittautumisen yhteydessä kaikki tarvittavat tiedot saapumiseen ja viikonloppuun liittyen. Laita viestiä myös, jos on jotain kysyttävää.

VIIKONLOPPUKURSSIEN AIKATAULU & HINTA:

HINTA: Kurssimaksu pe–su yhteensä 380 euroa. Lauantai & sunnuntai myydään yhdessä, kurssimaksu pelkästään kahdelta päivältä 330 euroa. Voit siis tulla joko koko viikonloppuun tai kahdeksi päiväksi päiville lauantai & sunnuntai.

Perjantai toimii avauksena viikonloppuun. Kun annat itsellesi koko viikonlopun aikaa, pääset myös syvemmälle ja löydät mieleesi reilusti lisää vapautta, iloa ja runsautta. Muoto on kaikkina päivinä sama, eli osallistujat puhuvat pois vanhaa, jotta uusi voi tulla omasta sisimmästä esiin. Kun antaudut todella kuuntelemaan itseäsi, voit puhua aivan eri asioista, joista etukäteen kuvittelit ja se on hyvä juttu!

RUOKATARJOILUT KOKO VIIKONLOPULTA: Jokainen hoitaa muuten itse, mutta talo tarjoaa kahvia, teetä ja pientä välipalaa joka päivä.

YÖPYMINEN: Jokainen hoitaa yöpymisen itse. Jos tarvetta on, kurssitiloissa on mahdollista yöpyä edullisesti (25 e / yö) kodikkaaseen siskonpeti-tyyliin. Jos haluat tutustua tähän vaihtoehtoon, ota yhteyttä ja kysy lisää.

Huom! Tuo omat liinavaatteet mukanasi kurssipäiviä varten (oma tyynyliina ja pussilakana) tai jos haluat vuokrata liinavaatteet,  se maksaa 15 euroa per viikonloppu. Tämä siksi, että teemme olomme mukavaksi ja kääriydymme kurssipäivien aikana lämpimien vällyjen väliin. Peitot ja tyynyt ovat talon puolesta, mutta lakanat voit tuoda itse.

MAKSU: Saat maksutiedot ilmoittautumisen yhteydessä. 

PAIKKA: kotini Turussa Pohjolassa.

VIIKONLOPUN KULKU:

PERJANTAI: klo 17.00–22

Tervetuloa:

Klo 17.00: Ovet aukeavat. Iltapalaa, kahvia/teetä.

Klo 18.00: Ohjelma alkaa. Laskeutuminen sisimmän rauhaan ja virittäytyminen kuuntelemaan itseä. Sen jälkeen jokainen voi alkaa avata mieltään vuorollaan ohjatussa keskustelussa.

Klo 22 lopetus.

LAUANTAI: klo 8.30–19

Tervetuloa: klo 8.30.

Aloitus klo 9.

Keskustelua klo 9–12.

Keittolounas klo 12  Ruokatunti n. 1,5 h. (Jokainen hoitaa ruokailun haluamallaan tavalla.)

Keskustelua 13.30–19. Sopivassa kohdassa kahvitauko & välipalaa.

Klo 19 päivä päättyy.

SUNNUNTAI: klo 8.30–16

Tervetuloa: klo 8.30. 

Aloitus klo 9.

Keskustelua 9–12.

Keittolounas klo 12. Ruokatunti n. 1 h. (Jokainen hoitaa ruokailun haluamallaan tavalla.)

Keskustelua 13–16.

Klo 16 lopetuskahvit.

Muuta muistettavaa: Ota omat liinavaatteet mukaan. Kurssilla makoilet omalla patjallasi mukavasti vällyjen välissä, eli ota oma pussilakana ja tyynyliina mukaan. Voit ottaa myös muistiinpanovälineet, vesipullon ja villasukat. Voit myös halutessasi vuokrata liinavaatteet 15 e per viikonloppu.

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn kaikkiin maksuttomiin materiaaleihin (mm. kirjoitukset / videot / audiot), jotka saat suoraan sähköpostiisi.

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2022 2022. All rights reserved.
Proudly powered by 2022. Theme 2022 made by FitWP.