Kurssiviikonloput vuonna 2020

Tervetuloa mielenrauhaan. Tule sellaisena kuin olet. Pelkkä halukkuus todellisen Itsesi kohtaamiseen ja mielesi vapauttamiseen riittää.

Viikonlopun pienryhmissä (3–7 osallistujaa) tuen sinua suhtautumaan itseesi armollisuudella ja löytämään vapautta mieleesi. Näin annat tilaa todelliselle Itsellesi ja rauha sisälläsi voi alkaa kasvaa.

Ryhmässä jokaisen yksilöllinen vapautuminen tukee samalla myös muita. Kaikki antavat ja kaikki saavat. Yhdessä muistamme nopeammin.

Ne asiat, ajatukset ja tunteet, joita painamme tietoisuutemme pinnan alle, pyörittävät meitä armotta. Kun uskallamme hyväksynnän ilmapiirissä antaa alas painettujen ajatusten ja tunteiden nousta pintaan itsemme katsottaviksi, voimme helpommin kyseenalaistaa ristiriidan ajatuksemme ja löytää mieleemme rauhan.

Viikonloppukurssien sisältö muodostuu keskusteluista, yksilöllisestä ohjauksesta ryhmän tukemana ja se on luonteeltaan vuorovaikutteista.

Kurssi ja sen kieli perustuu Ihmeiden oppikurssin periaatteisiin. Ideana on viedä periaatteet suoraan omaan arkeen ja käyttää omaa arkeaan vapautumisen välineenä. Sinun ei tarvitse tuntea aihetta entuudestaan osallistuaksesi, kyse on oman mielesi vapauttamisesta, joka tehdään puhumalla ja avaamalla itseä ääneen, ei teoretisoimalla.

OHJAAJANA KURSSILLA: Jenni Arbelius

ILMOITTAUTUMINEN: jenni@jenniarbelius.fi tai lomakkeella alla.

 

TULOSSA OLEVAT KURSSIVIIKONLOPUT:

PERUTTU: Maaliskuu: pe–su 27.–29.3.2020

PERUTTU: Huhtikuu: pe–su 24.–26.4.2020

PERUTTU: Toukokuu: pe–su 22.–24.5.2020

Elokuu: pe–su 28.–30.8.2020

Syyskuu: pe– su 11.–13.9.2020

Lokakuu: pe–su 23.–25.10.2020

Marraskuu: pe–su 27.-29.11.2020

Joulukuu: pe–su 11.–13.12.2020

 

VIIKONLOPPUKURSSIEN AIKATAULU & HINTA:

HINTA: pe, la ja su yhteensä 360 euroa. Osallistumismaksu pelkältä perjantailta 80 euroa. Lauantai & sunnuntai myydään yhdessä, 280 euroa. Voit siis tulla joko vain pe tai vain la–su, tai koko viikonloppuun. Lisäksi aamupala- ja kahvitarjoilut: 45 euroa per henkilö kahdelta päivältä (la ja su). Jos et halua aamupalaa, iltapäivien ruokatarjoilut (kahvi/tee ja välipala): 22 euroa kahdelta päivältä (la ja su). Tuo omat liinavaatteet mukanasi (tyynyliina ja pussilakana) tai jos haluat vuokrata liinavaatteet,  se maksaa 15 euroa per viikonloppu. Yöpymiset ja lounaat kukin hoitaa itse.Jos tuntuu, että tarvitset yöpymispaikkaa luonani kurssitilassa, sekin on mahdollista. Lounaspaikkoja on kävelymatkan päässä.

MAKSU: Saat maksutiedot ilmoittautumisen yhteydessä. Voit myös maksaa paikan päällä, korttimaksu käy.

PAIKKA: kotini osoitteessa Louhenpolku 4 as. 13 Turku.

 

VIIKONLOPUN KULKU:

PERJANTAI: klo 17.30–22

Tervetuloa:

Klo 17.30: Ovet aukeavat.

Klo 18.00: Ohjelma alkaa. Ohjattu meditaatio. Laskeutuminen sisimmän rauhaan ja virittäytyminen kuuntelemaan itseä. Sen jälkeen jokainen voi alkaa avata mieltään vuorollaan ohjatussa keskustelussa.

Klo 22 lopetus.

Perjantai toimii avauksena viikonloppuun. Muoto on sama kuin viikonloppuna, eli osallistujat puhuvat pois vanhaa, jotta uusi voi tulla. Kun uskaltaa antautua todella kuuntelemaan itseään, voi puhua aivan eri asioista, joista etukäteen kuvittelisi. Tila ja aika itselle mahdollistaa sukelluksen tuntemattomaan, auttaa pääsemään syvemmälle vapauteen ja löytämään sen tuomat lahjat. 

 

LAUANTAI: klo 8–19

Tervetuloa: klo 8.00. Yhteinen aamupala paikan päällä.

Aloitus klo 9.

Keskustelua klo 9–12.

Lounas klo 12  Ruokatunti n. 1,5 h. (Voit syödä omia eväitä paikan päällä tai mennä vapaavalintaiseen paikkaan lounaalle, lähellä on lounaspaikkoja.)

Keskustelua 13.30–19. Sopivassa kohdassa kahvitauko & välipalaa.

Klo 19 päivä päättyy.

 

SUNNUNTAI: klo 8–16

Tervetuloa: klo 8.00. Yhteinen aamupala paikan päällä.

Aloitus klo 9.

Keskustelua 9–12. Ruokatunti n. 1 h. (Voit syödä eväitä paikan päällä tai mennä vapaavalintaiseen paikkaan lounaalle, lähellä on lounaspaikkoja.)

Keskustelua 13–16.

Klo 16 lopetuskahvit.

Muuta muistettavaa: Ota omat liinavaatteet mukaan, kurssilla maataan patjoilla vällyjen välissä, eli ota oma pussilakana ja tyynyliina mukaan. Voit ottaa myös muistiinpanovälineet, vesipullon ja villasukat. Voit myös halutessasi vuokrata liinavaatteet 15 e per viikonloppu.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n. 

 

 

Copyright © 2020 2020. All rights reserved.
Proudly powered by 2020. Theme 2020 made by FitWP.