Kolme vinkkiä, joilla päivittää oloasu

oloasu

Lähdin liikkeelle oman tyylipäivityksessäni realistisimmasta päästä. Pandemia-aika ei ole vielä ohi, eli kotona ollaan. Oloasu tulee siis tarpeeseen. Niinpä ensimmäisenä uusin vaatteet, joissa olen vapaa-aikana kotona. Tässä tulee kolme vinkkiä oloasuihin.

Harkitse väripaletti ennalta

Noudatin aiemmin päättämiäni suuntaviivoja ja valmiiksi miettimääni väripalettia. Niistä kirjoitin viime kerralla. Hankin kolme oloasua, joita sitten ajattelin vuorotella. Yksi on pistaasinvärinen college-asu, toinen oloasu on kermanvalkoinen college-kokonaisuus. Kolmas oloasu muodostuu greigen värisistä kashmir-housuista, topista ja lilasta neuleesta. 

Ai että olen nauttinut niistä kaikista!

Kuvan housut ja neule H&M.

oloasu
Tästä asusta on tulossa mun uusi huppari ja leggingsit. Voisin pitää näitä kahta vaatetta joka päivä.
Tätä kuvaa varten tein eteisestä vähän nätimmän. Siirsin yläeteisen maton pois kuvasta.
Siirtämisellä tarkoitan, että heitin maton kuvauksen ajaksi alaeteiseen. Indian mielestä se oli fantastinen idea.

Tässä on kolme vinkkiä, kun mietit kotiasujen päivitystä

  1. Hanki kokonaan samaa väriä oleva asukokonaisuus. Ilmeestä tulee heti harkitumpi. Näytän kotona ihan eri naiselta kuin muutama viikko sitten, jolloin kirjoitin ekan postaukseni tyylipäivityksestäni ja pukeuduin pääasiassa leggingseihin, Metallica-paitahameeseen ja huppariin.
  2. Suosi mukavia materiaaleja. Etenkin pitkälti orgaanisesta puuvillasta tehty oloasu tuntuu hyvältä päällä. (Minun asuistani pistaasinvihreä on sellainen). Puhumattakaan kashmir-neulehousuista. Ah!
  3. Päivitä kotilookki parilla tai kolmella uudella vaihtoehdolta. (Ja piilota leggingsit.) Itse olen niin mukavuudenhaluinen, että tartun etätöitä tehdessä ja muutenkin kaikkein helpoimpaan ja parhaiten käsillä olevaan vaihtoehtoon. Nyt päätin uudistaa tyylini ja sitä myötä ostin harkitusti kolme eri kotiasua. Jokainen oloasu ovat vaatekaapissa esillä niin, että löydän ne heti. Ja kyllä, nyt yritän myös tietoisesti keksiä jotakin muuta päällepantavaa kuin ne ainaiset leggingsit.

– Jenni a.k.a. FEMME SPIRITUELLE 💋

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn kaikkiin maksuttomiin materiaaleihin (mm. kirjoitukset / videot / audiot), jotka saat suoraan sähköpostiisi.

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2022 2022. All rights reserved.
Proudly powered by 2022. Theme 2022 made by FitWP.