Kesän kirjoituskurssit

Tule Eheyttävän kirjoittamisen verkkokurssille!

Haluatko kohota kirjoittajana aivan uudelle tietoisuuden ja toiminnan tasolle? Purkaa tunteitasi, saada yhteys itseesi ja toteuttaa uinuvat kirjoitusprojektisi? [ois skin=”Pop-in”]

Tule Jenni Arbeliuksen Eheyttävän kirjoittamisen verkkokurssille. Kuukauden mittainen matka auttaa sinua linjaamaan itsesi Rakkauden kanssa niin, että voit antautua Rakkauden käytettäväksi luomisessa ja kirjoittamisessa.

Voit olla missä vaiheessa tahansa: haaveilla kirjoittamisesta, haluta käsitellä tunteitasi kirjoittamalla, saada suuntaviivat kirjallesi/blogillesi/muulle kirjoittamisprojektillesi tai käyttää kurssia tukenasi niin, että saat potkua luovan kirjoittamisen projektisi aloittamiseen, jatkamiseen tai loppuun saattamiseen.

Kursseja on kesän aikana kolme, alkaen 26.6. & 13.7. & 14.8. Kurssimateriaalit jäävät sinulle ja voit kulkea matkaa omaan tahtiisi.

Ilmoittaudu: jenni@jenniarbelius.fi Lisätietoja: www.jenniarbelius.fi/eheyttava-kirjoittaminen

tai osta kurssi tästä ja laita meiliä, milloin haluat aloittaa.

Voit myös maksaa kurssin kahdessa erässä (38,50 euroa per erä). Osta kurssin ensimmäinen osa tästä, lähetän kuukauden päästä toisen erän maksettavaksi laskulla. Laita oston jälkeen meiliä, että milloin haluat kurssin aloittaa.

”Kiitos todella voimauttavasta ja rakkaudellisesta kurssista! Tuntuu, että kirjoitusvirtaus pääsi ihan uudelle tasolle kurssin aikana. Olen niin valmis päästämään irti kaikesta rajoitteista ja avautumaan täysin rakkauden ja korkeimman valon kanavaksi. Kurssin paras opetus oli armollisuus itseä kohtaan.” Maria K

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn kaikkiin maksuttomiin materiaaleihin (mm. kirjoitukset / videot / audiot), jotka saat suoraan sähköpostiisi. Lähetän meiliä noin kerran–pari kuukaudessa.

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2020 2020. All rights reserved.
Proudly powered by 2020. Theme 2020 made by FitWP.