Mielenrauhan meditaatiot

SYKSYLLÄ 2021 EN JÄRJESTÄ ILTOJA ENKÄ MEDIAATIOITA.

Tervetuloa palauttamaan mieleesi Rentous, Keveys, Vapaus ja Rauha.

Tule mukaan Mielenrauhan meditaatioihin Ihmeiden oppikurssin hengessä luokseni Turun Pohjolaan noin joka toinen tiistai klo 18–20. Teen alkuillan miniluennosta & meditaatiosta videotallenteen (kesto noin 30–40 minuuttia) ja sen jälkeen ilta jatkuu ilman videota keskustellen. Sähköpostilistalaisena voit ostaa meditaation tallenteen myöhemmin ja tehdä sen kotona, vaikka et pääsisi fyysisesti paikalleSen hinta on sama kuin illan, eli 12 euroa. Sähköpostilistalle pääset liittymään mm. sivun alla olevassa kentässä.

Tapahtumassa noudatetaan kunakin hetkenä voimassaolevia, paikallisia koronarajoituksia

Suosittelen lämpimästi näiden meditaatiotallenteiden / iltojen ottamista osaksi elämääsi. Kun otat vastaan apua parin viikon välein, muistat Vapauden Mielesi aktiivisemmin eivätkä menneisyyden kokemuksesi ja mielesi raskaampi sisältö pääse pyörittämään sinua yhtä voimakkaasti kuin ilman tukea. Mielesi vapautuminen on tällöin nopeampaa ja sitä myötä keveys, varmuus, totuudellisuus ja luonnollisuus pääsevät laajenemaan voimakkaammin kaikkiin ihmissuhteisiisi ja arkeesi.

Kaikki sisältö tapahtuu Ihmeiden oppikurssin hengessä. Meditaation jälkeen illoissa voi keskustella Ihmeiden oppikurssin sisällöistä ja erityisesti siitä, miten sen periaatteita voi soveltaa omassa elämässä mielensä vapauttamisen apuna. Luemme kirjasta pätkiä, jotka usein herättävät osallistujissa oivalluksia tai nostattavat pintaan kokemuksia, tunteita tai ajatuksia.

Illoista saat paitsi uutta rentoutta ja energiaa, myös työkaluja mielenrauhaan arjessasi.

Suurimman hyödyn saat, kun otat Ihmeiden oppikurssin harjoituksineen osaksi kaikkia päiviäsi, etkä pelkästään vain näiden tapahtumien ajaksi. Toisaalta tämä on myös helppo ja kevyt tapa tulla kokeilemaan, mitä Ihmeiden oppikurssi on ja miten voit halutessasi käyttää sitä käytännössä oman mielesi vapauttamiseen itseksesi kanssa, ohjatusti sekä ryhmässä, vaikka sinulla ei olisi asiasta mitään aiempaa kokemusta tai tietoa. Voit myös tulla vaikka sinulla ei olisi aikomusta ottaa kurssia osaksi arkeasi, mutta haluat löytää rauhaa arkeesi.

Mielenrauhan meditaatiot Ihmeiden oppikurssin hengessä järjestetään noin joka toinen viikko tiistaisin klo 18–20 luonani Turussa. Sisäänpääsymaksu on 12 euroa. Ilmoittaudu aina sitovasti etukäteen jenni@jenniarbelius.fiTällöin saat myös tulo-ohjeet ja osoitteen.

Voit tulla mukaan missä kohtaa vuotta tahansa.

Tässä on tallenteen ostaneiden palautteita:

”Kiitos oikein puhuttelevista meditaatioista. Tykkään kovasti tavastasi puhua ja tuoda suoraan selkokielellä arjen haastetta ja elävää elämää esille. Kovasti kuuntelen äänitteitäsi, lähes päivittäin. Tosin nukahdan kyllä monesti kun yleensä kuuntelen nukkumaan mennessä.” Eijuska

”Oooo, se oli aivan ihana. Sun ääni, rytmi, levollisuus, huumori, viisaus, armollisuus, kaikki  Yritin heti katsoa oisko aiempaa taltiointia ostettavissa. ” Juha

”Kiitos aivan mahtavasta meditaatiosta! Olet selkeästi löytänyt oman tapasi puhua ja se on kaunis, selkeä ja rauhallinen. Oli todella miellyttävää kuunneltavaa” Jaana W

Vuoden 2021 tiedossa olevat illat ovat:

Tammikuu:

ti 12.1. ja ti 26.1. klo 18–20.

Helmikuu:

ti 9.2. & ti 23.2. klo 18–20 .

Maaliskuu:

ti 9.3. & ti 23.3. klo 18–20.

Huhtikuu:

ti 13.4. & ti 27.4. klo 18–20.

Toukokuu:

ti 11.5. & ti 25.5. klo 18–20.

Kesäkuu:

ti 8.6. & ti 22.6. klo 18–20.

Ilmoittaudu aina sitovasti etukäteenjenni@jenniarbelius.fiSaat ilmoittautumisen yhteydessä osoitteen ja tulo-ohjeet. Jos et pääsekään paikalle, muista aina ilmoittaa asiasta.

Jos haluat ostaa digitaalisia tallenteita koko sarjan tai tiettyjä yksittäisia tallenteita, laita viestiä.

Ystävällisin terveisin, Jenni Arbelius

PS. Kannattaa liittyä sähköpostilistalleni, jossa jaan maksuttomia materiaaleja ja tietoa ajankohtaisista asioista. Voit tehdä sen jättämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään.

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn kaikkiin maksuttomiin materiaaleihin (mm. kirjoitukset / videot / audiot), jotka saat suoraan sähköpostiisi.

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2022 2022. All rights reserved.
Proudly powered by 2022. Theme 2022 made by FitWP.