Mielenrauhan meditaatiot Ihmeiden oppikurssin hengessä

Tervetuloa palauttamaan mieleesi Rentous, Keveys, Vapaus ja Rauha.

Tule mukaan Mielenrauhan meditaatioihin Ihmeiden oppikurssin hengessä luokseni Turun Pohjolaan noin joka toinen tiistai klo 18–20. Illassa on aina syvärentouttava, ohjattu meditaatio, jonka kesto on noin 20–30 minuuttia. Sähköpostilistalaiset voivat ostaa meditaation tallenteen myöhemmin ja tehdä sen kotona, vaikka ei pääsisi fyysisesti paikalle. Sen hinta on sama kuin illan, eli 12 euroa. Sähköpostilistalle pääset liittymään mm. sivun alla olevassa kentässä.

Iltaan otetaan tällä hetkellä maksimissaan 9 tulijaa per kerta.

Suosittelen lämpimästi näiden meditaatiotallenteiden / iltojen ottamista osaksi elämääsi varsinkin, jos olet jo aloittanut tai päättänyt aloittaa mielesi vapauttamisen käyttäen Ihmeiden oppikurssia apuvälineenä. Kun otat vastaan apua parin viikon välein, muistat Todellisen Itsesi aktiivisemmin eivätkä menneisyyden kokemuksesi ja mielesi raskaampi sisältö pääse pyörittämään sinua yhtä voimakkaasti kuin ilman tukea. Mielesi vapautuminen on tällöin nopeampaa ja sitä myötä keveys, varmuus, totuudellisuus ja luonnollisuus pääsevät laajenemaan voimakkaammin kaikkiin ihmissuhteisiisi ja arkeesi.

Kaikki sisältö tapahtuu Ihmeiden oppikurssin hengessä. Meditaation jälkeen illoissa voi keskustella Ihmeiden oppikurssin sisällöistä ja erityisesti siitä, miten sen periaatteita voi soveltaa omassa elämässä mielensä vapauttamisen apuna. Joskus luen kirjasta pätkiä, jotka voivat herättää osallistujissa oivalluksia tai nostattaa pintaan kokemuksia, tunteita tai ajatuksia.

Illoista saat paitsi uutta rentoutta ja energiaa, myös työkaluja mielenrauhaan arjessasi.

Suurimman hyödyn saat, kun otat Ihmeiden oppikurssin harjoituksineen osaksi kaikkia päiviäsi, etkä pelkästään vain näiden tapahtumien ajaksi. Toisaalta tämä on myös helppo ja kevyt tapa tulla kokeilemaan, mitä Ihmeiden oppikurssi on ja miten voit halutessasi käyttää sitä käytännössä oman mielesi vapauttamiseen itseksesi kanssa, ohjatusti sekä ryhmässä, vaikka sinulla ei olisi asiasta mitään aiempaa kokemusta tai tietoa. Voit myös tulla vaikka sinulla ei olisi aikomusta ottaa kurssia osaksi arkeasi, mutta haluat löytää rauhaa arkeesi.

Mielenrauhan meditaatiot Ihmeiden oppikurssin hengessä järjestetään noin joka toinen viikko tiistaisin klo 18–20 luonani Turussa. Sisäänpääsymaksu on 12 euroa. Ilmoittaudu aina sitovasti etukäteen jenni@jenniarbelius.fi. Tällöin saat myös tulo-ohjeet ja osoitteen.

Voit tulla mukaan missä kohtaa vuotta tahansa.

Vuoden 2021 tiedossa olevat illat ovat:

Tammikuu:

ti 12.1. ja ti 26.1. klo 18–20.

Helmikuu:

ti 9.2. & ti 23.2. klo 18–20.

Maaliskuu:

ti 9.3. & ti 23.3. klo 18–20.

Huhtikuu:

ti 13.4. & ti 27.4. klo 18–20.

Toukokuu:

ti 4.5. & ti 18.5. klo 18–20.

Kesäkuu:

ti 1.6. & ti 15.6. klo 18–20.

Ilmoittaudu aina sitovasti etukäteen: jenni@jenniarbelius.fi. Saat ilmoittautumisen yhteydessä osoitteen ja tulo-ohjeet. Jos et pääsekään paikalle, muista aina ilmoittaa asiasta.

Terveisin, Jenni Arbelius

PS. Kannattaa liittyä sähköpostilistalleni, jotta saat iltojen ajankohdasta aina päivitetyn tiedon. Voit tehdä sen jättämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään.

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn kaikkiin maksuttomiin materiaaleihin (mm. kirjoitukset / videot / audiot), jotka saat suoraan sähköpostiisi. Lähetän meiliä noin kerran–pari kuukaudessa.

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2021 2021. All rights reserved.
Proudly powered by 2021. Theme 2021 made by FitWP.