Mielenrauhan meditaatiot Ihmeiden oppikurssin hengessä

Tervetuloa palauttamaan mieleesi Rentous, Keveys, Vapaus ja Rauha.

Tule mukaan Mielenrauhan meditaatioihin Ihmeiden oppikurssin hengessä luokseni Turun Pohjolaan noin joka toinen tiistai klo 18–20. Illassa on aina syvärentouttava, ohjattu meditaatio. Sähköpostilistalaiset voivat ostaa meditaation tallenteen myöhemmin ja tehdä sen kotona, vaikka ei pääsisi fyysisesti paikalle. Sen hinta on sama kuin illan, eli 12 euroa.

Suosittelen lämpimästi näiden meditaatiotallenteiden / iltojen ottamista osaksi elämääsi varsinkin, jos olet jo aloittanut tai päättänyt aloittaa mielesi vapauttamisen käyttäen Ihmeiden oppikurssia apuvälineenä. Kun otat vastaan apua parin viikon välein, muistat Todellisen Itsesi aktiivisemmin eivätkä menneisyyden kokemuksesi ja mielesi raskaampi sisältö pääse pyörittämään sinua yhtä voimakkaasti kuin ilman tukea. Vapautumisesi on nopeampaa ja tällöin keveys, varmuus, totuudellisuus ja luonnollisuus pääsevät laajenemaan voimakkaammin kaikkiin ihmissuhteisiisi ja arkeesi.

Joskus ohjelma meditaatioiden jälkeen on keskustelevampi, toisinaan se on vaipumista oman sisimmän kuunteluun ja rentouteen entistä syvemmin.

Kaikki sisältö tapahtuu Ihmeiden oppikurssin hengessä. Illoissa voi keskustella Ihmeiden oppikurssin sisällöistä ja erityisesti siitä, miten sen periaatteita voi soveltaa omassa elämässä mielensä vapauttamisen apuna. Joskus luen kirjasta pätkiä, jotka voivat herättää osallistujissa oivalluksia tai nostattaa pintaan kokemuksia tai ajatuksia.

Näissä illoissa voit kysyä mitä tahansa ja puhua pois kokemuksiasi eli käyttää aikaa kaikin tavoin oman mielesi vapauttamiseen ristiriidoista takaisin siihen Rauhaan, jota jo Olet.

Voit suhtautua iltaan ikään kuin mieltä vapauttavana ja rentouttavana mielen rentouttamisharjoituksena tai keskustelevana minikurssina mielenrauhaan, sillä ohjatuista illoista saat paitsi uutta rentoutta ja energiaa, myös työkaluja mielenrauhaan arjessasi.

Suurimman hyödyn saat, kun otat Ihmeiden oppikurssin harjoituksineen osaksi kaikkia päiviäsi, etkä pelkästään vain näiden tapahtumien ajaksi. Toisaalta tämä on myös helppo ja kevyt tapa tulla kokeilemaan, mitä Ihmeiden oppikurssi on ja miten voit käyttää sitä käytännössä oman mielesi vapauttamiseen itseksesi kanssa, ohjatusti sekä ryhmässä, vaikka sinulla ei olisi asiasta mitään aiempaa kokemusta tai tietoa.

Mielenrauhan meditaatiot Ihmeiden oppikurssin hengessä järjestetään noin joka toinen viikko tiistaisin klo 18–20 luonani Louhenpolulla Turussa. Sisäänpääsymaksu on 12 euroa. Ilmoittaudu aina sitovasti etukäteen jenni@jenniarbelius.fi.

Vuoden 2021 tiedossa olevat IOK-illat ovat:

Tammikuu:

ti 12.1. ja ti 26.1. klo 18–20.

Helmikuu:

ti 9.2. & ti 23.2. klo 18–20.

Maaliskuu:

ti 9.3. & ti 23.3. klo 18–20.

Huhtikuu:

ti 13.4. & ti 27.4. klo 18–20.

Toukokuu:

ti 4.5. & ti 18.5. klo 18–20.

Kesäkuu:

ti 1.6. & ti 15.6. klo 18–20.

Ilmoittaudu aina sitovasti etukäteen: jenni@jenniarbelius.fi. Sisäänpääsymaksu 12 e.

Terveisin, Jenni Arbelius

PS. Kannattaa liittyä sähköpostilistalleni, jotta saat iltojen ajankohdasta aina päivitetyn tiedon. Voit tehdä sen jättämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään.

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn kaikkiin maksuttomiin materiaaleihin (mm. kirjoitukset / videot / audiot), jotka saat suoraan sähköpostiisi. Lähetän meiliä noin kerran–pari kuukaudessa.

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2020 2020. All rights reserved.
Proudly powered by 2020. Theme 2020 made by FitWP.