Ihmeiden oppikurssi -illat kerran kuussa Turussa

Tervetuloa Ihmeiden oppikurssi -iltoihin luokseni kurssiviikonloppujen sunnuntaina klo 18. Ideana on keskustella Ihmeiden oppikurssin sisällöistä ja erityisesti siitä, miten sen periaatteita voi soveltaa omassa elämässä.

Ihmeiden oppikurssi -ilta on kerran kuussa sunnuntaina klo 18–20 luonani Louhenpolulla Turussa. Seuraavat ovat sunnuntaina 25.10. klo 18, sunnuntaina 29.11. klo 18 ja sunnuntaina 13.12. klo 18.

Ilmoittaudu aina etukäteen jenni@jenniarbelius.fi. Vapaa pääsy. Jos haluat tuoda jotakin ilostuttaaksesi iltaa, voit sen tehdä, mutta mitään odotusta tai velvollisuutta siihen ei kerta kaikkiaan ole. Riittää, että olet sellaisena kuin kulloinkin olet.

Terveisin, Jenni Arbelius

PS. Kannattaa liittyä sähköpostilistalleni, jotta saat iltojen ajankohdasta aina päivitetyn tiedon. Voit tehdä sen jättämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään.

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn kaikkiin maksuttomiin materiaaleihin (mm. kirjoitukset / videot / audiot), jotka saat suoraan sähköpostiisi. Lähetän meiliä noin kerran–pari kuukaudessa.

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2020 2020. All rights reserved.
Proudly powered by 2020. Theme 2020 made by FitWP.