Henkilökohtaiset keskustelut

Henkilökohtaiset keskustelut

Voit soittaa aina, kun haluat palauttaa mieleesi rauhan ja tulla kuunnelluksi. Keskusteluissa voit ottaa esiin minkä tahansa elämänalueen, ihmissuhteen, menneen tai nykyisen kokemuksen tai minkä tahansa aiheen.

Sinun ei tarvitse tietää tai osata mitään, sen kuin puhut ristiriitaiset ajatuksesi ja kaikki vaivaamaan jääneet kokemuksesi ulos. Olennaista keskusteluissa on, että saat purkaa esteet mielesi vapauden tieltä puhumalla pois kaikki menneet kokemukset, vangitsevat asenteet, ajatukset, ristiriidat ja erilaiset olot painamasta mielen päältä.

Ohjaan sinua kuuntelemaan Itsesi todellista viisautta, varmuutta ja voimaa, jotka pääsevät kasvamaan entisestään saatuaan tukea ja tilaa mielentilassasi. Keskusteluissa sinut hyväksytään sellaisenaan. Saat vapautettua mieltäsi hyväksynnän mielentilassa, löydät myötätuntoa itseäsi kohtaan, saat palautettua rauhan mielentilaasi ja voit helpommin päästää irti mieltäsi kuormittavista asioista. Näin syvennät kykyäsi elää mielesi vapaudessa ja elää juuri sinulle luonnollista elämää omassa arjessasi ja ihmissuhteissasi.

60 min / 99 e

Keskustelut käydään puhelimitse. Saat ajanvarauksen yhteydessä puhelinnumeroni, johon voit soittaa varattuna aikana. Keskustelut maksetaan ajanvarauksen yhteydessä. Aikoja on saatavilla arkisin klo 18–20.

Yhteys: jenni@jenniarbelius.fi

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn kaikkiin maksuttomiin materiaaleihin (mm. kirjoitukset / videot / audiot), jotka saat suoraan sähköpostiisi.

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2021 2021. All rights reserved.
Proudly powered by 2021. Theme 2021 made by FitWP.