Henkilökohtaiset keskustelut

Henkilökohtaiset keskustelut

Voit soittaa, kun haluat vapauttaa mieltäsi arjessa ja palauttaa mieleesi rauhan. Keskusteluissa voit ottaa esiin minkä tahansa elämänalueen, kokemuksen, ihmissuhteen tai aiheen.

Soittaessasi minulle sinun ei tarvitse tietää tai osata mitään. Riittää, että puhut pois kaikki ristiriitaiset ajatuksesi ja vaivaamaan jääneet kokemuksesi. Olennaista on, että keskusteluissa saat kursailematta ja häpeilemättä puhua pois kaikki esteet mielesi vapauden tieltä.

Keskusteluissa sinut hyväksytään sellaisenaan. Ohjaan sinua kuuntelemaan oman sisimpäsi viisautta, joka pääsee kasvamaan entisestään saatuaan tukea ja tilaa.

Vapauttavissa keskusteluissa tulet todella kuunnelluksi ja vahvistat samalla vapauden ajatusmallia omassa mielessäsi. Näin pystyt palauttamaan mieleesi rauhan. Kykysi elää juuri sinulle luonnollista elämää tilanteessa kuin tilanteessa syvenee ja voit helpommin hyväksyä itsesi sellaisenaan.

60 min / 100 e

90 min / 150 e

Keskustelut käydään puhelimitse. Saat ajanvarauksen yhteydessä puhelinnumeroni, johon voit soittaa varattuna aikana. 

HUOM! TÄLLÄ HETKELLÄ EI AIKOJA UUSILLE ASIAKKAILLE. VOIT LIITTYÄ SÄHKÖPOSTILISTALLE, JOS HALUAT KUULLA MAHDOLLISESTI AUKEAVISTA AJOISTA.

Yhteys: jenni@jenniarbelius.fi

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn kaikkiin maksuttomiin materiaaleihin (mm. kirjoitukset / videot / audiot), jotka saat suoraan sähköpostiisi.

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2022 2022. All rights reserved.
Proudly powered by 2022. Theme 2022 made by FitWP.