Henkilökohtaiset keskustelut

Henkilökohtaiset keskustelut

Voit soittaa aina, kun haluat vapauttaa mieltäsi arjessa ja palauttaa mieleesi rauhan. Keskusteluissa voit ottaa esiin minkä tahansa elämänalueen, kokemuksen, ihmissuhteen tai aiheen.

Soittaessasi minulle sinun ei tarvitse tietää tai osata mitään. Riittää, että puhut pois kaikki ristiriitaiset ajatuksesi ja vaivaamaan jääneet kokemuksesi. Olennaista on, että keskusteluissa saat kursailematta ja häpeilemättä puhua pois kaikki esteet mielesi vapauden tieltä.

Keskusteluissa sinut hyväksytään sellaisenaan. Ohjaan sinua kuuntelemaan Itsesi todellista Viisautta, Varmuutta, Vapautta ja Voimaa, jotka pääsevät kasvamaan entisestään saatuaan tukea ja tilaa.

Vapauttavissa keskusteluissa tulet todella kuunnelluksi ja vahvistat samalla vapauden ajatusmallia omassa mielessäsi. Näin pystyt palauttamaan mieleesi rauhan. Samalla syvennät kykyäsi elää juuri sinulle luonnollista elämää tilanteessa kuin tilanteessa.

60 min / 100 e

90 min / 150 e

Keskustelut käydään puhelimitse. Saat ajanvarauksen yhteydessä puhelinnumeroni, johon voit soittaa varattuna aikana. Keskustelut maksetaan ajanvarauksen yhteydessä. Aikoja on tällä hetkellä saatavilla arkisin ma–to klo 18–20. Myös satunnaisia viikonloppuaikoja.

Yhteys: jenni@jenniarbelius.fi

TUTUSTU MYÖS: VUODEN MATKA MIELEN VAPAUTEEN.

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn kaikkiin maksuttomiin materiaaleihin (mm. kirjoitukset / videot / audiot), jotka saat suoraan sähköpostiisi.

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2021 2021. All rights reserved.
Proudly powered by 2021. Theme 2021 made by FitWP.