Henkilökohtaiset keskustelut

Vapauttavat keskustelut

Voit tulla keskusteluun, kun haluat apua. Apua siihen, että löydät mieleesi vapauden ja rauhan, erilaisten ahdistusten ja ristiriitojen sijasta. Keskusteluissa voit ottaa esiin minkä tahansa elämänalueen, ihmissuhteen, menneen tai nykyisen kokemuksen tai minkä tahansa aiheen. Olennaista on, että saat purkaa puhumalla pois kaikki menneet kokemukset, vangitsevat asenteet, ajatukset ja vapauttaa pahat olot painamasta mielen päältä. Ohjaan sinua kuuntelemaan itsesi todellista viisautta, varmuutta ja voimaa, jotka pääsevät kasvamaan saatuaan tukea ja tilaa mielentilassasi. Saat keskusteluissa vapautettua mieltäsi, löydät myötätuntoa itseäsi kohtaan ja voit uudistaa mielesi niin, että syvennät kykyäsi elää merkityksellisyyden, täyttymyksen ja ilon täyttämää elämää juuri sinulle ominaisella tavalla.

1 h / 99 e

1,5 h / 149 e

Keskustelut käydään tavallisesti puhelimitse, varaat siis vain aika puhelinkeskusteluun. Saat puhelinnumeroni ajanvarauksen yhteydessä. Voit tulla keskusteluihin myös kasvotusten luokseni Louhenpolulle Turkuun. Hinta on sama. Varaa siinä tapauksessa aikasi sähköpostitse jenni@jenniarbelius.fi.

AJANVARAUKSEEN TÄSTÄ.

Tutustu myös pitkäkestoiseen tuettuun matkaan itseen: Vuoden matka Todelliseen Itseen. 

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn kaikkiin maksuttomiin materiaaleihin (mm. kirjoitukset / videot / audiot), jotka saat suoraan sähköpostiisi. Lähetän meiliä noin kerran–pari kuukaudessa.

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2020 2020. All rights reserved.
Proudly powered by 2020. Theme 2020 made by FitWP.