Haluatko eheyttää naiseuttasi?

kuva 1
Tässä luolassa on helppo tuntea Äiti maan läsnäolo.

Näin upeita luontokohteita sitä vaan Suomessa on, jopa ihan pääkaupunkiseudulla. Ihmisen ja eläimen muotoisia luonnonpaikkoja on ollut tapana pitää pyhinä. Tämä ”Äiti maan kohtu” on Kirkkonummella ja tässä luolassa on kyllä vibat kohdillaan feminiinisen pyhyyden kunnioittamiseen.

Minulle itselleni on naiseus aina ollut hyvin rakasta, paikoin raskasta ja samaan aikaan mystistä. Olen selvitellyt suhdettani jumaluuteen oikeastaan koko elämäni ja löytänyt viime vuosien aikana tavan kunnioittaa myös feminiinistä jumalaa itsessäni ja maailmassa.

Tämä tutkimusmatka on ollut pitkä ja se on sisältänyt paitsi elämällä oppimista, myös valtavan määrän kirjallisuutta ja lisäksi meditaation kautta auenneita juttuja, joista en olisi tiennyt mitään ilman, että nämä tiedot olisivat vain tupsahtaneet minulle. Vietin muutama vuosi sitten kolmisen vuotta meditoiden säännöllisesti mm. Maria Magdalenaa, joka avasi mulle aivan uuden tason naiseuteen ja omaan jumalkäsitykseeni.

Mitä enemmän asiaa olen tutkinut myös kulttuurihistorian kannalta, olen huomannut että maailmassa toistuu aika monessakin yhteydessä samat feminiiniseen jumalaan liittyvät opetukset ja periaatteet. Niistä ovat olleet perillä monet luonnonkansat inkkareista aboriginaaleihin ja kelteistä suomalaisiin muinaisuskontoihin. Myös Egyptin mysteerikouluissa ylipapittarina toimineet naiset jakoivat juuri feminiiniseen, seksuaaliseen ja keholliseen jumaluuteen liittyvää tietoa ja initiaatioita. Lisäksi tiettyjen lähteiden mukaan Maria Magdalena ja Jeesus opettivat aika syvällistä settiä feminiini- ja maskuliinitasapainon, rakkauden ja seksuaalisuuden pyhyydestä – ja nämä käsitykset jatkuivat ja jalostuivat mm. gnostilaisuudessa ja kataareilla ympäri Eurooppaa.

kuva 2
Ihmisiä ja eläimiä muistuttavia paikkoja on perinteisesti pidetty pyhinä paikkoina.

Aloitan heinäkuun ekalla viikolla kolmen kuukauden verkkokurssin, jossa jaan tämän tiedon ja kokemuksen kurssilaisille kuuden videosession kautta. Ne sisältävät paitsi puhetta, myös meditaatioita ja helppoja mutta syvällisiä harjoituksia, joiden kautta kukin voi kokemuksellisesti eheyttää omaa naiseuttaan, siihen liittyvää viisauttaan ja seksuaalisuuttaan.

Kuten edellä olevasta voi huomata, aihe on todella laaja. En kuitenkaan jää jumiin nippelitietoon ja luennoi kultturihistoriasta maailman tappiin, vaan kurssin pyrkimyksenä on auttaa sinua kasvattamaan feminiinisen jumallisuuden siemen kukkaansa reissun aikana helpolla, mielenkiintoisella ja kokemuksellisella tavalla.

Kurssin hinta on 60 euroa kuukaudessa (sis. alv:n 24 %). Tule mukaan tälle matkalle, tämä tulee varmasti avaamaan uusia juttuja naiseuteen ja omaan voimaan liittyen! Ilmoittautumiset jenni@jenniarbelius.fi. Tehdään tästä huikea matka!

– Jenni

 

Haluatko ilmaisen stressiä helpottavan meditaation?
Tule mukaan listalle.
Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa kehoa, mieltä ja eheyttää stressiä.
Copyright © 2019 2019. All rights reserved.
Proudly powered by 2019. Theme 2019 made by FitWP.