Elämän kulissiluonne

Mitä jos katsoisikin omaa mielensisältöään kaikkea vasten?

Eli ei ajattelisi, että maailma tapahtuu minulle ja minä olen sen armoilla, vaan katsoisi, että maailma on kulissi, jota vasten minä saan kiinni siitä, millä mielensisällöllä kulloinkin itse olen.

Olenko Todellisen Itseni Rakkaudessa, jota Laajennan havaintoihini, eli näenkö tässä hetkessä kaiken Itseni kaltaisena? Vai näenkö nyt menneisyyden kokemusteni tai tulevaisuuteen sijoittamieni odotusteni värjäämiä tulkintoja, jotka tuntuvat pahalta, eli projisoinko oman ristiriidan mielensisältöni johonkuhun toiseen ihmiseen tai tämän maailman tapahtumiin?

Kumpikaan ei ole hyvä eikä paha, eikä mitään tarvitse tuomita. Kuitenkin kulissia ja sen mahdollistamaa oman mielensisällön kyseenalaistamista voi käyttää mahdollisuutena oman mielensä vapauttamiseen. Tällöin uhrina oleminen lakkaa, samoin vihan oikeuttamisen mielekkyys. Jokainen valitsee oman mielensisältönsä kaikissa tilanteissa, kaikkia maailman tapahtumia ja kaikkia ihmissuhteita vasten.

Kumpaa haluan tässä ja nyt, olla egossani ”oikeassa” vai olla Onnellinen? Kumpaa haluan, ristiriitaa ja pahaa oloa, vaiko vihdoinkin Iloa ja Rauhaa?

FEMME SPIRITUELLE

PS. Avaan tällä sivulla sisäistä matkaani käytännön esimerkein ja jaan samalla Ihmeiden oppikurssin inspiroimia ajatuksia. Uusi kirjoitus ilmestyy joka perjantai. Tervetuloa matkalle mielenvapauteen kanssani!

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn kaikkiin maksuttomiin materiaaleihin (mm. kirjoitukset / videot / audiot), jotka saat suoraan sähköpostiisi.

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.
Copyright © 2021 2021. All rights reserved.
Proudly powered by 2021. Theme 2021 made by FitWP.