40 + naisen tyyli – Femme Spirituellen matka alkaa tästä

nainen tyyli 40 +

Tervehdys! Blogissa alkaa nyt uudet tuulet, kuten päivitetystä esittelystä voit lukea. Aloitan matkan 40 + naisen tyyliin. Olen kirjoittanut tälle sivulle vuodesta 2013. Ideanani on ollut jakaa yksinomaan hyvinvointisisältöjä asiantuntijan roolissa, auttaa lukijoita omissa sisäisissä prosesseissaan ja samalla tietysti oppia itse, avata omaa mieltä.

Tausta mallina ja missinä

Kuvia omasta naamastani en ole halunnut itsestäni julkaista, koska se ei ole tuntunut luontevalta. Itselläni on taustaa kauneuskilpailuissa, mallina ja myöhemmin kauneustoimittajana. Kuten Iltalehden jutussa kerron, oma suhteeni naiseuteen ja feminiinisyyteen on ollut ristiriitainen, samoin ylipäätään oman naaman näyttämiseen, näkyväksi tulemiseen, näkyvänä olemiseen ja julkisuuteen. 

Kirjoitin vuonna 2020 näistä asioista romaanikäsikirjoitusta (ja kirjoitan edelleen, huh). Sen kautta sain avattua näitä ikävämpiä kokemuksia naiseuteen ja näkyvänä olemiseen liittyen.

Ja yhtäkkiä, aivan täytenä yllätyksenä itselleni, sain tässä pari viikkoa sitten voimakkaan fiiliksen siitä, että nyt minun olisi aika alkaa kirjoittaa lifestyle-blogia, jossa kerron henkisestä matkastani oman arkeni kautta, omaa kokemustani avaten – ja kyllä, julkaisen kuvia itsestäni. Kääk!

Korona-lookissa jo ennen pandemiaa

Idea alkoi muodostua minulle myös siitä, että täytin neljäkymmentä vuotta. Totesin myös olleeni ostamatta vaatteita kahteen vuoteen ja vetäneeni jo vuosia legginsit ja huppari -tyylillä. Siis jo kauan ennen koronaa.

Nythän moni on pandemia-ajan vuoksi samassa tilanteessa, mutta itse siis olin edellä aikaani ja aloitin metsittymisen jo vuosia sitten.

Samaan aikaan: vaikka tyylimuutoksesta puhunkin, en todellakaan tee sitä armottomuudella itseäni kohtaan. Elämääni kuului jo parikymppisenä se vaihe, että omaa kroppaa piti viilata siihen saakka, että koko elämästä lähti ilo. Tykkään itsestäni ja luomu-lookistani, koska olen sen itse valinnut.

Samaan aikaan huomaan yksinkertaisesti, että nyt kaipaan tyylillistä päivitystä – ja aion tehdä sen ilolla, armeliaisuudella ja huumorilla.

40 + naisen tyyli
40 + naisen tyyliupdate lähtee liikkeelle tästä.
40 + naisen tyyli
Leggingseillä on ollut käyttöä.

Olen super-onnellinen (erityisesti suhteessa taustaani missinä), että oma työni ei ole kahteen vuosikymmeneen liittynyt mitenkään omaan ulkonäkööni. Ja samaan aikaan, nyt minulle tuli sellainen olo, että minun on A) aika päivittää tyylini mökkilookista yhteiskuntakelpoisempaan suuntaan B) aika päivittää tyylini vastamaan nykyistä sisäistä itseäni, eli 40 + naisen tyyliksi ja C) alkaa avata sitä, mitä mielen vapauttaminen ja mielenrauha oikeasti tarkoittavat ihmisen elävässä elämässä. Avata, mitä ne ovat omassa elämässäni.

Henkisyys arjessa – jokainen vapauttaa omaa mieltään omaa elämäänsä vasten

Kaikillahan on erilainen arki ja kaikilla on myös erilaiset henkiset kysymykset kussakin kohtaa. Siksi mielen vapautuminen tehdäänkin omassa arjessa. Itse käytän siinä tukena Ihmeiden oppikurssia ja otan säännöllisesti vastaan keskusteluapua omilta diplomikuuntelijoiltani, jotka työskentelevät samalta pohjalta kuin minä itse.

Näin ollen minun asiakkaille tarjoamat henkilökohtaiset keskustelut ja omat ryhmäni perustuvat yhtäältä siihen vapauteen ja rauhaan, jota olen itse ensin antanut itselleni omassa mielentilassani ja toisaalta siihen tosiasiaan, että kukin asiakas käy omaa vapautumisen matkaa omassa arjessaan, juuri sellaisena kuin se kulloinkin on.

+ 40 naisen tyylimatka alkaa siis tästä!

Tästä se siis alkaa! Oma + 40 naisen tyylimatkan jakaminen, + 40 naisen kauneus -aiheista kirjoittaminen ja samalla oman elämäntyylin ja arjessa tapahtuvan mielenvapautumisen jakaminen sellaisenaan.

En usko, että alan tehdä meikkitutoriaaleja (vai alanko? hmmm), mutta itselleni on mielenkiintoista katsoa, mikä suhteeni meikkeihin, meikkaamiseen ja kaunistautumiseen nykyään on. Käytin luomiväriä säännollisesti viimeksi banaanivarjostusten aikakaudella, eli 20 vuotta sitten.

Nyt olen yhtäkkiä alkanut meikata itseäni päivittäin. Tarve tähän nousee selkeästi sisältäni. Tiedän, että syvällisesti ajatellen ulkopuolellani ei ole ketään – ja näin korona-aikana tämä henkevä lause on myös pitkälti kirjaimellisesti totta. Saa nähdä, millaiseksi meikkipalloksi vielä tästä muutun, hih!

Aikomukseni on kirjoittaa noin kerran viikossa, joten tervetuloa!

Seuraa minua myös Instassa ja samoin sivujeni Facebook-sivua, niin saat aina tiedon uusista postauksista. Sähköpostilistalla kerron ryhmistä ja muista hyvinvointipuolen asioista.

– Jenni a.k.a FEMME SPIRITUELLE 💋

LÖYDÄ SISIMPÄSI VIISAUS JA VOIMA.
Haluatko syvemmän yhteyden Itseesi?

Liity sähköpostilistalleni ja saat ilmaisen mielenrauhan meditaation. Jatkossa saat tiedot tulevista tapahtumista sekä pääsyn kaikkiin maksuttomiin materiaaleihin (mm. kirjoitukset / videot / audiot), jotka saat suoraan sähköpostiisi.

Invalid email address
En jaa tietojasi ulkopuolisille. Voit poistua listalta helposti milloin tahansa.

2 Comments

  1. Mirka Lehtinen

    Kiitoksia Jenni ,ja Onneksi olkoon! Olet Loistava Persoona. -SYDterveisin Mirka

Comments are closed.

Copyright © 2022 2022. All rights reserved.
Proudly powered by 2022. Theme 2022 made by FitWP.