Vielä ehdit mukaan!

ValismistautumistaPyhä feminiinisyys -kurssi in the making eli kohta lähtee videointi käyntiin! Vielä mahdut mukaan jenni@jennarbelius.fi. Ekat materiaalit (tunnin video joka sisältää meditaation + kaksi harjoitusta) lähtee kurssilaisille huomenna!
Kurssi kestää kolme kuukautta ja maksaa 60 euroa kuussa (sis. alv 24 %). Eka kuukausi käydään läpi pyhää feminiinisyyttä, sitten pyhää seksuaalisuutta ja lopuksi pyhää parisuhdetta (tai ylipäätään ihmissuhdetta, joka tietoisesti tähtää molempien lempeään kasvuun yhdessä ja erikseen). Opetusvideoita saat kolmen kuukauden aikana yhteensä 10 eli saat noin tunnin mittaisen inspiroivan lähes joka viikko. Ne voi katsoa silloin kun itsellesi sopii, eli kurssi ei ole sidottu tiettyyn aikaan tai päivään.

Hyödyt tästä matkasta seuraavasti:

• Saat inspiroivia ajatuksia ja konkreettisia harjoituksia siihen, miten voi yhdistää henkisyyden ja fyysisyyden nimenomaan naisen kehossa.
• Näkökulmia henkilökohtaisen maailmankatsomuksen ja oman jumalsuhteen tueksi.
• Saat työkaluja oman kehosuhteen, seksuaalisuuden ja naiseuden eheyttämiseen.
• Kurssi tarjoaa prosessin, joka auttaa avautumaan paitsi omalle naiseudelle myös seksuaalisuudelle ja parisuhteelle henkisyyden kautta. Puhun kurssilla pyhästä naiseudesta, pyhästä seksuaalisuudesta ja pyhästä parisuhteesta. Pyhä-sanan voi korvata myös sanalla ”tietoinen”, mutta itselleni se kuulostaa tylsältä ja kankealta.

Kurssin tavoitteena on tukea sitä, että näet itsesi entistä vahvemmin rakkauden silmin ja voit ottaa näin helpommin vastuun omasta hyvinvoinnistasi myös läheisissä ihmissuhteissa.

Tuu mukaan! jenni@jenniarbelius.fi

 

Haluatko ilmaisen stressiä helpottavan meditaation?
Tule mukaan listalle.
Haluatko ilmaisen meditaation?
Se rentouttaa kehoa, mieltä ja eheyttää stressiä.
Copyright © 2019 2019. All rights reserved.
Proudly powered by 2019. Theme 2019 made by FitWP.